Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

911: souhlasím, DAX dopoledne je super volba a právě kvůli tom ho jedu. Primárně jsou ty problémy u TA, takže jakýkoli jejich prodejce na tom bude stejně. Margin mám stejný jako Ty, nevím s kým DAX obchoduješ, nikdy jsi podobné problémy v dopolední seanci neměl?

Odesláno

mo2t:

asi mi neco nedocvaklo, ale ja prece nemluvim o O[bold]C[/bold]O... Myslim, ze moje OSO a Tve OTO je presne to, o cem mluvim... (jsme ve shode). A jsou burzy, kde se OTO neresi jen v platforme dealera...

• 4 týdny později...
Odesláno

Spready samozrejme obchodovat pres Infinity jde, stejne jako kdekoliv, kde muzete obchodovat futures. Proste nakoupite obe nohy zvlast.

Infinity vam ale s cistym svedomim doporucit nemuzu, sam uvazuju o zmene. Obchoduji pres TransAct., ale pres nej nejde obchodovat na ICE ani onchodovat masa. Infinity umoznuje obchodovat i pres RCG a MF, ale zatim nevim, jestli prechod na ne neskryva nejake zaludnosti. Zvazuju take, ze prihodim na hromadku a presunu se na IB.

Odesláno

a neni nejaka sance, ze by infinity zpristupnil ICE, kdyz ER2 pujde do kyticek?
nevi nekdo o nejake variante podobne INFINITY, ale aby tam byly dobre volume2000 grafy? (ne IB). a dalsi podminka je moznost pouzivani sierra chart. poradte prosim

Odesláno

nema, ale ptam se po jinem brokerovi kvuli tomu ze infinity nema podporu ICE. ted jsem ale psal stephenovi ( :)) z infinity a napsal mi ze si je 100% jisty ze do 60dnu budou ICE podporovat. takze brokera menit teda nebudu. navic si myslim ze do ICE nikdo nepujde, protoze nemaji stoplossy, coz je velky problem pokud maji nestabilni burzu, coz maji, protoze pred par tydny mely jejich servery uctyhodny 2h vypadek. by me zajimalo o kolik clovek muze prijit/vydelat za 2h co ma burza vypadek. anebo staci kdyz vam spadne PC a jste taky v *.

bitvu o to kam se volume ER2 presune vyhraje asi ten trh, ktery bude mit vetsi volume. tipoval bych to spis na ten CME mid cap pokud bude obchodnikum vadit absence SL u ICE...

Odesláno

grand.davis:

Zda se, ze TA s ICE pokrocili, mne Stephen pred 2 tydny rikal "par mesicu". :)

Pokud clovek obchoduje spready, tak chybejici SL zase tak nevadi, ale priznavam, ze je to pro mne novinka. Tak nejak jsem bral SL jako naprostou samozrejmost. Nu coz, clovek se stale uci.

Odesláno

Zdravím všechny tradery.
Dnes jsem vymámila ze Stephana k funkci SL po přechodu ER2 na ICE toto vysvětlení : it will be stp of 740 w/ a limit of say 741. when price of 740 is hit a limit order will be sent to the exchange and it will be fill at the current price. Instead of stp/mkt order its stp/lmt order. Petra

Odesláno

No pokud tomu dobře rozumím, tak když cena dosáhne 740 tak se z tvého stop orderu stane běžný market order, který se provede pouze v případě, že se cena mezitím neposunula díky slipu na víc jak 741 (či kolik si samozřejmě nastavíš). Pokud se cena posunula ještě víš, tak se pokyn neprovede a jedeš do ztráty bez zastavení.

• Vytvořit...