Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to Ouklend
diky kliknul jsem tam a otevrela se mne siera ale nevim jakej trh mam nastavit ve file - open intr chart, a taky mne siera byt mam platformu 10 pise ze nepodporuje tuto cinnost, dej vedet diky

Odesláno

to Gordon:

tak s trhem ti neporadím. trh, který chceš obchodovat si musíš vybrat sám. vybereš jej po zadání v tabulce přes tlačítko IC v hlavní liště, nebo file-new/open intradey chart.

zbytek tvé věty:
"... a taky mne siera byt mam platformu 10 pise ze nepodporuje tuto cinnost"
nechápu.
Jakou činnost nepodporuje? V demu máš předvolené trhy, které máš k dispozici ...

Odesláno

yax:
vy jste tu koukam asi jediny kdo pochopil na co se gordon ptal :)) ted me to doslo ze platforma neni platforma ale level sierry a "tato cinost" je podpora TA data feedu:) Ano je to tak, TA feed u sierry pouze u SCH levelu 4,5,8,9...

Odesláno

... no tak já si to myslel, že Gordon tou "platformou 10" myslí level SCH, ale přiznám se, že jsem netušil , že při 10 nejde TA feed. na druhé straně je v rámci dema Infinity SCH zdarma a měl by se instalovat společně s demo platformou. grafy by se měli pak zobrazovat v této Infinity SCH.
je ale jisté, jak píšete, že do budoucna je pro následný sim a live pro Gordona SCH level 10 k ničemu ... přechod na level 4, nebo vyšší level, který TA podporuje by ale neměl být problém ...

Odesláno

Zkousim demo platformu asi tyden a nebylo dne aby mi to nevypadlo a nejakou dobu jsem se vubec nemohl prihlasit zpatky. Mate nekdo podobne zkusenosti? Je mozne, ze to demo nejak blbne a ze live account uz jede v pohode?

Odesláno

dario46:

nj. mě to taky blbne. sem tam se to kousne. už jsem to tu myslím i psal. ale jak už se tu říkalo, tak blbne jen nová verze 4.3.6. starší rozdělená sim verze od Live by měla být OK. mrkni o pár příspěvků zpátky ...

Odesláno

dario 46:

no však dyk oni to ani nevypouštějí. oficiálně to ke stažení na stránkách snad ani nemají. když mi dával broker odkaz ke stažení, tak mi sám říkal a upozorňoval mě, že je to jen na vyzkoušení, že sim nefunguje 100% jak by měl ...
je to divný, ale oficiální jsou asi pořád jen starší rozdělené verze pro sim a pro live ...

• Vytvořit...