Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

2 davidoff77

Díky za rychlou reakci. Už sem obdržel vysvětlení přímo od mBank.

"v současné době není mezinárodní platební styk možný, proto nemáme k dispozici ani údaje potřebné k provádění tohoto typu převodů (IBAN, SWIFT). Tuto službu plánujeme zahrnout do naší produktové nabídky v budoucnu, konkrétní termíny ani informace však zatím nemáme k dispozici"

Takže FIO má nového klienta. Ještě jednou díky a přeju hodně dobrých obchodů.

Odesláno

Nazdar traderi,

Ako zaciatocnik, mam za sebou niekolko tyzdnove paper obchodovanie cez AMP, co som musel na cca pol roka prerusit. Teraz, po odstraneni prekazok chcem pokracovat v studiu tradingu a v obchodovani na neostro. Zvazujem vyuzit ponuku o nafundovani uctu na 500 USD a pouzivat ich datafeed na neobmedzeny cas - resp. do tej doby, kym sa nebudem citit na realne obchodovanie.
Problem je, je M.Sabo neodpoveda na maily uz 3. tyzden (od 13.7.) :S . Mate niekto podobnu skusenost? Mozno je iba na dovolenke :-)
Vdaka vopred za odpovede a zelam vela uspesnych obchodov!

A.

Odesláno

AndyC: Na mě normálně reagoval. Nemáš jeho poštu třeba ve spamovém koši? Taky mi to můj e-mail ze začátku házel do spamu, než jsem ho to naučil :)
Jinak i Miro preferuje skype, takže bych ten skype zkusil.

Odesláno

Zdravim vsetkych,

@ tomasst, Pribinacek: dobre ste poradili, komunikacia s Mirom Sabom cez Skype uplne v pohode.
(nakoniec vyslo najavo, ze z nejakeho dovodu nedostal moj mail)

Prajem uspesne obchodovanie!
A.

Odesláno

Zdravim, neviete ci AMP umoznuje obchodovat aj cez nejake webrozhranie a zaroven aj mobilne?
Nesom si celkom isty a neje mi celkom jasne ci to poskytuje broker, teda AMP alebo to poskytuje ten co poskytuje data brokerovi, cize v tomto pripade CQG. ň

vdaka

Odesláno

Zdravim vsetkych,

Otevreni uctu se zdarilo.Nakonec jsem to vyresil nasledovne:
Otevrel jsem si ucet u Raifaisen B. smlouvu o bankovnim uctu jsem naskenoval a poslal
po shvaleni uctu jsem dopoledne poslal penize a druhy den odpoledne jsem dostal mail o uspesnem fundovani

Docela me prekvapila rychlost kterou to probehlo.Vedet to driv usetrim si starosti a pres CŠOB se to nepokousim resit Komunikace s Mirem Szabom taky v pohode.Data mam od CQG a vse bez problemu predtim bactest Zen-Fire ale taky jsem nemel zadne vaznejsi problemy.
Na backtest jsem pouzival Ninju 6.5 live pujdu ale asi ze sedmickou.Chtel bych se zeptat kde se to prepne na live?

Dekuju

Odesláno

Zdravim
Mali ste niekto tento tyzden kontakt s brokerom od amp Mirom Sabom ja som s nim min tyzden v pohode aj cez email aj skype a tetno tyzden nereaguje nie je online ani na skype ani neodpoveda na emaily

Odesláno

Stev
File/a odskrtnes GLOBAL SIMULATION MOD
Potom si zapnes DOM alebo graf ak mas zakupeny NT, prepnes v account na ucet AMP, mal by mat tvar *****!AMP!ac
Ak pouzivas DOM tak ti zosiveje a si LIVE.

At sa dari

Odesláno

Filip44:
Mám tento týden stejnou zkušenost, poslal jsem mu mail s dotazem, a nic, na skype of line. Možná má dovolenou, ale dřív na to předem upozorňoval. Tak nevím...

• Vytvořit...