Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,
chci upozornit na nutnost kontroly Daily Statementu. Dnes mi již podruhé přišel se zjevnou chybou v můj neprospěch, - v obou případech se jedná o pár dolarů, ale .......... V prvním případě byla náprava rychlá a bez průtahů, dnes doufám také.
Hezký den, Petra

Odesláno

Jednou dokonce opravovali 3x ten samy vypis. Prvne mi zdvojnasobili zustatek, za hodinu prisla nova s tim ze neodecetli poplatky, pak mi odecetli poplatky v jine vysi, no sodoma s gomorou... celkem by mne zajimalo na cem to tam pocitaji. Ale vzdycky to srovnali jeste tyz den, jen myslim v jednom pripade az druhy den, ale taky jsem je nikdy nehonil a prisli na to "sami" :)

Libor

Odesláno

Neblbne vam posledni dobou DOM pokud jde o ask a bid? Normalne to ma ukazovat pet urovni na kazdou stranu ale od pondelka mi to tam obcas skace az po desitku. Nevim jestli si to mam preinstalovat nebo jestli to mate vsichni a problem je u nich.

Odesláno

Zdravím,
dnes som si predplatil Sierru na 6 mesiacov a pokúšal som sa nalogovať do nej ako aj na AT, ale vyhadzuje mi to problém s logovaním na server TransActu. Je možné, že to spôsobuje víkend a robia nejakú údržbu? Idem live.

Odesláno

A keď sa skúšam nalogovať do Sierry tak mi v logu vypisuje toto:

Connecting to TransAct... - 2009-06-07 13:27:45
Unable to connect to TransAct (Validate User). TransAct error: 13 - 2009-06-07 13:27:46
Disconnecting from TransAct... - 2009-06-07 13:27:46
Disconnected from TransAct - 2009-06-07 13:27:46
Will reconnect to the server in 5 seconds. To cancel, select File >> Disconnect on the menu. - 2009-06-07 13:27:46

• Vytvořit...