Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

hirens:

no áno uz som to vyriesil, z Mirusu mi poradili. Posiela sa to na ucet RCG v banke Harris, aj ich nazov uctu a do spravy pre prijimatela treba napisat to for further credit to ......a amo je konto

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zakládám účet na s.r.o. a Mirus/RCG chtějí po mě:

An official translation of the Partnership Agreement.
Certificate of Good Standing

Partnership Agreement bude společenská smlouva, ale co je ten Certifikát? Výpis z OR už jsem jim poslal.

díky,
Jirka

Odesláno

ahojte,
je tu viackrat spominane ako fungovat na demo mode NT+ZF donekonecna. Sam som asi polroka dany sposob vyuzival, ALE...... ked mi vyprsala 30-dnova demo verzia od zen-fire naposledy (pred 4-mi dnami) zacal som absolvovat cely proces opat (nova registracia) a vsetko prebehlo opat hladko. Na ZF mi nabehla obrazovka s postupom instalacie a zriadenia "Account Connection" a ze mam pouzit meno a heslo ktore mi bolo odoslane na moj mail, ALE majla nikde! Ani v spame, jednoducho nikde! Pred tym som mal mail behom par sekund.
Napadlo ma ci uz teraz nahodou (kedze danu moznost, ako obist 30 dnovu viazanost, vyuzivaju viaceri) predtym ako zaslu mail s menom a heslom nevolaju na tel.cislo ktore je tiez povinnou sucastou prihlasky a nepotvrdzuju objednavku. Kedze sa im nikto neozve (ako inac ved vsetky udaje su vymyslene + 10 minutes email), tak to potom beru ako "falosnu" objednavku a mail s udajmi neposlu.
Nemate aj vy ostatni, este len papertradujuci s tym skusenost? S niecim podobnym som nepocital
dik

Odesláno

uprava mojho predchadzajuceho prispevku:
takze prisiel som na to kde bol pes zakopany. cely ten moj rozruch a nepokoj sposobil hotmail. zda sa ze chlapci v nom urobili najnovise nejake zmeny a ono to neprepusta urcite maily. tot vsjo. cely proces s "novymi" registraciami funguje nadalej v poriadku

Odesláno

Zdravim,

jsem na tom stejne jako vsichni, co ctou tohle vlakno - chtel bych si otevrit ucet pro intradenni obchodovani e-mini trhu. Precetl jsem tohle vlakno od zacatku do konce, sice to byla fuska, ale urcite mi to pomuze se vyvarovat nejakych chyb..jednu vec ale stale musim rozhodnout a jsem docela bezradny - nevim, u koho si mam ucet otevrit.

Byl sem si jist, ze Mirus bude spravna volba, ale ted jsem jeste v tomto vlakne cetl o AMP Trading..jak se lisi tyto spolecnosti? U AMP je slovensky broker, coz je vyhoda, ale o Mirusu jsem urcite slysel mnohem vic..jaky je Vas nazor na tyto spolecnosti? Je zde rozdil, nebo je to v podstate jedno, kde si otevru ucet?

Jeste bych se chtel ujistit co se tyce fundovani uctu..kolik Vas celkove stalo fundovani v USD nebo v EUR? je to u EUR dohromady opravdu okolo pouhych 250kc za europlatbu? Kolik si celkove banky strhly za prevod do ameriky?

Dekuji za odpovedi, a pokud se jedna o hloupe dotazy, predem se omlouvam..jen bych si to chtel dat nejak vse dohromady..

Prokop

Odesláno

to Prokic:
Porovnávat mezi AMP a Mirusem nemůžu, zatím mám malou zkušenost jenom s Mirusem, udělal jsem pár obchodů, pár věcí řešil po emailu a vždy byla odezva rychlá! Jinak platba do USA mě přišla na 800 Kč přes ČSOB.

Tomáš

Odesláno

Tak jsem chtel udelat novou registraci dema Zen-Fire, vytvoril jsem novy meil, a zmenil IP pres HideMyIP, ale Zen-fire mne porad pise duplikatni demo registraci. Nevite jak na to?

Diky

Odesláno

Prokic:

pokud mas KB, tak se podivej do ceniku sve banky:

www.sazebnik-kb.cz/cs/obcane/platebni-styk/uhrady-v-tuzemsku-ze-a-do-zahranici.shtml

Europlatba je za 195 Kc, platba do USA je 0,9% z posilane castky (minimalne 250, maximalne 1500). Jeste jsem zapomnel, ze kdyz budes posilat do USA, tak neco malo si strhne zprostredkujici banka a konecna banka, takze je dobre nastavit u poplatku kod OUR, tak aby se ti to strhlo z tveho uctu a ne z posilanych penez. to jenom abys na obchodni ucet pripsal tolik penez, kolik si posilal. To OUR znamena, ze se vsechny poplatky za prevod strhavaji z tveho uctu a ne z posilanych penez.
A co se tyce srovnani AMP a Mirus, tak to mas asi jedno. Ja si vybral pred 2 roky Mirus jenom proto, ze AMP melo v te dobe par negativnich referenci, tykajicich se jejich marketingove politiky (takze nic k fungovani obchodovani), kdezto Mirus nemel zadnou. A jsem naprosto spokojen.

Lada

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...