Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

bradrtony:
V mem pripade jim stacil scan pasu a jako doklad o bydlisti jsem tam poslal hodne stary ucet za elektrinu a v pohode:-)
Oni to stejne nejak nekontroluji, pokud najdes cokoli, kde bude ta adresa a bude to trochu vypadat, oskenuj to a posli.

Odesláno

fundovani uctu pres GEmoney internet banking:

mirus mi poslal bankovni udaje

Harris Trust & Savings Bank
Chicago, IL USA
ABA#: 0710-0028-8
FAO: Rosenthal Collins Group Customer Segregated Funds
Account #: 396-4467
FAO: ,

na vyzadani poslali jeste SWIFT,

nicmene:
1. pry v USA nepouzivaji IBAN
2. nerozumim pojmum FAO, ABA

v pripade ze ma nekdo zkusenost jak od mirusu zaslane info napasovat na GEmoney banking, prevelice dekuji

bradrtony

Odesláno

ahoj,

mam Demo Ninja/data Zen-Fire zrizeny pres Mirus .... dnes se mi od cca 15:15 naseho casu nestreamuji data, vsechno jinak vypada OK... stream dat je connected (sviti mi to zelene), ale data se mi nestahuji, mesic obchodovani mam 6/10... nema nekdo stejny problem? bank holidays nejsou, tak nevim cim to je.

diky,

P.

Odesláno

Zdravím,

mám dotaz, pokouším se připojit do RCG Archive a nedaří se to? Jinak do Passport se přihlásím bez problémů a to samé používám i v archivu a prostě nic. Nevíte někdo?

Díky Tomáš

Odesláno

Dobry den. Prave se prokousavam vyplnovanim ziveho uctu u Mirus pres RCG a prave sem se zasekl u vyplneni formulare W8 . If your mailing address is within the United States, please provide your non-United States address below: Jestli tomu dobre rozumim tak tady nemusim nic vyplnovat protoze neziju v US. Takze na teto strance to podepisu a nic nebudu vyplnovat? Dekuji Mira.

12956

Odesláno

Dobry den.
Rad bych se zeptal jak funguje plneni u tohoto brokera pri zadavani prikazu pres platformu Ninja trader.
Uz asi pul roku jedu jejich demo a obchoduju jenom FDAX. Moje vysledky na demu jsou celkem optimisticke a moc mne zajima jestli by muj zpusob obchodovani fungoval stejne i live. Docela se toho bojim, protoze v demu mi Ninja vyplnuje prikazy prakticky okamzite a jen nekdy trva trochu dyl nez mi obchod zavre.
Mam obavu z toho ze muj system ktery sem si sam vyvinul a je nenarocny na cas a psychiku bude neprofitabilni na live ucte.
Obchoduju totiz casto velice kratke obchody kdy jsem v pozici jen 2minuty nekdy vic nekdy mene ale zpravidla nepresahuju 5 minut. Nejkratsi obchdod sem mel asi 48sekund. Proto mne zajimaji zkusensti live traderu jestli takovy system jde uplatnit i na live ucte nebo je tam pri podani prikazu CLOSE pres Ninju naka velka prodleva.

Za odpovedi dekuji.

Odesláno

Marvik Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím,
>
> mám dotaz, pokouším se připojit do RCG Archive a
> nedaří se to? Jinak do Passport se přihlásím bez
> problémů a to samé používám i v archivu a prostě
> nic. Nevíte někdo?
>
> Díky Tomáš

Mám ten istý problém.
Zatial som to neriesil, ale vcelku by ma zaujimalo kde je pes zakopany.
J.

Odesláno

Dobrý tip,

teď jsem řešil stejný problém. Už druhý den jsem bez přístupu do NT. Účet už mám založený, jen není ještě fundovaný, tak jsem zevědavý, jestli mi AJ vyjde vstříct.

Dám vědět.
Honza

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...