Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, tady čtu, že u AMP nejde nafundovat účet v USD. Já přesně toto chci udělat, mluvil jsem o tom několikrát s Mirem Szabo a neříkal nic, proč by to nemělo jít... Můžete mi prosím říct důvod, proč to podle Vás nejde? Díky, Michal.

Odesláno

to Vinnie:
O Strikeru jsem uvažoval, ale nakonec zvolil AMP. Poslední dobou své rozhodnutí přehodnocuju a přemejšlim, že přejdu ke Strikeru z různých důvodů. Ale nechci se ukvapit, takže ještě nějakou dobu počkám a uvidim jak se situace vyvine. Jak ti vyhovuje jejich (Strikeru) obchodní aplikace? Zkoušel jsem SOL na DEMU, ale to je jen tušim na dva tejdny, takže jsem neměl moc prostoru na vyzkoušení.

P.

Odesláno

to petr_a: no, s SOL u Strikeru jsem spokojen zatím nejvíc, rychlá exekuce a k tomu prvotřídní servis, to demo se dá obnovit, no a když je bilance na účtu min. 5000 tak je k reálné platformě demo zdarma napořád. Jinak, vím, že Striker nabízí taky Ninju, ale mě vyhovuje více SOL pro rychlou exekuci..(ono slippage 1 tick je na TF 10 USD:)
Úspěšné trady!

J.

Odesláno

ahoj, obchodujete někdo s AMP na EUREXu ??? četl jsem na netu starší příspěvky, že byl (nebo je) s tím problém. Příkazy mizí (zůstavají viset) apod. Má někdo zkušenost? Brousím si zuby na FESX. Dikec

Odesláno

Dobrý den

Hledám brokera a jelikož mě zaujali vaše příspěvky, tak bych měl několik otázek ke Strikeru. Pokud by jste byl tak hodný a zodpověděl je, byl bych vám moc vděčen.

1. Jak vysoké jsou komise?
2. Jak se pohybují marginy?
3. Kde je držen stop loss?

Děkuji!

Odesláno

Aha, děkuju za vysvětlení.

Pokud jsem si to tedy dobře přeložil, tak stop loss v tomto případě je jen u mě na PC. Je to tak?

Orders in a state "Accepted" or "Working" are at the exchange. If the exchange does not support a specific order type, the order will be active on the CQG servers.
OCO (One Cancels Other) functionality is simulated on your local PC.

• Vytvořit...