Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

U mě nastalo toto:

1/ cca 15:33 jsem zadal limitní sell příkaz těsně POD aktuální cenu pro případ, že by se trh odrazíl od resistance, kterou jsem tam měl. Trh ale R prorazil a pokračoval nahoru, na místo mého příkazu se vůbec nevrátil, marné klikání na křížek, Flatten a podobně už popisovali ostatní. V době kdy jsem vypínal platformu byl cca 1,5 bodu na mým příkazem.

2/ Udělla jsem logické, vypnul NT a znova zapnul. K mé velké úlevě tam příkaz nebyl, poté to opět vypadlo.

3/ Když jsem se připojil potřetí, cca 16:05, příkaz tam byl a byl aktivovaný, ačkoli se trh na místo kam jsem ho zadával už nevrátil, platforma mi hlásila, že jsem -0,3 bodu, vstup tam nebyl označený, pouze výstup. Kliknul jsem na Close a potom v RCG zjistil, že mám -340 USD.

Napsal jsem do MF že očekávám vrácení peněz, oni napsali ať pošlu log z NT, což jsem udělal a čekám na odpověď.

Odesláno

Problémy zdôvodnili výpadkom internetu na východnom pobreží. Som ale zvedavý na to webové rozhranie (A new web based trading application will be available next month that will provide a mechanism for traders to check the real-time status of orders and positions.) , ktoré má byť na budúci mesiac. To je veľmi málo času na vývoj. Škody asi musia byť dosť podstatné keď sa takto ponáhľajú.

J.

Odesláno

Tak jsem si přečetl vaše zážitky a jsem strašně rád že jsem u Interactivebrokers, tam se mi za 4 roky co přes ně obchoduji nic podobného nestalo. Kde se drží stop-loss u Mirus Futures? ve vašem pc nebo na serveru brokera? U IB to drží broker takže mne výpadek internetu až tak netrápí, to by muselo vypadnou spojení mezi IB a burzou což není problém zákazníka ale IB. IB má sice větší marginy ale když se dělá s penězi tak nejdůležitější položka při výběru brokera jeho stabilita a ne margin za 500USD.
Pavel

Odesláno

2 jirib : drzim ti palce s tou reklamaciou, daj potom vediet, ci si uspel.

PPavell : dolezita polozka pri vybere brokera je aj minimalny vstupny vklad, nie kazdy ma na zaciatok 10tis. pre IB.

2 all : obchodoval prosim niekto vcera vecer, pripadne dnes rano Live? islo to uz normalne? Vdaka.

Odesláno

JoeeF:
Web-trader Beta od Mirusu uz bezi nejakou dobu a da se i docela slusne pouzivat, podporuje OCO prikazy na serveru a celkove vypada velice slusne, moderne a prehledne, pozadej sveho brokera at ti posle odkaz.
Ale vcera taky zklamal...viz nize

PPavell:
MF drzi na svem serveru prikazy, ale z NT nepodporuje OCO, pokud ti vypadne v pozici internet - ti tam zustaji viset SL a PT a po vyplneni jednoho se druhy nezrusi... Obvykle na to mam prave otevrenej i web-trader.
Vcerejsi problem byl drsnej a vypadek byl u nich, a to takovy, ze nefungovalo nic ani ten web-trader, kde ty prikazy by meli jit zrusit, ale taky nesli...

Pokud se to bude opakovat prechazim k IB.

Odesláno

to PPavell: u Mirusu je stop-loss přímo na burze

to jirib: teď nevím zda LIMIT drží broker nebo burza, ale určitě už není jenom v tvým počítači, tím že ho vypneš ten příkaz nezrušíš! A s tím vyplněním to zřejmě bylo tak, že trh se tam vrátil, jenom to není vidět na grafu, já tam mám gap asi 4 body. No dej vědět co ti poslali a držím palce!

Tomas

Odesláno

toto mi napsal Byron z Mirusu drive:

k stop prikazum:
Stop orders are held at the exchange, so if you disconnect they can still get filled if the market goes to that price. The fundamental difference is with the OCO (one cancels other) functionality, which you need to be connected with NT in order for it to work. WebTrader is server side OCO, so you don’t have to be connected if you place the order thru WebTrader, ensuring that if you get filled on one order the other will be cancelled, whether connected or not because it’s done at the server.

K pouzivani web-traderu a TN soucasne:
You can run both applications simultaneously, but the orders would have to be entered from WebTrader in order to take advantage of the server side OCO function. Dual login capability has been enabled for your account.

Oni ti musi aktivovat pouziti web-traderu spolu s NT, jinak jak se nalogujes na web-trederu tak te to v odhlasi v NT.

Odesláno

no vidím, že včera bol na burze pekný bordel. pridávam sa tiež medzi traderov, ktorí včera prišli o pekné love. osobne som zabil -580 USD:)))

he he:) od včera beriem xanax:)

už som dostal od svojho brokera správu, že to nie je vina mirusu, dormanu a ani zenfire, že router bol preťažený a tak ďalej. jááááááj aké keci.

inak keď som nemohol zadať SL do trhu tak som vyskúšal volať aj na trading desk a normálne mi to zdvihli a tak som úplne v pohode flatol svoju pozíciu a išiel som na jedno lebo broker mi povedal, že ma bude informovať, keď sa problém vyrieši a bude bezpečné vstupovať do trhu lebo momentálne majú problémy s dátami od zenfire.

broker sa nehlásil a tak som sa za hoďku kukol, čo nové v trhu a zistil som, že mám otvorenú pozíciu bez SL so stratou 770 USD.

sekundu ľudia musím si ďať xanax:)

tak kontaktujem svojho brokera a on, že to nie je možné, že som flat!!! prdel som bol flat a tak mu hovorím, či to mám uzavrieť a čakať kompenzáciu. on na to, že to nemám uzatvárať. debil. keby som to nebol uzavrel tak som čistý ako lalia a dnes by som letel do chicaga rozbiť mu hubu.

na hovno sú títo 500 dolcoví brokeri. idem k IB.

Odesláno

MGV Napsal:
-------------------------------------------------------
> JoeeF:
> Web-trader Beta od Mirusu uz bezi nejakou dobu a
> da se i docela slusne pouzivat, podporuje OCO
> prikazy na serveru a celkove vypada velice slusne,
> moderne a prehledne, pozadej sveho brokera at ti
> posle odkaz.
> Ale vcera taky zklamal...viz nize

Vedel som že existuje nejaké webové rozhranie, aj keď som ho nepoužíval. Dnes som však z Mirusu dostal informačný e-mail (www.mirusfutures.com/emails/Mirus_ZenFire_August_Update.htm ) kde spomínajú web based trading application. Tak to sa asi len chystajú urobiť release existujúceho beta webu.
Aj tak si myslím, že webové rozhranie môže pomôcť len v prípade keď sú problémy na mojej strane (napríklad „zahučí“ mi PC, tak to pozatváram z iného kompu z obyčajného prehliadača). Ak „vytvrdnú“ oni tak potom ani web application asi moc nepomôže.

J.

Odesláno

hanslama:

web-trader neni analyticky software, ale jen web paltforma pro zadavani/spravu prikazu. Mas tam DOM, bracket strategie, vypisy prikazu, aktualni prikazy...atd.

Odesláno

Zdravím všechny.

Tak od rána mám pěkné nervy. Nejdřív mi nešel zadat LIMIT příkaz. Pak jsem dohledal , že je u Mirusu problém.
Na účtě mi přibylo 153 USD a v Beta verzi mám otevřené 4 posice.

Na Help desku mi řekli , že je vše uzavřené , ale já je tam pořád vidím.

Nevíte někdo , jak se v HELPU trady uzavírají.

Díky moc.

L.P.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...