Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

opat Napsal:
-------------------------------------------------------
> Tak jsem si SCH přeinstaloval na v. 371, a v menu
> Trade zapnul Trade Mode, v Domu Infinity AT jsem
> nastavil stop příkaz a opravdu se to v SCH
> zobrazilo, takže to zřejmě funguje, tak to je
> parádička

po zapnuti Trade Mod se mi bohuzel v grafu prikazy nezobrazuji. Zkousel jsem pri tomto nastaveni udelat obchod pres Trade -> Open trade/settings window a napsalo mi to hlasku:
Your account is not enabled for TransAct trading. For activation, contact Sierra Chart support. This may require broker approval.
Zkusim to aktivovat a uvidime...

Odesláno

Tak to nevim, pripada mi, ze bez te aktivace u TA by alespon meli jit prikazy zobrazovat v grafu. Ale s live uctem si moc hrat nechci, spis Steva pozadam o verzi, kde je jak live tak i demo ucet,pry neco takoveho maji, a pak si s tim trochu pohraju, uvidime.. brou noc

Odesláno

jenaL Napsal:
> uz jsem se ptal steva a rikal ze je potreba to
> spustit z TA strany, takze o to zkusim pozadat a
> uvidim...jinak preji uspesne obchody!
>
> _________________________________
> -=the only limits are those we create=-

dle tveho prispevku jsem nepsal Stevovi, ale primo na TA a jejich odpoved znela, ze se musim ozvat svemu brokerovi ( You will need to contact your broker to enable this. Thank you )

Pote jsem zadost poslal Stevovi a on odepsal:
I wouldn't advise to trade off the chart because it
requires extra commands. I will need you Sierra account name to do it.

Tzn. pro aktivaci psat svemu brokerovi a pripojit k tomu Sierra account name. Akorat nevim co si predstavit pod zvlastnimi prikazy.

Odesláno

opat Napsal:
> Tak to nevim, pripada mi, ze bez te aktivace u TA
> by alespon meli jit prikazy zobrazovat v grafu.
> Ale s live uctem si moc hrat nechci, spis Steva
> pozadam o verzi, kde je jak live tak i demo
> ucet,pry neco takoveho maji, a pak si s tim trochu
> pohraju, uvidime.. brou noc

Tuto verzi InfinityAT pouzivam ( obsahuje oboji ) a do Sim prihlasovani funguje zatrzenim Sim modu, ale jmeno a hesla jsou stejna jak k ostremu Live uctu. Tudiz nevim, jak v Sierre pri obchodovani z grafu odlisim Sim a Live. Pripojeni Sierry na ucet by se melo ridit dle vyplnenych udaju v data/trade service settings - konkretne dle Connection details - a tam jsou hodnoty k ostremu uctu ( ikdyz clovek zatim pouze papertraduje ). Nevim jak se po aktivaci pripojit k Sim, abych mohl vse otestovat.
Budu rad za jakoukoli radu nebo zkusenost.

Odesláno

Zdravím, prosím Vás nemáte niekto k dispozícii nejaký vzorový predvyplnený formulár (ak vôbec niečo takéto existuje) ako a čo ste vypĺňali pri zakladaní účtu v Trans Acte?
Podobné návody posielali kedysi (neviem ako dnes) aj z CMS a dosť mi to pomohlo. Anglicky neviem skoro vôbec a nerád by som v niečom urobil chybu.

Odesláno

Ouklend:
poprosím ťa, neviem si rady pri vyplňovaní formulálra "Ownership and Corporate Officers Listing". Myslím, že sa to týka obchodného účtu a osôb ktoré s nim budú disponovať. No prakladal som si to len slovníkom tak neviem či je to naozaj tak.

Prvá tabuľka - Ownership structure:
name; country of citizenship; percentage ownership

A druhá tabuľka - Corporate officers:
name; passport ID; positon

Odesláno

Gordon: OK, ďakujem.

Prosím ťa ešte som zistil technický problém, nedá sa mi do tej tabuľky nič napísať, nie je zvýraznená žltým ako políčka do ktorých sa vpisuje text. Dá sa mi len podpísať na spodku, ale potom mi napíše chybu.

• Vytvořit...