Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

h0moun Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravim,tedka jsem si psal se stephenem a jsem
> trochu zmateny, muzu pres infinity pouzivat Ninja
> Trader-Zenfire nebo tak neco?
> Dik

Tak se omlouvam za spam. uz sem to nasel. klidne tuto zpravu smazte.

Odesláno

tak jestli ti do zacatku dali 3,75 tak to klobouk dolu nebo nejak prituhnnul konkurencni boj. jinak NT muzete mit i bez tech zvysenych komisi. staci ho jen nepronajimat :)

Odesláno

911

Zacinal jsem u Infinity na 5.25$ za RT...hezkych par let zpet.
Pochopil jsem po nejake dobe, ze staci vyjednavat a bylo to.
Ted kdybych oteviral novy ucet u Futures Brokera, tak proste nad 3.75$ za klasicke symboly nejdu. Na to uz jsem v tomhle businessu prilis dlouho .
Takze jeste pro poradek. Na 3.75 jsem nezacinal, ale zacatecnik na 5$ taky zacinat nemusi. Jinak receno "Lina huba holy nestesti" :) (nemysleno osobne samozrejme)

PS: cim mensi fees, tim vetsi profit

Ray

• 4 týdny později...
Odesláno

Zdravim,

kontrolni otazka... jede vam ted (09.03.2010 15:20:00) Infinity ? Mam ted nejaky problemky s technikou, tak bych rad vedel jestli je problem na trase, nebo mi tu hapruje hardware.

Rob

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobry den prajem. Chcel by som sa spytat skusenejsich. Od piatku mam otvoreny live ucet u Infinity. Chcel by som prepojit transact platformu zo sierrachart. Komunikoval som zo Stevom a vravel mi, ze mi staci level 3. Tak som to prehodil. Predtym som mal level 2. Skusal som to spravit podla: www.infinityfutures.com/infinityat_tutorials.aspx.
Podla Connecting to Sierra Charts click here. Len bohuzial sa mi to nedari rozhybat. Ak by som mohol poprosit dobre duse, ktore maju rovnaku skusenost. Dakujem velmi pekne za odpovede. S pozdravom Michal.

Odesláno

Dry1985: Potřebuješ SCH level 3. Nastavení dávám do přílohy. Přihlašovací údaje (začerněné) dáš stejné jako k přihlášení k účtu Infinity. Pro automatické přihlášení po spuštění SCH si ještě zaškrtni volbu "Connect on startup". Vašek

12785

Odesláno

1. Zkontroluj jestli mas opravdu level 3 u SC
2. Když se ti to připojuje, tak se ti zobrazuje log - udělej screen a hod to sem

jestli ti nejde vybrat symbol, ale to pole vlevo je zelený, tak ještě nejsi aktivovaných u SC jako user od Infi. Příklad : když jsem chtěl po Infi rozšířit nabídku trhu, tak v Infi jsem je měl hned, ale v Sierre až druhy den.

Odesláno

Dobry vecer. Tak nakoniec ma museli prepojit. Nebol som u PC a ked som sem prisiel, tak uz vsetko funguje. Este sa chcem spytat, ked sa prvy krat prihlasim, tak sa v obidvoch tabulkach vsetko hybe. Ako nahle to zavriem a otvorim druhy krat , tak mi vypisuje conection close. Neviem preco to robi. Michal.

• Vytvořit...