Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rombic: To není tak úplně pravda, demo verze funguje i s ATM, pro live ovšem fungují ATM jen v té placené verzi NT.
Takže pro někoho, kdo chce jet pouze papertrading nemá absolutně žádný význam platit si NT - jsou to vyhozené peníze za něco, co mají ostatní zdarma.

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Lucínek, Rombic - díky, rozumím.

Při demu (bez účtu u MF) mám ATM bezplatně a při demu + účtu v MF mám ATM bezplatně v případě, kdy jedu SIM. Pokud bych jel LIVE a chtěl mít ATM, musím mít placenou verzi NT.

Roman

Odesláno

to nightero:
jenom upřesním, že přes reol to funguje bez problému a peníze dorazili přesně za týden. Poplatek za odeslání $5700 je 600Kč a reol mi dal přesně střed USD/CZK

to all:
momentálně řeším jeden problém, včera jsem udělal 4 testovací obchody na večerní seanci a dnes ráno, když jsem se podíval do výpisu RCG mám za 4 obchody
TOTAL COMMISSION US 80.00DR
CLEARING & EXCHANGE US 9.12DR

já počítal s 4 x $4.4 :)

jenom bych chtěl od někoho, kdo již má zkušenosti s live obchodováním, zda je to správně a já něco nepochopil nebo ne.

díky Petr

Odesláno

lucínek: díky za optání, napsal jsem AJ Wustefeldovi z Mirusu a obratem mi odepsal, že je u RCG chyba a hned to s nima vykomunikoval. Momentálně je to už v pořádku.

Odesláno

nighthero:

jenom pro info, pokud das poplatky SHA, tak ty poplatky za prevod v US za tebe nezaplati Mirus, takze se strhnou z tveho uctu, takze pokud planujes zacit s nejakou presnou castkou, tak ji budes muset navysit o ty poplatky, cca 15 USD.

Lada

Odesláno

To yax:

Mám v tom asi pořád trošku zmatek. Mě bylo řečeno, že SHA znamená, že každý "mezičlánek" toho převodu z ČR do US si platí sám svůj poplatek a OUR znamená, že všechny poplatky na cestě do Ameriky platím já. Tak z toho mi vyšlo, že je pro mě lepší ten SHA. Ale i když zaplatím víc než těch 100 Kč, tak je SHA lepší než OUR?

Roman

Odesláno

nighthero:

tak to je pravda. Pokud pouzijes SHA, tak technicky ty zaplatis sve bance (nebo Reolu) a Mirus nebo nekdo jiny na druhe strane technicky zaplati poplatky za prichozi penize v US. Ale Mirus te nebude dotovat, tak ty penize si strhne z tvych preposilanych penez.
Pokud das OUR, tak vsechno zaplatis ze sveho uctu a posilanych penez se to nedotkne.
Takze pokud nemas dohodnuto s druhou stranou, ze ty poplatky za tebe zaplati, tak o ne stejne prijdes. Kod rozhoduje jenom o tom odkud se ty penize strhnou, jestli rovnou z uctu nebo castecne z posilanych penez.

Lada

Odesláno

Díky za info.

Jen pro upřesnění - SHA nebo OUR - je úplně jedno, protože stejně zaplatím všechno a ve stejné výši poplatků? Rozdíl je pouze v tom, odkud mi ty peníze strhnou? Chápu to už správně? :-)

Roman

Odesláno

Chtěl bych se zeptat na jednu věc. Při vyplňování dotazníku k otevření účtu u RCG bylo v textu důrazně doporučeno změnit si ihned po otevření účtu své heslo, protože pracovníci RCG původní heslo znají, a mají tak k mému účtu volný přístup. Když jsem chtěl změnit heslo, RCG mi sdělilo, že to nejde jinak, než že nové heslo spolu s číslem účtu musím telefonicky sdělit pracovníkovi RCG, který změnu provede. Tento způsob změny hesla mi připadá prašť jako uhoď. Pracovníci RCG budou znát heslo stejně jako dřív. Máte někdo zkušenost se změnou hesla u RCG nebo jste nechávali to původní?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...