Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím .. Rád by som sa opýtal či sa niekto stretol s týmto problémom .. Mám Live účet a ked som sa xcel dnes prihlásiť tak mi vybehla táto hláška / obrazok prikladám / .. doteraz som to zažíval len keď mi skončilo demo . Ďakujem

12755

Odesláno

slowthink: mohlo by jít o to, že v neděli většinou dopoledne bývá problém se připojit k účtu normálně. Možná probíhá nějaký servis serveru. Musíš brát v potraz, že tam je jiná denní doba, takže pro ně to je ze soboty na neděli... zkus to odpoledne.

• 2 týdny později...
Odesláno

Omlouvám se, ale příspěvek se odeslal aniž bych ho dopsala a neumím ho editovat. Takže znova: Mám platformu ninja trader, data od Zen fire ( 30 dnů zdarma ), tato doba již uplynula. Můj dotaz zní, proč se mi nevyobrazují hodnoty bid, ask a last? Připojení je stále zelené, viz přiložený screen. Může tato chyba být tím, že mám na ninju napojen Backtester + backtesthelper? Nebo snad tím, že mi již vypršela doba 30 dnů zdarma na data od zenfire? Ale jak jsem psala, napojení se jeví v pořádku a grafy se stále vykreslují také v pořádku. Prosím o radu. Díky moc.

12864

Odesláno

Tak ako som si pozrel na foru nieco o Mirus a nasiel som toto:

Margin na TF a NQ 500USD(tu by ma zaujimalo ci je najmensi pohyb jeden tick je 10usd ako pri margine 2000-3000usd alebo mensi )

Min.ciastka na zalozenie uctu je 2500usd
Komisie 4-8usdRT

Ak som nieco pochopil zle tak ma prosim opravte alebo doplne
dik
S pozdravem filip44

Odesláno

Filip44

ucet min 2500 USD

intraday margin ES,TF,DJ,NQ 500usd
hodnoty ticku jsou u ES 12,50 USD,TF 10 USD, DJ a NQ 5 USD
komise 4 - 4,40 RT 10-15 kontraktu 3,80 RT

Odesláno

to all

prosim o radu, funduji ucet u RCG, pomaha mi s tim chlapik z Mirusu jmenem Byron
jde o to ze po me chteji bud utility bill nebo bank statement

jenze ja bydlim v pronajatem byte na jmeno moji zeny
a vsechny bank statementy mi chodej elektronicky do bankovni emailove schranky

poslal jsem jim scan OP kde je trvala adresa (na zadost o "proof your address"), vypada to ze to je neuspokojilo

mate prosim nekdo napad?
predpokladam ze nejsem prvni se stejnou situaci

diky moc
bradrtony

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...