Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to mishelo:

Mi to dnes data natáhlo v pohodě. Ale všiml jsem si, že někdo psal podobný problém i na sierra chart podporu, ale včera tam k tomu neměl žádné vyjádření (dnes jsem se nedíval)

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj,
Já neobchoduji přes Sierru, tedy přímo neporadím, ale když jsem měl problém s mojí platformou, obrátil jsem se na podporu a během chvíle jsem s jejich pomocí problém vyřešil.
Doporučuji tedy totéž.
Honza

Odesláno

Ahoj Pepo, napadá taková blbost, jestli máš nastaveno v SCH v záložce data, AMP/Rhitmic přesně heslo ....co ti přišlo a co máš v záložkách na tom obr. co ukazješ. (nebo v mailu) Podrobně je to na stránkách sierrachart.com v data :-)
dej vědět jak jsi dopadl.

• 2 months later...
Odesláno

Ahoj, chtěl bych vás požádat o radu - nerozumím vyúčtování od AMP - konkrétně nevím, co znamenají hodnoty ve sloupcích "Reg. EUR" a "Secured EUR". Jejich součet dává hodnotu mého účtu (vedený v eurech; nemám žádné otevřené pozice). Děkuji!

40274

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj,

chtěl jsem se zepta. Nevíte jestli má AMP nějakou platformu, kde bych mohl kontrolovat moje příkazy(něco jako mám IB se svoji aplikaci TWS)?
Klasicky obchoduju přes sierru, ale chci mít jistotu, že můj příkaz odešel k brokerovi a že byl exekuován. Popřípadě když příkaz zruším tak ať mám jistotu že je příkaz zrušený.

Vím, že bych si mohl asi příkazy kontrolovat přes CQG Web Tradera, když mám dat od CQG, ale zde mi nastává ten problém, že když se připojím v sierre k datům, tak již nemůžu být pod stejným loginem přihlášen k datům v CQG Web Traderovi. Takže s loginem, který jsem dostal od AMP můžu být přihlašený jen na jedné z těchto platform.

• 3 months later...
Odesláno

Zdravím, máte někdo zkušenosti se založením účtu u Dorman (přes NinjaTrader). Jedná se mi konkrétně o elektronický podpis (Authorized E-signature), který je na jednom z dokumentů vyžadován. Nejsem si totiž jistý jestli bude fungovat podpis založený u PostSignum. Zatím jej nemám a nechci vyhazovat peníze za něco co mi bude na nic.
Díky Venca

• Vytvořit...