Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

dario46:

ještě doplním jenaLa, že kromě toho, že výpisy chodí na tvůj email, jsou všechny tyto tvé výpisy v .pdf uloženy na stránkách Infi. To znamená, že pokud si výpis nevytiskneš, nebo nestáhneš a email vymažeš, můžeš ke všem svým výpisům kdykoliv přijít na uvedených www.

Odesláno

dario46:

ano, data jsou zadarmo, akorát musíš mít založený účet a zaplacenou SCH level 4 a můžeš obchodovat jen sim :).

P.S.: ... to je jako ve školce :) ;), ale klidně se ptej dál. nevěřím, že to byly tvé poslední dvě otázky ... ;)

Odesláno

dario46:

no ani jsem nestihunul odpovědět a je tu další otázka? jsem si to myslel :)
... a další příjdou, až to demo zapneš ... :)

chci říct, že to vůbec nevadí. klidně se ptej dál. žádný učený z nebe nespadl ...

Odesláno

Mam jednu zajimavost ohledne infinity komisi pro eurex(v eurech):
STeve says:
2.29 on fesx
STeve says:
bund 2.09
STeve says:
fdax 2.69

marginy jsou 1000$fesx a 2000$fdax.

Coz je nadhera.

Odesláno

Myslim ze nemam u infinity zadna privilegia, i kdyz jsem jim drive "dohodil" jednoho meho kamarada...ceny si myslim ze by meli platit pro vsechny! Ale lepsi je se pozeptat! Sam steve rikal ze nemaji moc konkurenci s touto cenovou nabidkou...

Odesláno

cauka
chtel jsem se zeptat zda jde demo od Infi propojit se Siera chart a pokud ano tak jak? zatim jsem vse testoval...backtesting pres sieru s BT ale chci foundovat ucet live u infi a ne u IB? poradite, pokud ano tak i na icq pod stejnym nickem diky

Odesláno

cauka
chtel jsem se zeptat zda jde demo od Infi propojit se Siera chart a pokud ano tak jak? zatim jsem vse testoval...backtesting pres sieru s BT ale chci foundovat ucet live u infi a ne u IB? poradite, pokud ano tak diky

Odesláno

to Gordon:

Platforma Infi primárně spolupracuje se SCH. Při instalaci a zprovoznění dema postupuješ podle obdrženého emailu. Viz můj příspěvek o pár příspěvků zpět. Po otevření platformy stačí kliknout na "Launch Infinity Chart" a vše by se ti mělo rozjet.

• Vytvořit...