Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak si zkontroluj v tom okne pripojeni (screen od Daria), jestli mas dobre username a password - musi to byt udaje z Inifi. Kontrolni zalezitost bude, ze se ti v tom poli pod tim - "Account" - objevi nejake cislo - to znamena ze jsi pripojenej na Infinity. Jestli se to nestane, tak pak si zkus pustit "tu fialovou ikonu" od Infi a tam ten username a heslo zadej. Jestli se ti tam nepodari pripojit, tak ten demo ucet asi jeste nemas aktivovanej.

Kdyby se ti v Sierre to cislo objevilo, tak se mrkni jestli ma Sierra tendenci se pripojovat. Uvidis to v pravem hornim rohu hlavnivo okna. Jestli budes mit pocit ze se nic nedeje, zkus klavesu F11 - connect. Kdyz to klapne, to pole vpravo nahore zezelena a jsi pripojenej pres Sierru do Infi. Pak uz by ti mel jit vybrat symbol....

Libor

Odesláno

Na infinity se připojím
Zadám :
User name
Password
Acount - tady v políčku se objeví 5ti místné číslo a za číslem v závorce (testCopyFunc)nevím co to znamená
Odkliknu to jsem na infinity
Když zadám to samé v SCH včetně čísla účtu, tak se nic něděje ani po F11- v pravé rohu nahoře v červeném políčku Reading data
Pak okno s přihlášením zmizí a v červeném políčku NotConnected (nepřipojeno)

V SCH v okne Message Log mi to píše
Active service: TransAct-2009-08-07 11:00:00
Yor current service package does not support this function. Purchase to upgrade your package.

Ještě jednou podotýkám, že s PC instalacema pořádně spíš vůbec neumím a snažím se to vždy dotáhnout dokonce, ale tady se truch ztrácím.
Jm

Odesláno

Jaroslav Martenek:

a co tak rict nejakemu znamemu ci kamaradovi, ktery se v PC vyzna, aby vam dosel pomoct..nemusi to byt vubec trader..zprovozneni dat a platformy myslim zvladne kdokoli lehce zdatnejsi v praci s pocitaci..jen mu reknete, jak to ma fungovat, co jste kde zaplatil, co vam poslali za prihlasovaci udaje atd a melo by to byt ok..

a taky bych dost pouvazoval o nejakem zacatecnickem kurzu pro praci s PC..mozna to ted tak nevypada, ale k tradingu alespon zakladni znalosti prace na PC potrebujete a budete potrebovat...neztezujte si zbytecne uz tak tezky byznys jeste tim, ze budete porad bojovat s technikou..

majkll

Odesláno

No tak podle te chyby to vypada, ze mas spatnej level Sierry. Pust Sierru, nahore v menu volba Help - dole "About" a v tom okne je napsany cislo "Current service Package" - tam musi byt 3 (nebo 4, eventuelne 5) . Level 3 postaci....

Ty poznamky o rozvijeni dovednosti s PC, eventuelne zakladu anglictiny jsou vice nez na miste. I kdyz se ti to podari rozbehnout, budes muset venovat velke usili samotne technicke strance a na studium tradingu ti nezbyde cas. (Na strance Infi je napr. spousta tutorialu kde se dozvis co a jak, o Sierre plati to same.) Nicmene nekde se zacit musi ze ano :)

Libor

Odesláno

Jaroslave, myslím, že Rob99 má pravdu a máte zřejmě špatný level. Jinak Vám držím moc palce a vydržte. Chce to jen se pořádně zakousnout a koukat jen před sebe, uvidíte, že za nějaký čas Vám tyto začátečnické rozpaky přijdou úsměvné a budete řešit zcela jiné situace. Doporučuji Vám komunikovat se Stevem přes skype, jemu to nedělá problém a Vy u toho můžete využít překladač například translate.google.cz . Doporučuji co nejvíce komunikovat i když Vám připadá, že Vám nikdo nerozumí - učený z nebe nespadl a hlavně Stephen se s Vámi domluvit chce - je to jeho práce a Vy jeho klient. Zkuste klidně vše odinstalovat a nainstalovat vše znovu a pokud bojujete s počítačem nesnažte se bojovat ještě s trhy - ty na Vás počkají až do doby, kdy budete zvládat ovládání platformy, počítače atd. Pro Vás je užitečnější se vše naučit, protože trading je o individualitě a samostatnosti a proto by nebylo štastné, aby Vám to celé někdo nainstaloval a připravil pro "klikání" :) . Hodně štěstí a nevzdávejte to

vyky

Odesláno

A zase mi zřejmě volali z infinity číslo jak ze slovenska a pak dalších děvět čísel. Mněl jsem to jako změškaný hovor.

Tak SCH je 1 . Mám to zvýšit na 3 nebio na 4. Vím že to tady někde ve foru je . Vím že by to mnělo jít z nižšího na vyšíí.Pokusímm se to najít, případně , jestli mi zde poradíte jak to změnit budu radši.
Sch se mi podařilo instalovat samotnému , musel jsem si vše překládat přes překladač v google. Udělal jsem již asi 720 obchodů. Dělám FinWin Backtestuji, tak že vidím graf dopředu- to abych se naučil lépe číst situace na grafu.Pak backteuji i tak že graf dopředu nevidím a a posouvám jej ručně. Teď jsem si do SCH natáh další data tady z fora. Bactestuji ne jen 2,5 hod, ale celou seanci. Nevím jak to budu zvládat pak v demu a live.

Jinak děkuji za názory a vím že stím musím něco udělat již od prvních chvil co jsem narazil na finančníka. Kurz AJ nastuji v zaří. Co se týče té technické stranky tak bych radši nějakého tradera, krerý se v technické stránce vyzná, ale to by chtělo aby byl poblíž. No nicméně mám ještě známého, co děla programařinu a zna AJ. Byl i parkrát v americe. Asi to bude cesta jak na PC.
Tak ještě zkusím sám případně se známým a kdyby jsme narazili potíž , zeptám se zde.
Škoda že nejsou nějaké menší kluby traderů.
Ještě jednou díky všem za pomoc.
Jm
Odesláno

Level zvednes tak, ze v Sierre v Helpu zvolis volbu "Purchase/Account Management" Tim se dostanes primo na svuj ucet u Sierry. Tam si najdi radek "Current Service Package: 1 (Change Service Package) " Kde ten modry odkaz Change... te zavede na dalsi stranku a tam si zvolis co chces za level a na jak dlouho. Jestli mas napr. Sierru predplacenou na rok dopredu, tak se ti jenom zkrati obdobi platnosti a ted nebudes platit nic. Level 1 stoji cca 17$, Level 3 stoji 26$ na mesic. Ta ctyrka ma navic historicka data, ale to by bylo na dlouhe povidani, navic ja to nikdy nepouzival, takze tady nemuzu slouzit, a uplne navic to uz nepatri do Infi vlakna :) O teto volbe se tu na financniku ale nekde pise....

Libor

Odesláno

zdravím všechny
Děkuji za názory za rady a za trpělivost. Ještě včera jsem volá známemu zda by mi s technickou stránkou pomohl. Domluvili jsme se, ale je na dovolené a vrátí se za týden v sobotu. pak se do toho pustíme. Zatím se budu snažit sám, případně s Vašimi radami.
Levem mam 3 , Find symbol mi taky funguje. platforma infinity taky jede, je tam omezený výběr trhu. spustím DOM, ale jak na graf. Launch Infinity Chart jakoby se chtělo spustit a po pár vteřinách nic.
Zatím to mám tak- spustím SCH zobrazí se mi connected to TrasAct(připojen k TrasAct)
Přes Find symbol vyberu kontrakt a zobrasí se mi graf.
Jede mi i FinWin
Na TransAct jdu přes Trade - Start TransAct -spustí se mi Simulátor - InfinityAt -v 4.5.1 jméno a číslo účtu, ale na infinity je prázdno. V nabídce vyberu stejný trh a zobrazí se mi DOM. Pak si rozmístím jednotlivá okna po ploše a vidím SCh s grafem ,Simulátor infinity a DOM. Jestli jeto správně, tak bych začal s dalším nastavováním, případně kde dělám chybu.
Jm

Odesláno

Dobry den.Chtel bych se zeptat nekoho zkusenejsiho zda je mozne propojit infinity-demo a sierra-demo a infinity-demo a genesis-demo.Zkousel jsem sierru a infinity a porad mi to hlasi chyby,ale hesla zadavam dobre.budu rad za kazdou odpoved. :S

Odesláno

Zdravim,

a co to hlasi za chyby ? (Myslim tu kombinaci Infi-Sierra) Genesis to myslim umi, ale musi se jim zavolat , oni zavolaj do Infi a pak to tam nejak navzajem propoji na Vas ucet. Ale nerucim... :) , jednak je to uz davno co jsem genesis pouzival, navic jsem ho mel propojenej na e-signal. Mam ale za to ze to slo, ale ne naprimo.

Libor

Odesláno

napr.viz obrazky... hesla jsem zadal do sierry a pote na pripojeni na data ,ktera jsou stejna jako na infinity platformu...proste zadam username a pasword a porad nic.nemohu na to prijit uz se tim chvilku zabyvam...

9785

9786

Odesláno

Skoda ze jste si neprecetl par prispevku nazpatky, nebo nepouzil hledani... uz jste to mohl mit davno rozchozeny. Mate spatny level Sierry... zbytek o cca 10 prispevku nahore (8.7.2009 11:48 AM a nasledujici)

L.

• Vytvořit...