Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

dnes se mi ozval Stephen ohledne toho, ze maji novou platformu. Zkusil jsem stahnul jsem a ono uz je tam v jednom jak simulator tak zive obchodovani. Zkouseli jste nekdo a zkoumali, co je zde noveho?

Dik za odpovedi

Pavel

Odesláno

Zdravim,

ja som novu platformu skusal, ale nejake novinky som si nevsimol. Mozno sa tam nieco najde, po dlhsom skusani. Akurat, ze mi zblbne sierra, ked sa prehodim z live do demo a naopak. Asi to bude tym, ze sa zmeni heslo a cislo uctu.

Marek

Odesláno

Stale mi neni jasne, jak to bude se SL u ER2. Steve mi dnes napsal:

Steve: stps are based on exchange rules
Dotaz: OK, and are the stops kept on your servers or just on my computer?
Steve: the exchanges

Rozumite tomu nekdo? Ja ani trochu. Muzete mi poradit, co tim vlastne myslel?

Odesláno

Chci se jenom zeptat zda se dá jednoduše zadat stop příkaz k vstupu do trhu u Infinity a dále zda tam jde lehko udělat revers ...a.. jde udělat revers nějakým limitem, nebo to jde jenom skrze market ? Předem díky :)

Odesláno

To grand.davis:
Myslela jsem samozrejme novy kontraktni mesic Russel 2000 obchodovany na ICE. Tady je jeste dodatek od Steva:
[3.9.2008 18:52:52] Stephen píše: ice will use similar stps as globex
[3.9.2008 18:53:00] Stephen píše: w/ bands
[3.9.2008 18:54:23] Stephen píše: understand?

Odesláno

Zdravim,

lidi mam dotaz, nemate nekdo historicka data od trasnactu (infity futures) pro E-Mini Russell 2000? Snazil jsem se dovedet od stephena jestli nekde jsou a jak je ziskam, ale nejak sme se nedomluvili. Ma to nekdo? Do ted sem testoval leden - zari 2008 na datech od Interactive Brokers a ted bych rad otestoval na datech od Infinity. Muze nekdo pomoci?

Diky

Pavel

Odesláno

Remarque Napsal:
-------------------------------------------------------
> Chci se jenom zeptat zda se dá jednoduše zadat
> stop příkaz k vstupu do trhu u Infinity a dále zda
> tam jde lehko udělat revers ...a.. jde udělat
> revers nějakým limitem, nebo to jde jenom skrze
> market ? Předem díky

Já teda vůbec nemám Infiniti :) ale mne v DOMu funguje toto, tak třeba to budeš mít podobné:
levé tlačítko myši - vloží LIMIT
pravé tlačítko myší - vloží STOP

A reverz pozice dělám tak, že posunu SL probíhajícího obchodu tam, kde chci případně reverz udělat a přesně tam vložím i další STOP příkaz do opačného směru... takže na jedné ceně mám pak dva STOPy

• Vytvořit...