Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja to pravidelne menim na 500, ale tohle dnes bylo neco jineho, nez par milisekundove zpozdeni. V Sierre se udelalo high o vice jak dva full pointy vyse, nez co mi zobrazovala platforma a platforma me na tomto high vyrazila az za cca minutu. Ale jak rikam, clovek s tim moc nesvede.

Odesláno

Za sebe muzu rict ze nemeritelna = tzn. okamzite plneni. Ve velmi vyjimecnych pripadech kdy je velmi vysoke volume a velmi vysoka volatilita to nedela DOMu nekdy dobre, ale to jsou momenty kdy stejne vetsinou neobchodujes.. kdy cena muze litat v radech vterin o stovky dolaru.

Coz ovsem neznamena ze kdyz mas SL na nejake cene, ze za tu cenu zavres. Ale v 99% ? :) to tak je.

Odesláno

Mám otázku ohľadne kontraktov v DOMe: Ponúka mi len e-mini indexy a nejako sa mi nedarí zobraziť si aj niečo iné napr. Cukor alebo Kukuricu. Môžete mi nejako poradiť? ďakujem

Odesláno

to: hanz242

Ahoj, na předchozí dotaz jsi odpověděl: "Samozrejme nema cenu tam davat nejake nesmyslne nizke hodnoty, ale v prvni rade zkouknout jaky mas ping (odezvu) na TransAct. Pouzivam 450, default je tam myslim 1 sekunda." Prosím Tě, kde zjistím ping na TransAct?
Předem dík. Petr

• 2 týdny později...
Odesláno

pita30:

ping na TransAct, napr. ve Windows klikni Start>Run (Spustit) zadej:

cmd [Enter]
po otevreni command promptu zadej:
ping www.transact.com
zajima te hodnota "time"

nekdy muze pingy zarezavat lokalni firewall, tak si kdyztak zadej vyjimku, nebo na chvili stopni service.

H.

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobry den prajem.Chcel by som sa spytat skusenejsich ktory uz otvarali ucet u Infinity:
No nerozumiem tomuto:

Customer hereby acknowledges receipt and Customer’s understanding of each of the following documents prior to
the opening of the account:
Rick Disclosure Statement for Futures and Options (pp. 2 and 3)

Pod tym je napisane By: - neviem ci tam mam napisat svoje meno....alebo nieco ine...
Alebo ak je daka dobra dusa, tak nech sa mi ozve na: dry1985@centrum.sk
Zatial velmi pekne dakujem. Chcel by som sa popytat este na detaily. Miso.

Odesláno

Dry1985

Customer (jako Ty) je obeznamen se vsemy aspekty dokumentu pred otevrenim uctu .

By: Tvuj podpis (elektronicky ,ci psany rucne) Nepamatuji si ,jestli tam snad je i tiskacim pismem nutne napsat jmeno.

Co takhle se alespon trochu naucit anglicky pred otevrenim LIVE uctu ? Myslim,ze by to melo byt soucasti kazdeho obchodniho planu . Alespon zaklady chapani vyrazu a vseobecnych dokumentu .

Ray

Odesláno

Zdravim..Mozno, ze sme sa nepochopili..po anglicky ako tak viem...len neviem , co tam mam napisat za tym by? konzultoval som to aj zo znamou, co bola v Amerike a tiez nevie presne. A este sa chcem spytat, momentalne si pisem zo Stevom a chcel by som sa spytat, ci uz otvaral live ucet student? Mam taky pocit , ze z jeho odpovedi to bude problem...Miso..

Odesláno

DRY1985

Infinity pouzivam a jsem jejich klient zhruba 5 let. Obcas se nejake dokumenty podepisuji znovu . Ale jinak presny prehled o tech lejstrech uz nemam .
Kazdopadne "BY:" je mysleno podepsat TEBOU
Steva neznam, ale pochopil jsem ,ze pres neho ma ucet otevreno dost lidi tady. Docela snazivej..dokonce jsem tady videl nejaky jeho reklamni prispevek :o)
Otevrit ucet jako student znamena podepsat nekolik risk disclosures . Urcite nebudou mit radost,ze nejaky student otevira ucet jako novacek. Je treba urcita likvidita . I kdyz se uplne neprokazuje. Takze do Individual Risk Disclosures budes muset napsat ,ze vydelavas , mas back up money a napriklad dalsi prijmy na to ,aby si byl schopen bez problemu o investment prijit.
Netusim ,jestli jsi profesional ,nebo uplny zacatecnik. Je to kazdopadne Tvoje vec. Jim jde o to, aby kdyz se z celkovych ztrat slozis, si mohli rici : My jsme mu to rikali ( A ja s nima souhlasim)
Nema cenu si delat stale dokola falesne nadeje .
Kazdopadne Ti preju uspech a doufam,ze jsem Ti odpovedel na Tvoje otazky srozumitelne (tu)

Ray

• Vytvořit...