Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny,

rád bych si pro jistotu něco ujasnil.Můžete mi někdo poradit ?

V komisi RT 4,40 u Mirusu je zahrnuto vše včetně clearingu a dat od Zen-Fire.
Znamená to tedy,že pokud si koupím platformu NJ a zřídím live účet,kde platím výše uvedené komise za každý kontrakt,tak už neplatím za nic jiného(vyjma marginu) co se týká přímo obchodování s burzou? Nějaké další poplatky za vedení účtu a podobně už se neřeší?

Děkuji
Tomas

Odesláno

stomas, ak som Mirus dobre pochopil, s NT môžeš dokonca cez nich obchodovať live zadarmo bez toho aby si si musel kupovať licenciu NT - avšak v oklieštenej podobe, tj. bez ATM a bez custom indicators.

Inak na tvoju otázku odpoveď nepoznám, podľa mňa ak tam aj nejaké poplatky sú, tak smiešne... možno odpovie niekto iný, prípadne si otázku mohol smerovať priamo do Mirusu.

Odesláno

gandalf33
tu alternativu s okleštěnou Ninjou taky zvažuji,ale obávám se,že s novou verzi č.7 půjde cena nahoru resp. určitě nebude nižší,proto silně zvažuji koupit šestku za 995,-

yax
dík

Odesláno

Ahojte,

skusam sa hrat s NT6.5+ZenFireDemo a akosi neviem zobrazit historiu viac ako 3 mesiace dozadu. Nastavim si trh v Instrument manager, napr TF 06-10 (alebo ZC 07-10) a potom v Open Chart nastavim Range date od 01.Nov 2009 do sucasnosti (30-May-2010) a zobrazi sa len priebeh grafu od 1.Marca. V zasade mi ide o zobrazenie historickych dat pre backtesting.

Neviem na to prist ako to zobrazit s touto kombinaciou software.

Odesláno

to je v poradku, futures TF 06-10 se stal front mesicem zhruba od 19.3.2010
pred timto datem se na nem stejne obchoduje velmi malo takze podminky jsou odlisne od front mesice (nejlepe videt volume graf v dobe kdy se obchodnici presouvaji na novy kontraktni mesic)
takze shanet se po datech z ledna pro kontraktni mesic 06-10 je imho nesmysl
ps: TF ma 4 kontratkni mesice do roka, viz info na burze

Odesláno

to ZOLLINO:

Už jsem Vám na to jednou odpověděl:
www.financnik.cz/forum/read.php?3,108205,165725#msg-165725

Prostě si otevřete 4 grafy: TF 06-10, TF 03-10, TF 12-09, TF 09-09
Datum si klidně nastavte ve všech to samé a to "01.Nov 2009 do sucasnosti (30-May-2010)"
A máte roční historii na backtestování. Ale backtestujte jen období, kdy je dostatečné Volume a FND (First Notice Day) není příliš blízko.

Odesláno

Objevilo se tady pár příspěvků ohledně RCG a potřeboval bych poradit od zkušenějších:

mám účet u RCG vedený v Eur (Londýn). Jakým způsobem lze účet zavřít a nechat si poslat peníze zpět (naštěstí ve zhruba stejném množství, které jsem tam poslal :-) )? Na základě kterého čísla ze šílených tabulek v Balances zjistím, kolik se mi vrátí zpět? V Balance Chartu mám 15% dolary, 85% Eur, z čehož jsem uplně vedle...

Díky za informace!

Odesláno

Kocourvbotach:

napiš svému brokerovi, k penězům stačí napsat číslo svého účtu (IBAN a SWIFT). Účet jsem ještě nezavíral, tak nevím, jestli tam nejsou nějaké papíry navíc.
A balanci svého účtu zjistíš jednoduše - pod balances máš rádek account balance a nebo se můžeš podívat na výpis a tam máš úplně dole vpravo converted total.

Láďa

Odesláno

Dobry den,
neviem ci sa to tu uz niekde riesilo, ale mam nasledovny problem. Mam kombinaciu NJ+mirus (30 dni data zadarmo). Chcel som si zobrazit graf FGBL RB4 od 1.1.2010. Kontraktny mesiac som nastavil 03-10, ale graf sa mi zobrazil prazdny. Myslel som si, ze je to europskym trhom, tak som skusil to iste s trhom NQ. Zase prazdny graf. Ked som ale s identickym nastavenim (datumu a mesiaca) vyskusal timeframe 2min, zobrazil sa mi graf aj FGBL aj NQ. Kontraktny mesiac 06-10 ide na obidvoch aj s range barmi. Mam tomu rozumiet tak, ze mirus (zen-fire) poskytuje tickove data zadarmo len 3 mesiace dozadu a potom dalej uz iba minutove? Stretli ste sa s tym?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...