Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

jen pro odlehčení vánoční nálady, nevíte někdo jak ten broker, Stephen Coffman, vůbec vypadá? nemáte někdo fotku nebo tak, docela by mě to zajímalo? :-)

Odesláno

No to asi ne, jsem mu popřál hezké vánoce, a on mi napsal jestli nemám nějaké přátelé kteří by také chtěli obchodovat :S . Prostě obchodník se v něm nezapře :-)

Odesláno

To určitě ne ;)
Já zrovna teď s ním řešil zakládání účtu... až mi to přišlo, že je to něco jako u nás rozšíření pojišťovací agenti...
ale jinak jsme se v pohodě domluvili na tom co potřebujem oba...

Odesláno

Petre,

v platforme, kliknes na P, kliknes na set multiple exits...nastavis si SL a PT....pak si muzes zvolit multi bracket, no a pak zatrhnes break even a vedle si nastavis po kolika chces posouvat.

Odesláno

Jestli jsem to dobře pochopil a nastavil, tak při používání Infinity AT platformy tohoto brokera v kombinaci se Sierra Charts , tak příkazy zadávám v Infinity AT, ty se ale nijak nezvýrazňují v Sierra Charts ( že bych je v grafu přehledně viděl nebo posouval jako v Ninja Traderovi) ?

Odesláno

Já mám verzi SCH 334 a Infinity AT ver. 4.3.6 a obchodování z grafu mi nejde. Je pravda, ze SCH už je ve verzi 371, ale stejně mi obchodování z grafu nejde, vám to někomu jde?

Odesláno

Obchodovani z grafu mi zatim funguje jak pri funkci Replay na historickych datech, tak v Sim modu na zivych datech. Vstupy, zisky/ztraty,... ale zustavaji pouze v platforme Sierry ( Trade -> Trade Orders Window ). Zatim jsem neprisel na to, jak je propojit s InfinityAT. S nejvetsi pravdepodobnosti je zatim tato moznost urcena jen pro trenink.
Odesláno

Tak jsem si SCH přeinstaloval na v. 371, a v menu Trade zapnul Trade Mode, v Domu Infinity AT jsem nastavil stop příkaz a opravdu se to v SCH zobrazilo, takže to zřejmě funguje, tak to je parádička :)

Odesláno

Bohužel nemam, objevil jsem to až teď že ver. 371 to již umí. Jak jsem již psal, přeinstaloval jsem verzi co jsem měl (334), vše jsem jen přeinstaloval, klasicka cesta C:\PFiles\YesTrader.., spustil SCH aktivoval menu Trade a potom spustil AT Inf. a vše funguje tzn. zadam v Domoo AT přikaz objevi se v grafu, posunu, posune se v grafu. Ale je pravdou že obráceně to asi nejde, tzn v SCH když zadám příkaz tak to napíše chybu že učet není aktivován pro obchodování v SCH kontaktujte SCH.... no uvidíme, moc si s tim s ostrým účtem nechci hrát, ale pozitivní je to, že tam alespoň člověk vidí tu čáru kde a na jaké hodnotě zadal příkaz což je fajn

• Vytvořit...