Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

moje LIVE zkusenost s Infinity...
a ted premyslim i o zmene brokera

tak vcera jsem dostal dalsi traderskou lekci, tentokrat od platformy, mel jsem zadan limit prikaz a cekal jsem na exekuci u S/R urovne a vykresloval se pattern, vse dle OS a kdyz k tomu doslo tak trh udelal silnejsi korekci a ja misto abych byl venku na SL tak jsem byl stale v trhu ktery muj SL prezkocil.
mam check list co delat:
1) vytocil jsem help desk a zadal telefonicky primo u TA close all..ale trvalo to 5 min
2)pouzil flatten pro close all..a nic
3)restartovat platformu a to uz jsem tam mel 700 minus
4)cena sla desne rychle proti me a tak jsem dal "ve zmatku reverse poz"
5)znova tel close all

vysledek...omluva za platformu , neb zcestne info bylo jen na platforme, na burze me to probehlo presne podle mych instrukci, ale stejne vysledek tristni...3 preklikavane obchody a -700!!

jinak mohu potvrdit ze tlf 001 312 431 1901 Help desk funguje ale tim ze nevidim svoje prikazy na burze ale jen v platforme brokera, tak se ale dejou veci...kdyz neco nefunguje :(

Odesláno

Gordon:

tak to asi nebyl uplne best of zazitek..uprimnou soustrast..
urcite ale dobry prispevek o tom, ze ne vzdy funguje vse ok a je potreba mit zalozni plan jako mate vy..ikdyz to asi nevyslo uplne podle vasich predstav..

majkll

Odesláno

to petr:

áha. děkuji za vysvětlení. majkllovi předběžně neoficiálně gratuluji a doufám, že mu administrace půjde minimálně tak dobře, jako vám s Tomášem ...
chystají se kromě jména administrátora nějaké zásadní změny na webu?

Odesláno

Ne, žádné zásadní změny se nechystají.
Jenom s Tomášem už nemůžeme věnovat diskuzi příliš času ani energie - když jsme u počítače tak obchodujeme, když neobchodujeme tak se dnes oba snažíme využít čas lépe, než trávením u počítače :)
Tj. vše zůstává při starém, máme zájem na rozvoji tohoto prostoru a proto přecházíme i k "profesionalizaci" administrátora.
Nicméně je to zcela offtopic s ohledem na předmět vlákna, tj. prosím nechme toto vlákno tématu Infinity brokers.
Jakmile bude statut admina nějak definitivně rozjetý, dáme všem vědět oficiálněji.
Petr

Odesláno

gordon,

a co je v neporadku? proste trh byl tak rychly, ze preskocil tvuj SL. to se proste stava kdekoli. jinak mas platformu pustenou pres sierru? nebo je poustis separatne?

Odesláno

to 911
poustim z platformy sierru, ale to ze prezkocil SL a dalo by to slip...OK ale ono to hned v zapeti zamrzlo a neslo nic zrusit, proste se jim to kouslo

OK uz to resit nechci jak to pujde budu hledat brokera ktery ma stabilnejsi platformu a prikazy jdou primo na burzu kde je mohu videt jako to ma IBcko (tu)

Odesláno

Hm,

tak nic, ale pred tim i po tom to jelo normalne.

(Pred chvili jsem tu psal neco jineho, ale zapomnel jsem ze amici maj ted o hodinu jinak a ja to mam tak i v datech, takze jsem tu chvili mystifikoval)

L.

• Vytvořit...