Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prescott Tipuju, ze mas spatne nastaveno jaka data chces zobrazit, viz. obrazek "format data series" Prekontroluj "Days back" & "Last date" vs "Start date" & "Last date" Napr. pro kontrakt 03-10 je 50 posl. dnu od 2.6.2010 opravdu prazdny graf :-)

13372

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Prescott:

Mohu potvrdit to co Prescott napsal. Zkoušel jsem to s demem od AMP a zkoušel jsem jen trh NQ.
Chyba je bohužel zřejmě u Zen-Fire. Počkal jsem si a datum jsem měl správně.
Když to budete chtít zkusit, tak:
1. Smažte si příslušná dříve nahraná historická data přes File->Historical Data->Delete (buď jen ticková data nebo i minutová). Historická data si [bold]nejdříve vyexportujte[/bold], aby jste o ně nepřišli (potom už starší ticková data nahrát nepůjdou).
2. Aby se smazání dat projevilo, tak nestačí v otevřeném grafu stisknout F5, musíte si otevřít dialog Format Data Series a klepnout na OK.

Odesláno

to vpycha:

Upřesnění:

Z kontraktního měsíce NQ 03-10 se mi podařila načíst ticková data jen maximálně od 8.3.10 do 19.3.10. Z předchozích kontraktních měsíců nic.

> Chyba je bohužel zřejmě u Zen-Fire.

Nebo u NinjaTradera. Používám aktuální 6.5 verzi 6.5.1000.15. Verze .NET: 2.0.50727.4927.

Odesláno

to vpycha:

U NinjaTrader asi chyba nebude. Ja som mal nainstalovanu aktualnu beta verziu NJ7 (tusim beta 16). Tam som si vsimol, ze mi tie historicke data neidu, tak som si myslel, ze je to tym novym softverom. Uplne som odinstaloval NinjaTrader a s novym licence key od mirusu som nainstaloval oficialnu verziu 6.5, na ktorej je to rovnake. Takze asi zostave len Zen-Fire.

Odesláno

Prosím o radu. Napojil jsem se na Zen-fire data, vše podle videotutoriálu. Spojení v Ninja Trader mám navázáno, ale jediné, co se mi na grafu zobrazí, jsou aktuální svíčky, tedy od chvíle otevření grafu. Tedy žádná historie, ani kousek dozadu. To když si zadám TF 06-10. Pokud zadám třeba TF 03-10, tak je tím pádem graf zcela prázdný. Při opětovném otevření grafu tam zůstává zobrazena jen historie, která se mi předtím zobrazila během doby otevření grafu. Mohl by mi někdo poradit, jak tam tu nepřehrátou historii dostat?
Zdraví Martin

Odesláno

Ahoj Benes,

V piatok som riesil podobny problem, chybala mi historia od predosleho dna. Pisal som do MF, pretoze sa mi tam tie chybajuce data nedarilo nijakym sposobom obnovit a skusal som vsetko od opakovaneho odpojenia, pripojenia, restatovania PC, resetu Istrumentov, DB.... a odpisali mi nasledovne:

If you look on the log tab of the Control Center, as there any error messages in yellow stating you lost connection to the historical data server? If so, the only way to get it back is to disconnect and reconnect. If it doesn't work you just have to keep trying. You can also try reloading historical data on the chart by pressing Control+Shift+R

Nakoniec sa mi to podarilo len opakovanym odpojanim-pripajanim, zrusenim vsetkych prednastavenych grafov, restartovanim PC

Vela stastia a daj vediet, ci sa podarilo ;)

Odesláno

Ahoj Mydlo,
děkuji za reakci. Zkouším všechno možné, ale stále bez úspěchu. V dubnu jsem dobecktastoval data ze semináře Finančníka a od té doby se mi nedaří získat další. Vždycky narazím na nějakou překážku. Jsem ochoten za data pro backtesting klidně i zaplatit, ale nejsem zrovna počítačový expert a technický typ, s angličtinou to také není slavné, takže se nějak nemohu pohnout z místa. Můžeš mi prosím specifikovat svůj postup? Co přesně jsi odpojil a připojil, jak jsi zrušil přednastavené grafy?
Zdraví Martin

Odesláno

Ja obchoduju pres MF. Nevim, jestli mas real account u MF nebo jenom demo. AMP jsem psal pro pripad, ze potrebujes nejakeho brokera pro BT a mas demo. Pouzivaji take technologii ZF, takze data by mela byt stejna.

Odesláno

Ahoj Pavle, zatím jsem se jen napojil na třicetidenní zdarma data od Zen-Fire, ale mám problém s načtením historických dat viz výše. Potřebuji dokončit fázi backtestingu, takže jsem zatím brokera neřešil, ale ten AMP vypadá jako dobrá volba. Momentálně potřebuji historická data cca od loňského podzimu na TF, ale to se mi stále nedaří. Jisté řešení byla data, která lze využít na Ninja trader 7, ale tam je zase problém, že se zobrazí jen jeden den, a jelikož používám range bar 15, tak se indikátory CCI atd. začnou vykreslovat až třeba i hodinu po otevření burzy, tedy po vykreslení dvacáté svíčky. Tudíž nemohu včas vidět patterny. Řěšil jsem to snížením range bar na nižší hodnotu, ale i to se ukázalo jako neuspokojivé řešení. Tak se začnu zajímat o ten AMP, třeba se díky tomu pohnu konečně z místa. Ještě jednou děkuju za radu.
Zdraví Martin

Odesláno

to Beneš: Ujistěte se, že nemáte ve vlastnostech účtu zaškrtnuto Historical Data - Disabled. Vlastnosti účtu můžete zobrazit nebo změnit přes Tools->Account Connections->vybrat účet->Change. to Mydlo SK: Když NinjaTrader neví, že má v historických datech mezeru, tak mu to řekněte přes Tools->Historical Data->Delete (udělejte větší mezeru, která bude obsahovat původní mezeru o které NT neví).

13391

Odesláno

to: Pavel K. - Už jsem si u AMP založil demoúčet a zatím se mi podařilo zobrazit i měsíc dozadu historických dat. Když ale zadám třeba TF 03/10, tak tam nic není. Budu nad tím dál bádat ale i tak je to dost dobré. Ještě jednou děkuju.

to: vpycha - děkuju za radu, zkusím to.

Zdraví Martin

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...