Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravím všechny a rovněž děkuji všem přispěvovatelům za mnoho užitečných rad,

vím,že o tom již zde někdo hovořil,ale může mi někdo prosím polopatě vysvětlit jak nastavit BE v platformě,
zatím ho mám zaslepený.

Děkuji za odpověď
Odesláno

Nakoniec som sierru dnes spojazdnil. Všetky staršie verzie ako 386 sa nedokázali pripojiť k serveru.
Potom som skúsil nainštalovať v386 na disk C (predtým som ju mal na šifrovanom disku Q) a teraz začala bežať bez problémov.

Odesláno

Stephen mi vcera pridal do InfinityAT data z Eurexu, bohuzel v Sierre kdyz dam "Find Symbol and Open Chart" tak vidim jenom e-mini co jsem tam uz mel predtim. Nechci ho porad otravovat tak se nejdriv raci zeptam tady. Je chyba u mne nebo to spatne nastavil, nevite? Sierru uz docela dobre znam, ale nenapada mne nic co bych tam mohl udelat aby se to zobrazilo.

Odesláno

dario46:

no nevím, ale já to dělám jednoduše např. přes F5 - chart setting. ve stávjícím, jakémkoliv grafu přepíšu symbol stávajícího trhu na ten co chci (např. DAXH9) dám OK a načte se mi daný trh s daným nastavením, jaké měl ten předchozí. pokud chci uložím jej pak do chart book a otevírám už přímo tam ... ;)

Odesláno

Dario,

mel jsem stejny problem,
jestli si dobre pamatuji, 1 az 2 dny trva nez se ti to objevi v siere , pokud ti to ani dneska nebude fungovat tak bych nevahal a napsal Stephenovi

• Vytvořit...