Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ok, takze ani denne sa spatne nedaju,, nic sa neda spatne, to je bonus teda... takze si idem v iest riadnu evidenciu azdy den a kazdy mesiac,, skoda,, je to ale kravina, ale co uz,, a ako to idem zdokladovat to je mi zahada, asi bude pokuta,,, moja chyba, za chyby sa plati...

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pozdravujem Všetkých,chcel by som sa opýtať ako mam postupovať pri spätnom výbere $$.Mam učet u RCG
v eurach v angli.Či mam kontaktovať Brokera z Mirusu alebo RCG. ´Dakujem za radu a prajem všetkým pekné svietky.

,,Trucker Vili "

Odesláno

vilidaf

Musíte kontaktovat brokera z mirusu.
Já u nich účet sice nemám,ale na stránkách mají napsáno tohle:

5. How do I withdraw funds?

You may withdraw funds by e-mailing or calling your Mirus Futures representative or e-mailing info@mirusfutures.com We can send money via check (only to the name on the account and to the address on file) or via bank wire. Checks are free while wires range from $25-$40.

Odesláno

Barabašek:
pamatuji si, ze neotviraji ucet pokud udate, ze vydelavate mene nez 25K rocne.
Na zbytek muzete pouzit vyhledavac, ja take pred cca rokem oteviral ucet a nasel jsem zde vsechny potrebne informace.

Odesláno

Zdravím všchny, chci se jenom zaptat jestli to chápu správně má se tato stránka vytisknout a ručně podepsat a zaslat na uvedený fax nebo stačí jen el. podpis.Někde ve vlákně jsem čet že to má být dokument stažitelný v pdf tak si nejsem jiist viz screen.

11982

11983

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...