Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

2opat

Je to az v tom druhym mailu. V tom prvnim je neco jako ze to nikomu nerkenou ze mas u nich ucet a tak, a v ten druhej je pojmutej jako dodatek ke smlouve. To dulezity je v tom odstavci fee, charge atd., je tom myslim hlava 4. (Ted to nemam pred sebou)

2 Josee

Z vlastni zkusenosti vim, ze je to neco okolo 800,- pak ti ho zavrou dokud nezrobis re-buy :) Aspon tak to bylo asi pred rokem. Jak je to ted, to nemuzu slouzit. Pro prvni fundovani je to imho stale 3k.

Odesláno

Pratele, poplatek je za jakykoliv vklad mensi nez $2500 a to $12.50. Uctuje se za neaktivni ucty a to na mesicni bazi $35. Pokud ucet poklesne pod hranici $1000, tento ucet je zablokovan :)

Odesláno

to jenaL:

takže pokud je účet menší než 2500, tak se platí 12,50 měsíčně a pokud účet není aktivní, tak ještě 35 za měsíc k tomu. pokud tedy někdo má účet např. 2000 a neobchoduje, bude mu z účtu strháváno 47,50$ ? pochopil jsem to správně ?

co je míněno pod pojmem neaktivní účet ? předpokládám, že to bude podmíněno nějakým počtem live obchodů za měsíc. kolik obchodů za jak dlouhou dobu to má být někdo nevíte ?

Odesláno

a ještě mě napadla jedna otázka. kdy budou posuzovat, že se účet dostal pod 2500. jestli na konci měsíce, dle měsíčního vyúčtování, což bych ještě pochopil, nebo když se s účtem dostaneš pod 2500, což mi přijde jako hloupost, protože dalším obchodem se můžeš dostat zase nad tuto částku ...

Odesláno

Takze polopatisticky: "Poplatek je za posilani jakekoliv castky mensi $2500 na ucet. Mesicni poplatek $35 je za vedeni neaktivniho uctu." Nizsi zustatek zpoplatneny samozrejme neni...:)

Odesláno

Ouklend,

snad nebude stephenovi vadit kdyz zverejnim nas rozhovor...

Stephen Coffman: i'm not sure what you are talking about

Stephen Coffman: i just heard of a charge for small wires in

Petr: an administration fee of $35 per month if account
is inactive;

Stephen Coffman: i think they always had that in the cust agreement, but they never charge it

Stephen Coffman: the only traders that are charged that fee are the ones with transact or anouther IB; with an acct at Infinity we waive that charge

Stephen Coffman: they sent that b/c there will be a charge for small wires

Odesláno

Gustav, Ouklend

Hi, je pravda, ze TransAct mel tuto podminku vzdy, zde je info kdyz jsem tam poptaval ucet:

We require a minimum monthly TransAct commission of $400(274rt). Whatever contracts you do are applied toward the minimum. For example, if you do 250 round turns in ES you will have paid TransAct $365 in commissions(1.46*250) The following month you will be charged $35(400-365).

Fees byly super, ale tato podminka neprijatelna, doufejme tedy ze u IF beze zmeny.

H.

Odesláno

Ouklend,

jednalo se v podstate o to, ze kdyz nenatocim komise za 400$ mesicne, tak rozdil k teto castce nasledujici mesic doplatim.
pr. zjednodusene, v zari na komisich zaplatim 320$, proto v rijnu doplatim 80$
Mozna to je jejich definice aktivity. :-)

• Vytvořit...