Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

no ted se mi znova objevili po 10 minutách a mám tam ztrátový obchod za -350 USD, který jsem nezadával. Jsem z toho dost rozpačitý.

Spojil jsem se Mirus support a ten na mě jen křičel (psal STAY OFF) ať se nepřipojuju a divnou větu z které jsem pochopil že něco spadlo a že mi nemůže pomoct a potom se hned odpojil.

Hlavní moje otázka je, jak poznám že už je bezpečné zase obchodovat? Jak vůbec poznám, že někde něco spadlo a nefunguje a hlavně potom že už to zase funguje a je bezpečné obchodovat?

díky za odpovědi,
Jirka

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Já zůstal viset ve velké ropě, po zasažení vstupního příkazu jsem zjistil, že na zadání SL Ninja nereaguje. 10 minut jsem se snažil marně dovolat na order desk (zřejmě jako spousta dalších lidí) a donutit Ninju ke spojení, nakonec to na chvilku ožilo a zavřel jsem to na +60. Maximální ztráta -330 a mohlo být hůř, kdyby se prorazil support na 74.87. Nic moc pocit. Člověk na order desku vypadal dost nešťastně, pořád jen opakoval že nemůže nic dělat. To ve mě musím říct moc důvěry nevzbuzuje, čekal bych že budou mít alternativní způsoby komunikace s burzou.

Odesláno

Mě data chodily v pohodě, ale příkazy (Buy Limit, Sell Stop) zůstaly viset jako "Submit pending". Nešly posunout, zrušit... Uff. Restartoval jsem PC a po opětovném přihlášení mi naskočilo okno "... your order was hit...". Žádné aktivní příkazy přitom NT nehlásil. Stop příkaz zřejmě na burzu nedorazil, takže jsem byl Long bez krytí. Naštěstí se mi po cca minutě podařilo pozici uzavřít na +100 USD.
Ještě pro jistotu zkontroluji RCG, ale zdá se, že jsem tentokrát vyvázl bez újmy...

Stalo se u MF už něco podobného? Takové výpadky profitabilnímu obchodování nesvědčí :-(

Odesláno

ALL:
Ano ten vypadek byl mocny, nereagoval ani web-trader beta. Mne zustal v NT viset OCO z neuspesneho PT a klikanim na krizek u orderu ve web-traderu jsem taky nepochodil... uz jsem na stesti nebyl v pozici, ale ten pocit bezmoci je hnus. Na chatu Mirusu jsem musel cekat asi 10minut nez dorazil frajer a ten limitni prikaz zrusil...asi toho meli moc...

Ten gap v datech maji asi vsecky "zen-fireaci"....

Odesláno

Ahoj kluci,
dneska se mi take stala velmi, velmi zvlastni vec. Na Live uctu.

Najednou (nevim jeste proc) mi v grafu (NQ) naskocila pending sell order. Klikl jsem na cervene "X" - cancel, abych to zrusil. Cancel nereagovalo.
Trh sel dolu a prikaz se vyplnil. A v DOM mi to najednou ukazovalo -1,824.75 bodu a v konrolnim centru - positions Ninjy mi to hlasilo potencialni ztratu -$36,500!!!!!!!
Koukal jsem na to jako pero! Neveril jsem vlastnim ocim, ale postupne jsem si rikal je to Live, je to realne.....sakra. Plus spousta dalsich myslenek behala hlavou - bylo zajimave sledovat sam sebe, jak jsem si rikal jak je to mozne, budu to muset platit, jak.
Asi po 5ti minutach jsem volal do Mirusu/ AJ. AJ si podival na muj ucet a ta pozice byla +$40. To mi spadl kamen ze srdce!!
Bylo mi doporuceno Disconnect a pak Reconnect. Coz opravdu pomohlo.

Omlouvam se, za emocialni prispevek. Jeste tedka stale z toho nejsem ok. Kazdopadne pokud se nekomu stane neco podobneho - nezapomente - Disconnect a znovu se pripojte.

Ufff...to byla jizda. Uz vim jake to je mit ztratu 36k :).

All the best
Mira

Odesláno

Mirro: moc "pekny"!

All: tak ztrata na uctu nakonec je, ale trvalo to prez 2 hodiny nez se zapsala...

Osobne pockam nekolik dni s live... nez mi broker protvrdi ze nyni je opet bezpecne obchodovat.

Odesláno

Bohužel situace z dneška se jim už stala asi před měsícem a půl. Bylo to asi půl hoďky před koncem seance. Přestala fungovat data, platforma zamrzala a nešlo zadávat a rušit příkazy. Naštěstí jsem nebyl v obchodě, takže pro mě bez problémů, ale pokud by se jim to stávalo častěji tak se asi poohlédnu po někom jiným. Za ty nervy to nestojí.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...