Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

diky za nazor. nepacilo sa mi ze k AT musim si pripojit Sierru alebo ensign a s oboma nemam ziadne skusenosti a sierra mi vzdy prisla komplikovana ale asi sa budem musiet naucit robit v nej

• 2 týdny později...
Odesláno

Nevite co znamena risk limits? Ja si myslel ze to je maximalni castka o kterou muzu prijit za jeden den a pak ze mi bude znemozneno obchodovat dal. Podle toho ale co mi Stephen psal to neni ono. Jde o to ze ja ho moc dobre nepochopil co tim mysli. Muzete mi to nekdo vysvetlit?

Odesláno

risk limit si muzes nastavit sam abys kuprikladu nevymazal za jeden den z 10 000USD skoro vse ...no pod 2500 te to nepusti tzo je min zustatek
ALE
jde o to ze si muzes nastavit treba deni risk money jen 1000 a kdyz je probendis tak te platforma automaticky zavre LIVE.muzes si to samozrejme kdykoliv menit

at se ti dari

Odesláno

to Gordon

Takze jsem to chapal spravne ne? Pokud mi Stephen napsal ze mam 1500 risk limit tak vic jak 1500 nemuzu za den pretradovat ne? Tak nevim co mi to tam pak psal. A ten risk limit si ale nemuzu sam menit nekde v platforme. To musim pres brokera?

Odesláno

to yeshack : vím, že některá verze má hloubku trhu 5 ticků a některá 10 ticků a to je podle verze od Stephena, ale o úplném vypnutí nevím , že by se to dalo někde vypnut.... ps: což neznamená že to nejde , ale já o tom teda nevím...

Odesláno

ahoj
Kedysi tu jadvig dal otazku, ako riesit situacie, ked pocas existujuceho obchodu vstupim do dalsieho obchodu a platforma mi z 2 pozicii urobi priemer - spriemeruje SL a PT. Nenasiel som odpoved. Dopatral sa niekto riesenia?
Dik

Odesláno

Tak od včera mám oficiálne otvorený a na obchodovanie pripravený live účet i Infinity Futures. Skúseností s týmto brokerom možno nájsť v tomto vlákne mnoho (dobrých aj tých horších) a musím poďakovať za všetky, pretože mi pomohli jednak pri rozhodovaní sa pri výbere brokera a pomohli mi aj pri samotnom otváraní live účtu.
A keďže ako nováčik viem, koľko pochybností, neistoty a problémov človek musí prekonávať už len pri samotnom výbere brokera a následnom otvorení účtu, rád by som sa podelil (hlavne s nováčikmi ako ja) so svojimi skromnými skúsenosťami s otvorením účtu u Infinity.
1. V prvom rade som si prečítal diskusiu na finančníku venovanú rôznym brokerom. Z nich najlepšie vyšli Ninja Trader a práve Infinity. Testoval som dosť dlhú dobu Ninja Trader, ale keďže prenájom platformy stojí okolo 60USD/mesačne, tak voľba padla na Infinity v kombinácii so Sierrou.
2. Otvorenie demo účtu na otestovanie platformy je otázka vyplnenia jedného jednoduchého formulára. Čo oceňujem, keď som si cez link uvedený v maily sťahoval Sierru, tak som získal prístup k Sierre na 30 dní v porovnaní s údajom uvedeným na oficiálnej stránke Sierry, kde je uvedené demo len 14 dní.
3. Cez mail ma kontaktoval Steve Coffman (ak si dobre pamätám priezvisko), ktorý sa venuje mnohým traderom z financnika. Okamžite sme si vymenili kontakty na ICQ a večer som strávil asi v hodinovom príjemnom rozhovore s ním, pričom okrem údajom o mne, mojich skúsenostiach, plánoch apod ( v súvislosti s tradingom), som sa dozvedel viaceré informácie o samotnej spoločnosti, marginoch, servise, komisiách a možnostiach Infinity.
4. Po uplynutí demo verzie ma Steve sám kontaktoval a ponúkol mi možnosť predĺženia demoverzie (nenaliehal na otvorenie live účtu, keďže som mu pri prvom rozhovore jasne povedal, kedy plánujem live účet otvoriť). sám mi odporučil použitie inej e-mailovej adresy, čo som aj urobil. Problém nastal potom v tom, že použitím druhej e-mailovej adresy ma dostal na starosť iný človek od Infinity. Keďže som už mal osobný kontakt so Stevom, prostredníctvom formulára na stránke Infinity som požiadal o to, aby som naďalej ostal "pridelený" pri Stevovi. kladná odpoveď dorazila v priebehu pár hodín.
5. Otváranie live účtu pripomínalo autoškolu, kedy som mal po ruke stále inštruktora. Vyplnenie všetkých 15-tich formulárov mi zabralo so Stevovou pomocou cca 30-45 minút. Pokiaľ som nerozumel niektorému formuláru, resp. som nebol schopný prelúskať sa dlhými stránkami hustého anglického textu, steve mi stručne popísal, čo sa v uvedenom formulári píše. Na druhý deň ma Steve kontaktoval a v priebehu 5 minút sme doplnili chýbajúce resp. nesprávne vyplnené údaje.
6. O 2 pracovné dni mi prišiel mail so schválením účtu a informáciami o fundovaní účtu. Peniaze prišli na účet v priebehu troch dní. Poplatky v Tatrabanke cez internet banking boli cca 10€ + 25 dolárov v zahraničnej banke.
7. Prvotné problémy s nalogovaním sa na svoj live účet mi opäť Steve pomohol odstrániť v priebhu pár minút.

Takže toto sú skúsenosti od oboznámenia sa s Infinity po otvorenie a fundovanie live účtu. Nechcel som, aby to znelo ako reklama na Infinity a Steva, ale toto sú doterajšie reálne skúsenosti. verím, že to niekomu pomôže, príp. pomôže odstrániť nejaké pochybonsti, obavy či váhanie.

Prajem veľa úspechov

P.S.: Keď budem mať prvé skúsenosti s live tradingom, podelím sa poznatkami takisto. verím, že budú aspoň také pozitívne, ako tieto.

• Vytvořit...