Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ZdenekB:

demo jde obnovit na stejné registrační údaje až po šesti měsících...ale lze to řešit novou registrací..info k tomuto problému najdete v tomto vlákně i v jiných..použijte vyhledávání, nebo projděte několik posledních stránek..toto je zde nejdiskutovanější téma..

michal

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny, chci se poradit s někým kdo posílal peníze na euro účet RCG z Komerční Banky. Přikládám screen,kde je vidět,jak bych to asi vyplnil já a prosím někoho znalého o kontrolu. Mám nejasnosti ve třech věcech: 1)RCG mi poslalo číslo svého účtu a IBAN ovšem v aplikaci KB vidím pouze kolonku číslo účtu příjemce do které,když napíšu to číslo účtu,které jsem dostal,tak vyjede hláška,že číslo účtu má mít IBAN formát. Kolonka IBAN na formuláři není.Mám tedy do čísla účtu vepsat IBAN ? 2)roletka polatek obsahuje 3volby( SHA,BEN,OUR) jejichž význam neznám.Nevíte co znamenají? 3)Swift kód mi RCG poslalo ve formátu BOFAGB22 (MT202) (MT100).Zadal jsem to bez těch údajů v závorkách a aplikace to chce doplnit na konci o 3x ,aby se vyplnila všechna místa v této kolonce. Asi je to běžné,ale pro jistotu si chci potvrdit,jestli je to v pořádku a k čemu jsout údaje v závorkách. Předem díky za pomoc Tomas

13531

Odesláno

All

tak jsem v bance zjistil,že jsem použil špatný druh příkazu a místo zahraniční platby mám použít příkaz pro Europlatbu,která má nižší poplatek (asi 190,-) a její vyplnění je jednoduché.Stačí Iban + Swift.
Všechny otázky jsou tedy zodpovězeny.

Tomas

Odesláno

to Marvik:

Do RCG Archive se dá přihlásit jen přes Internet Explorer. Přes Firefox to nejde. Já jsem si napsal pro add-on Greasemonkey uživatelský skript, který mi umožňuje přihlásit se přes Firefox, ale zatím jsem ho nikde nepublikoval (ale časem ho publikuji). Potom když se Vám podaří přihlásit se, tak by se Vám mohla hodit informace, že Account_Number je část čísla účtu za pomlčkou a Office je část před pomlčkou.

Odesláno

Zdravím lidi. Otvírám účet u RCG a zatím sem došel do položky ACCOUNT STATEMENTS... viz obrázek.... Jestli tomu rozumím, tak YES znamená, že když budu chtít posílat to vyúčtování poštou, tak že to budou následně zpoplatňovat? Děkuju

13564

Odesláno

to Marvik:

Ne všude se číslo účtu u RCG/Mirusu uvádí včetně té pomlčky, takže:
Ta hodnota Office jsou první 3 číslice čísla účtu a Account_Number jsou zbylé číslice.
Číslo účtu bez pomlčky je přihlašovací jméno do RCG Passport i Archive.

Odesláno

to hirens: Když dáš YES, tak si musíš potom vytahovat měsíční přehledy na jejich stránkách, kam dostaneš přístup. Akorát mě to zatím nějak nefunguje, jak píšu o jedno víš.

Odesláno

Marvik:

zeptej se klidne na Mirusu, ale mas to popsano i v tomto vlakne. Aktualni vypis za posledni mesic se stahuje v pdf z Passportu, starsi vypisy si musis stahnout sam s Archive. Tam se do prihlaseni rozdeluje cislo uctu na office prvni 3 mista a zbytek to cisla uctu. Ale uz to tu bylo parkrat popsano, takze tam budou presnejsi informace. Ja to davam z hlavy a uz jsem ten archive dlouho nepouzival. Takze hledej a bude ti dano.

Lada

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...