Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 354
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj,

prave me zajima, jestli lze poridit nejake demo nebo prvni mesic TS zdarma. Na www.tradestation.com je v pravem dolnim rohu hlaska "Try it FREE for 30 days". Kliknul jsem, vyplnil registraci, pricemz mi naskocila hlaska, ze behem nekolika dnu (!!) mi bude otevren ucet a "nejak" zpristupnen TS. Uz je to temer tyden a zadna reakce, zadny email mi neprisel, vubec nic. Zkusil jsem se registrovat podruhe a totez. Nema nekdo nejakou radu? Nevi nekdo, jak se k TS dostat aspon na onech 30 dni trialu? Moc by mi to pomohlo.

Diky,
Marek

Odesláno

Pokud jsem to spravne pochopil, tak nove podminky pro Tradestation jsou:

1) fundovat ucet 5000$ (po fundovani do 31.3. je prvni mesic bez poplatku i bez aktivniho obchodovani)
2) udelat napr. na ES, ER2 10 obchodu mesicne (RT 4.72$) - pote je tradestation dnay mesic ZDARMA.

Nevim jak je to s datama, ale nikde jsem nenasel, ze by nebyly take zdarma.

Jako nabidka se mi to zda slusne.

Pete

• 2 months later...
Odesláno

Zdravim,

mam objednany AmiBroker, ale v poslednich dnech velmi vazne premyslim i o porizeni TradeStation... Nicmene to stoji docela hodne penez a neni mi uplne prijemna predstava, ze bych k tomu musel jeste platit predrazena data (kdyz uz je odebiram jinde).

Jak jsem se docetl, je mozne dokoupit plugin OwnData (za cca $100 USD), ktery umoznuje napojeni externich zdroju dat (vc. IB). Mate s tim nekdo zkusenosti (funguje, nefunguje, dela to problemy...)?

Dale me zajima - funguje pak na TradeStation take backfill prostrednictvim SC Magic?

Eventuelne - je mozne v TS otevrit datove soubory ze Sierry?

Diky moc.

Odesláno

Martine,
pokud uděláte u TS 10 RT emini (za cenu podobnou jak u IB), pak platíte pouze data (emini cca 20 USD měsíčně, mohu poslat přesný ceník) - to mi nepřijde jako příliš předražené. Akorát je třeba si u nich otevřít účet.
S importem zkušenosti nemám.
Petr

Odesláno

Petre,

diky za informace. Prave prochazim jejich web a tahle nabidka me taky zaujala. Nicmene - v tuhle chvili nemam 5.000 USD na fundovani druheho uctu (ucet u IB rusit nechci) a 10 RT mesicne budu zvladat tak od zari/rijna, kdy zrejme rozjedu na ostro RSIcross... Takze ted to s TS spis vidim na tech 250 USD nebo kolik si to uctuji za mesic. Je to sice hodne, ale jde mi o ziskani kvalitniho nastroje pro backtesting, s nimz bych mohl RSIcross doladit k maximalni dokonalosti (pripadne uplne prepracovat a vytvorit jiny system)... A TS je precijen asi propracovanejsi nez AB nebo Sierra...

Nicmene pokud TS neumoznuje (ani po instalaci pluginu OwnData) backfill z SC Magic nebo import dat ze Sierry/AmiBrokeru, tak pro me nema moc vyznam. :-/

Odesláno

Martine,
v téhle fázi testování se vám TS za 250 USD měsíčně podle mě nevyplatí - to si peníze raději šetřete na trading. Ono poměrně dlouho trvá než se s programem naučíte atd. a za tu dobu budete mít zbytečně spoustu peněz pryč.
Jsou i jiné programy, které zle programovat a je možné je napojit na data z IB - testoval jsem třeba Ensign Window (www.ensignsoftware.com/), který stojí 40 USD měsíčně (a data neplatíte protože je máte z IB) a vůbec ten program nevypadá špatně.
Petr

• 3 týdny později...
  • 4 months later...
Odesláno

vypada to ze TS ted nabizi 6mesicu intraday data - je to tak?

Pokud bych si ho poridil, bylo by mozne od nekoho z vas ziskat tickova data pro ER2 vice nez rok zpet?

Znate nejaky duvod, proc TS neprovozovat (intradenni ER2 - live)?

Dik

Pete

Odesláno

Jaroslave,

diky za odpoved. Potreboval bych jeste vedet nasledujici:

1) pokud zafunduji ucet 5000$ a po prvnim mesici na nem po odecteni dat a komisi a mensi ztrate budu mit 4800, je stale mozne obchodovat? je nejaky limit na minimalni ucet krom MARGINU? IB me napriklad nenecha obchodovat s uctem pod 2000$.

2) Kdyz budu mit vypadek 1 mesic napr. z duvodu nemoci a neudelam 10 futures obchodu, musim zaplatit za soft 100$, nebo se to da nejak domluvit?

Diky

Pete

Odesláno

Zdravime, pete,

ad 1 - 5000 USD je limit pro zalozeni uctu, to kolik na nem bude po vasem tradingu je ciste jen vase vec a TS to nezajima (mluvim o futures, ne o akciovem uctu). Musite mit logicky aspon nekolik tisic, abyste dosahl na margin a mohl tak delat obchody. To jestli to bude 4800 nebo treba 3500 je jedno ..

ad 2 - nejde o pocet obchodu, jde o pocet protocenych kontraktu. Muzete klidne udelat treba jeden obchod s 10 kontrakty a mate platformu zadarmo, nebo muzete udelat 10 obchodu s jednim kontraktem a dosahnete stejneho efektu. Nelze s brokerem smlouvat o teto zalezitosti. Navic to ze protocite 10 kontraktu a vice vam promine pouze poplatek za uzivani platformy, nikoli poplatek za data, ten musite platit vzdy. Pro emini futures na CME staci minimalni balicek ktery je kolem 20 - 30 USD.

Odesláno

Pete,

u TS je mozne obchodovat s uctem do $3.000 USD. Tj. ucet fundujete castkou $5.000+ USD a muzete obchodovat az do doby, nez se ucet dostane na/pod $3.000 USD.

A jen informativne - budete-li chtit obchodovat na ER2, budete si muset platit take balicek dat CME GLOBEX ONLY PACKAGE za $25 USD mesicne. Data pro ECBOT jsou zdarma.

Kdyz neudelate za mesic stanoveny pocet obchodu, tak Vam automaticky strhnou adekvatni castku z uctu. Ale imho pri dlouhodobejsi aktivite se daji domluvit trosku nestandardni podminky.

• Vytvořit...