Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pred 3 dny se Sabovi na skype statusu objevila tato zprava:

AMP Trading od 1.11.2011 pristupuje k zavedeniu mesačných poplatkov za data pre jednotlive markety.Zároveň bude rozširena ponuka obchodných platforiem.O podrobnostiach budem informovať.

Ma nekdo blizsi informace?

D.

Odesláno

Ja mu dam. to si nedovolia, konkurenciu maju velku, brokerov je ako "nasr*to"
Viem ze spoplatnovali europsky trh ked obchodoval sa DAX alebo ine europske instrumenty.
Tak som zvedavy co zasa pripravili.
Tam nech radsej vybavia aby bola NT zadarmo a nie dalsie poplatky!

Odesláno

Tak se nám to vyjasnilo. Viz. info níže:
"Here is the list of all available contracts and exchanges: www.ampclearing.com/margins_req.html
All of these futures exchanges/contracts are Default (Free - No Monthly Fee)
– For example ES, TF, NQ, YM, 6e, CL – No Monthly Fee
ASX/SFE
CBOT-GLOBEX
COMEX-GLOBEX
CME-GLOBEX
ICE Futures Europe
ICE Futures US
LIFFE Commodities
LIFFE Equities & Index Derivatives
LIFFE Fixed Inc Der
NYMEX-GLOBEX
NYSE Liffe U.S.
Cash Index Data (Monthly Exchange Fee)
NYSE Indexes 0.00 USD
$SP500 2.00 USD
Dow Jones Indices 5.00 USD
NASDAQI 5.00 USD
Non-US Exchanges Subscription (Monthly Exchange Fee)
SGX 66.00 USD
EUREX Non-Pro 17.00 EUR
If you did not previously request for the Cash Index Data or Non-US Exchanges to be enabled – there will be no change to the current set up or any additional charges.
If you did request Cash Index Data or Non-US Exchanges to be enabled and do not wish to continue receiving this data, email TDM@ampclearing.com before Nov. 1st and it will be removed from the current trader set up."

Odesláno

TomTailor Napsal:
-------------------------------------------------------
> A například FESX a DAX? Ten je free nebo ne? Nebo
> spadá pod eurex za 17€ Díky

Ahoj,
vzhledem k tomu, že jsou součástí Eurexu, tak asi jsou placené. Zeptej se Mira :)

Odesláno

To je určitě tlačenka CQG. Nejdřív nalákali s bankou za 5-ti stovku brokera a teď chtěj platit po jejich klientech. Samostatně jsou drazí jak Jeruzalém - když jsem onehdy viděl jejich ceníky, tak jsem si říkal, že to nebude jen tak a jak je vidět - docela rychle se to z nich vylouplo. Navíc, když to nebude v ceně za obchod, tak to ani nejde dát do daňových nákladů. (td) (td) (td)
Teď ještě platby za bezúročné uložení peněz na brokerském účtě a broker co nemá vlastní clearing bude dělat jenom pasáka cizích vepřů. ;)

Odesláno

Mne sa nepaci ze nalakali ma na otvorenie uctu vhodnom na nekonecny paper a testovanie, a tak som otvoril ucet, nieco z neho samozrejme prerobil pri prvych skusenostiach live, ale klesol som po 500 usd, tam mi to zablokovali proti obchodovaniu, ale vraj paperovat mozem aj nadalej a dneska dostanem spravu ze musim to doplnit opat na 500 inak mi nebudu data spristupnene!
Naco preboha ked live neobchodujem len paperujem?

Preco vlastne presli na CQG a neostali u zen fire?

Odesláno

2: Andy_C

No nejsi daleko od skutečnosti. Mají poplatek za neaktivitu, tedy že si založíš účet a pak jedeš jen SIM. Ale myslím, že ta doba je snad 2 roky. Otázka po stávajících změnách je, kdy to zkrátí na měsíce.

Odesláno

stranger:
vždyť je to jen pár drobných, to ušetříš na těch co posílají účty za elektřinu když oželíš projektor:), viz jak jsme si psali ve vlákně o Hardware. Mně žere tréninkový(zatím) noťas i se 14" LCD 27 Wattů (IBM Lenovo T41 - váží lehce nad 2kg a vejde se všude a s 1M RAM bohatě stačí na všechno).

Jinak, pokud vím, tak AMP by měl stále nabízet ZenFire technologii pro účty s min. $2000 tak by možná stačilo doplatit do této výše a požádat o změnu.

• Vytvořit...