Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ok, tak asi budem mat chybu niekde inde,
ked dam conect teraz tak stale mi nabehne mesage: Login failed: pleas chcek your account connestion parameter and your internet connection.
pripajal som sa podla ich navodu ktory zaslali mailon nic naviacej som neodklikoval, skusim znova este nastavit spojenie ,meno heslo.

Odesláno

na mě taky nereagoval, až v pondělí po cca týdnu. psal, že od února mění firemní politiku, tak je s tim hodně práce, demo že bude už jenom na pět dní a pro další prodloužení bude nutné si u nich založit účet a alespoň částečně nafundovat

Odesláno

Zdravím live tradery. Mám na vás prosbu. Mohl byste mi někdo poradit, jak zadat zahraniční příkaz k úhradě přes internetové bankovnictví ČSOB? Jak a co vyplnit, budu-li peníze posílat do AMP Global clearing? Ještě nikdy jsem nevyplňovala zahraniční příkaz k úhradě a pochopitelně nechci udělat nějakou hloupou chybu. Děkuji a přeji hodně úspěchů v tradingu

Odesláno

to bowrider:

Já jsem včera posílal peníze z GE Money a vzor ze zmiňované stránky 6 mi docela posloužil.

V době uveřejnění vzoru byl clearingovým partnerem AMP tuším Dorman - v nedávné době si AMP založil vlastní clearingovou společnost.

Musíš tedy oproti vzoru ze strany 6 změnit jméno a adresu příjemce (to jest AMP Global clearing) a dále uvádíš jinou banku (JP Morgan Chase opět včetně adresy), doplníš do poznámky podle vzoru "FBO nebo For futher credit to: jméno účtu = tvoje jméno" a "account number: číslo účtu, co ti poslali z AMP Global clearing".

Nebo je taky varianta vzít si instrukce k fundaci a zajít na pobočku do banky.

Hezký večer a ať se daří

Mirek

Odesláno

Ještě k tématu fundování přes Fio banku:

Platby v EUR fungují, posílal jsem přes klasickou europlatbu, příkaz asi v 10 hod. dopoledne, v 19:30 ten samý den email, že platbu přijali. Poplatek pro Fio 2 eura, v AMP si nestrhli nic.

• Vytvořit...