Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

maitreja: Ahoj, já jsem neměl v komunikaci s Mirusem nikdy žádný problém a odpovědí se mi dostávalo max. v řádu hodin.
Problémy může způsobovat například český mail typu seznam.cz a podobně, kdy maily buď končí ve spamovém koši, nebo rovnou ani nedojdou a zaseknou se u poskytovatele mailu jako spam.

Já osobně na komunikaci se zahraničím a vůbec vše co se tradingu týče používám schránku u hotmail.com
Doporučuji tedy zkusit nejdříve nějaký .com mail.
;)

Odesláno

Mel jsem problem s prvnim kontaktem, kde jsem marne cekal 14 dni na odpoved. Pak se ukazalo, ze skoncila ve spamu. Od te doby vsechno OK, s P.Sellisem komunikuji vetsinou tak, ze si dopisujeme skoro online. Kdyz jsem s nim resil prevod penez, vymenili jsme si dokonce nekolik emailu za jeden den.

Odesláno

Díky kluci. Já si taky právě zvykl na téměř okamžité reakce brokerů. Psal jsem jim z gmail.com právě abych obešel spamové filtery. Jinak, jak jsem se tu dočetl z vašich zkušeností, zdají se vám solidní, data od zenfire dobrá, nějaké výpadky apod.....?
díky

Odesláno

Já mám zatím u mirusu demo na testování a tam jsem měl výpadek dvakrát, ale jenom na pár vteřin, jde ale o demo a ty většinou bývají tankovány z jiných serverů než live, takže jsem v klidu.
Jinak jsem to porovnával jen s open e cry a data se shodovala, rychlost skoro stejná, volume se drobně lišilo, takže nic co by mě od nich odrazovalo. Teď čekám na dolar alespoň za patnáct a kupuji ninju a otevírám účet, nejpozději až vyprší demo a pak poreferuji více.

Odesláno

lucinek.. co presne obchodujes ak sa smiem opytat? ja by som chcel finwin na vol2000 a tiez som to chcel riesit cez mirus. komunikujem s nimi a zatial sa mi to celkom paci. chcem vediet, ci je mozne takto obchodovat. dakujem

Odesláno

Ja jedu u AMP futures ,da se rici ze je to z 99% shodny broker jako Mirus ,range,volume grafy naprosto v pohode ,da se obchodovat jakykoliv system zalozeny na techto alternativnich grafech,coz se napr o IB rici neda....

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím :) Chci se zeptat je v realu velký rozdíl na demo platformě a v realu v rychlosti plnění? a kolik je tak približně slippage u YM ? poplatek je 5 dolaru za vstup i vystup nebo za obojí? Jde mi o to že dělam backtest a pokud bych připočítal i 10 dolaru za vstup a vystup a za slip tak bych poměrně slušně vydělával. vím že demo a real je uplně něco jiného. Doposud jsem zkoušel demo od xtb ale stěma jejich poplatkama vydělávat je šílená zalešitost. O to mi to ted přijde docela luxus vstup za 5 dolaru a když dobře vstoupím jsem za chvíli v plusu ne jak u xtb čekat 15 minut než se sotva dostanu na nulovou hodnotu. Když dělám backtest kolik byste mi doporučovali ticku dát slip? 1 tick je asi někdy málo že? dík za odpovědi. :)

Odesláno

5USD je za RT, tzn. za vstup a vystup dohromady. Vydelas tick, jsi na nule.
Slip u YM neznam, protoze jedu ER2. Tam zalezi na tom, jak vstupujes - pres market, stop, limit ... pro test ti tick asi staci ... nekdy je slip pro, nekdy proti ... to je ruzne.

Odesláno

Zdravím všechny,

chtěl bych se zeptat ostatních na tuto věc. Dělám papertrading na ER2. Když jsem dneska spustil NT a otevřel se mi graf Vol2000, tak jsem měl trochu jiné svíce než když jsem to zavírál. Mám nahozený indikátor přímo do ceny, který mi dává signály a byly tam dva signály, které jsem tam něměl před tím než jsem NT včera ukočil, proto jsem si toho taky všiml, že svíce byly jiné. Poté jsem se připojil k MF, zaktualizoval se mi graf a svíce se mi opět trochu změnily a s tím i signály. Chci se tedy zeptat těch, kteří už jedou live nebo i těcht, kteří jedou na demo, jestlli si nečeho takového všimli.

Roman

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...