Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 4 týdny později...
Odesláno

Dobrý den všem,
prosím, ví někdo, jak se v Sieře vyvolá znovu dialogové okno s možností vypnutí charting? U infinity je to placená služba a v průběhu dovolené, kdy nebudu obchodovat bych rád charting pozastavil. Toto okno jsem viděl je jednou při založení účtu a pak už ne. Zapomněl jsem, jak se k němu dostanu..

Děkuji Honza

Odesláno

Zapomněla jsem informovat - vyřešili to během pár minut, stačilo informovat brokera a nezávisle support. Došlo pravděpodobně k něčemu jako "odlogování", vše běží normálně Jinak mohu říci, že byli velmi ochotní a vstřícní, Glenn se dokonce omluvil - to jsem u Stephena nezažila ;)

• 2 týdny později...
Odesláno

Prosím o radu: Když mi na okamžik spadne připojení, tak ATcharts (sierra) se sama "nahodí", nebo stačí zmáčknout disconnet a hned connet data feed a je to v pohodě. Ale u platformy to nejde. Při výpadku netu, přestane fungovat a sama se nenahodí. Jediná možnost je ji "restartovat" :-( . Nebo je tam někde tlačítko (nastavení) jako v sieře? (Dis/Con)
Petr

Odesláno

Petře, o žádném tlačítku nevím,platforma mi nepadá a kdyby, restartovala bych... V první řadě bych být Tebou řešila stabilní připojení k internetu, záložní připojení a u brokera bych si nechala nastavit pro klid duše maximální denní ztrátu. Petra

Odesláno

Petro, díky za radu. Max. denní ztrátu mám nastavenou. Jen mi připadá moc zdlouhavé restartovat. Trvá to moc dlouho. Myslel jsem, že je rychlejší řešení, o kterém nevím. Petr

• 1 month later...
Odesláno

Dobré ráno prajem. Neviete náhodou kontakt na podporu v nočných hodinách? Chcel by som obchodovať S&P 500
ráno v európskom čase, keď Amerika spí. Gwen mi písal, že mám ,,dakde" kontakt na mojej platforme. Len to dáko neviem nájsť. :) Ďakujem za odpoveď. Pekné obchody prajem :)

• 3 týdny později...
  • 1 month later...
  • Vytvořit...