Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

JaroslavVrana Napsal:
-------------------------------------------------------
> chci se zeptat jestli má někdo taky momentálně
> problém s připojením na Zen-Fire? Mě to píše Login
> failed: Unable to login (10004). Tohle mi ještě
> nikdy nedělalo.

Ahoj Jardo,
v NT foru
www.ninjatrader-support2.com/vb/showthread.php?t=18771&highlight=10004
podpora doporucuje:

-znovuvytvorit pripojeni (Tools-->Account Connections) a rucne tam napsat jmeno + heslo
-pokud to nepomuze tak prekontrolovat firewall, spyware ci antivirus jestli neblokuji spojeni
-pokud to nempomuze tak muzes poslat svoje jmeno+heslo na podporu (Please send it to support[at]ninjatrader[dot]com, put 'Attn Jason' in the subject header and reference this forum thread.)

Zdravim

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím všechny ,
upřímně děkuji všem přispěvatelům. Pomocí uvedených příspěvků se mi podařilo otevřít účet u Mirus Futres a byl jsem nyní vyzván k fundování účtu. Nicméně mám dva nesouvisící dotazy.
1.Mám již otevřený jeden účet u banky v USA. Je to bohužel účet jenom pro poziční obchodování. Dokázal by někdo poradit jak nejlépe a tedy nejlevněji udělat přímo transfer $ na nový účet u Mirusu? Cesta převodu peněz zpátky do Čech a potom na Mirus bude zřejmě nejdražší a tedy až ta poslední varianta.
2.Mám instalovaný na demo obchody NT. V rámci zkoušení co všechno program umí a jak se s ním pracuje jsem provedl následující. Na stránce Tools – Instrument Manager jsem u jednoho trhu omylem zaklikl delete. Rázem mi samozřejmě zmizel. Potýkám se s tím, jak dostat tento trh zpátky na seznam. Jako naschvál jedná se zrovna o trh ES. Odinstalování NT a znovu nainstalování je to poslední řešení.
Můžete mi někdo poradit?
Díky

Odesláno

Zdravim Vas kolegovia,

moze mi please niekto pomoct? Mam ucet u RCG a ked pozeram stav uctu ( Balances ) ....su tam 3 formulare, v dvoch to ukazuje stav vcerajsi a potom dnesny,....problem je, ze niektore udaje su tam rozdielne.......jednoducho tomu nerozumiem. Rad by som vedel, ze ktora kolonka je ta, kde sa uvadza moj aktualny stav ( mam ucet fundovany v Eurach a zaroven tam mam aj prepocty v USD ) ....

Za vysvetlenie vopred dakujem! (tu)

Odesláno

Gavin Napsal: ------------------------------------------------------- > 2.Mám instalovaný na demo obchody NT. V rámci > zkoušení co všechno program umí a jak se s ním > pracuje jsem provedl následující. Na stránce > Tools – Instrument Manager jsem u jednoho trhu > omylem zaklikl delete. tady je takovej grafickej pruvodce ;-)

10124

Odesláno

Gavin, jiji1:

myslím, že Gavin neklikl na delete v levém sloupci, ale na delete ve středu grafu (vedle NEW a EDIT)..tj. myslím, že si musíte trh znova nadefinovat..vybrat burzu a zadat parametry..přes výše zmiňované tlačítko NEW..

sám jsem mazání radši nezkoušel :) , tak nevím, jestli je moje úvaha správná..

majkll

Odesláno

jiji1,majkll díky za reakci.
skutečně jsem kliknul na delete uprostřed grafu. Znovu jsem si dle dostupných údajů předdefinoval hodnoty trhu ES a skutečně se mi vrátil do seznamu. Akorát nemám definovanou adresu Url. Tu neznám. Nevím jestli to nebude vadit při živém obchodování. Na časových grafech se trh zobrazuje snad v pořádku, problém je u ES Volume 1000. Tady se zobrazujíé svíce v takových pravidelných obrazcích tak nevím jestli je to tou chybějící adresou Url nebo to u toho to trhu tak je. Díky za odpověď

Odesláno

Zdravím všechny,
prokousával jsem se dnes několik hodin diskuzí, informací je tady spousta a užitečných. Co mě ještě napadá - pokud zakoupím licenci na ninju, nafunduju účet u Mirus Futures (či RCG), platím potom něco za to, že jsou mi poskytována intradenní data od Zen - firu? Nebo je to již free?

Děkuji za odpověd

• 2 týdny později...
Odesláno

zdravim,
vite prosim nekdo jak asi dlouho trva provedeni live market prikazu a jakou mate pripadne beznou slippage?
ja jedu na demu ninja+zen+NQ, v demu pohodlne vstupuju marketem, ale je mozne ze se budu muset pro live preskolit na limit, nejake vetsi slipy si dovolit nemuzu:)

diky moc.

hodne zdaru vsem.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...