Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to Hadzi: já měl podobný problém před rokem u UPC, kdy jsem musel načíst grafy dopoledne, odpoledne už nebyla šance a házelo to taky takovou hlášku. Když jsem to zkusil u jinýho poskytovatele, tak bez problému, jelo to i přes mobilní připojení. Spekulovalo se o tom, že UPC blokuje nějaký porty kvůli stahovačům, aby asi tolik nezatěžovali síť. Postupně se to lepšilo a dnes není problém ani u nich. Zkus to u někoho kdo má od nich připojení vyzkoušet a nebo se domluvit s poskytovatelem, že potřebuješ vyzkoušet, zda to funguje.

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jo, cez DSL to ide som zistil. Inak k jednoduchsiemu rieseniu: čo je potrebné povedať providerovi wifi aby povolil na firewally, keď sa chcem pripojiť na ninju? čo by nemal blokovať?

Odesláno

Inak vybavovanie accountu vyzerá byť celkom pohotové. Dnes na obed som vyplnil online application a pred hodinou ma uz kontaktoval Aaron Wustefeld ohladom zaslania dokumentov (aj keď som ich do RCG už posielal).

Odesláno

patas:

pisal mi. Oni asi vsetko riesia cez mail.

Zvolil som Rosenthal.... vdaka odporucaniam tu na fore a zakladam ucet v USD lebo idem obchodovat E-MINI SP 500

:-)

S pozdravom,

Milos Kunsky

Odesláno

Pozor kdo používáte FREE licence key do Ninji, dnes ráno jsem zjistil, že mě vypršela jeho platnost, je třeba napsat na adresu uvedenou v tý hlášce a oni vás přesměrují na registrační stránku a zašlou obratem nový klíč! Jen chci na to upozornit, určitě není příjemný to začít řešit na začátku obchodní seance.

Tomas

Odesláno

Ahoj, chtěl bych se zeptat na jednu věc ohledně fundování účtu RCG. V instrukcích pro fundování, které mi poslali chyběl IBAN, ale v bance ho po mě vyžadovali. Jakým způsobem se posílají peníze do USA? Díky moc...

Odesláno

Dobrý deň,

pri fundovaní som narazil na malý problém ohľadom odosielania peňazí. ( fundovanie RCG, moja banka Slovenská Sporiteľňa )

Príjemnca/Beneficiary
- account number ......to je moje account number alebo account RCG?
- name of account .......tieto udaje nadvazuju na prvy
- name
-Adress

Beneficiary s bank je mi jasne..to je Harris Trust....

Viete mi niekto poradit?

Dik

Miloš Kunský

Odesláno

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli je obvyklé, že mi při live obchodování často ( 1-2x za jeden obchodní den ) vypadne spojení. Jde okamžitě obnovit, ale je to nepříjemné, zvlášť, když je člověk v obchodu. Při sim se mi nic podobného nestávalo. Děkuji za odpověď Monika (td)

Odesláno

Dnes mi došel mail z RCG od Louis Bell, poslal mi v něm heslo a dva soubory jak přistupovat k archivu a postup s RCG passport. Ale nevím jaký je Login. Pochopitelně jsem zkoušel všechny možné kombinace, které jsem zadával při registraci do RCG, ale bez efektu. Ani nevím na co mi teď jsou údaje ohledně archivu, když jsem ještě nedostal ani pokyny k fundování účtu. Máte s tímto někdo zkušenost?

Děkuju moc za všechny rady.

Odesláno

to hirens:
RCG Passport a Archive ti bude fungovat až po fundování účtu, aspoň já to tak měl. Jo a až uděláš první obchod a budeš si to kontrolovat v RCG Passport, tak hned nepanikař, když uvidíš stále otevřenou pozici, má to zpoždění asi tři minuty! :)

Odesláno

Marvik: problém byl opravdu k pousmání. Nepanikařil jsem, jen jsem nepochopil proč mi poslali heslo bez předchozích údajů. A v zápětí odeslání příspěvku sem do fóra jsem si šel prohlédnout adresář se spamem, a ejhle bylo to všechno tam. No jo, jak málo stačí k zamotání příběhu. :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...