Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

StartX: Ještě bych zkontroloval koš na nevyžádanou poštu, mě tam alespoň zpočátku emaily z RCG chodily. Já jsem s nimi měl problém při úplně prvním kontaktu, ale bylo to právě tímhle. Jakmile jsem si zařadil jejich adresu na white list a dostal přiděleného konkrétního člověka (Perry Sellis), tak jsem s reakcí na své dotazy nebo připomínky neměl nikdy problém.

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dakujem za odpoved. Nepouzivam free mail ale mam svoju registrovanu .eu domenu, takze v tomto to asi nebude. Pisal som priamo na konkretneho cloveka (Byron Zook) a aj na info (at) mirusfutures.

Pekny den,
J.

Lucínek Napsal:
-------------------------------------------------------
> StartX: Ještě bych zkontroloval koš na nevyžádanou
> poštu, mě tam alespoň zpočátku emaily z RCG
> chodily. Já jsem s nimi měl problém při úplně
> prvním kontaktu, ale bylo to právě tímhle. Jakmile
> jsem si zařadil jejich adresu na white list a
> dostal přiděleného konkrétního člověka (Perry
> Sellis), tak jsem s reakcí na své dotazy nebo
> připomínky neměl nikdy problém.

Odesláno

Lucínek :

Dakujem za snahu o pomoc. Teraz som to skontroloval: Nastavenie antispamoveho filtra - tento modul nemam povoleny. Naozaj si myslim ze to nebude v tomto pretoze som uz mail od mirusu dostal, priamo od Byrona ako reakciu na otvorenie dema. Takze ked to preslo vtedy tak to musi prejst aj teraz.

Have a nice day,
J.

Odesláno

to StarX:
25 a 26 melii v USA svatek a tak se to bud zdrzelo nebo se to ztratilo. Napsal bych jednoduchy emil ve stylu "vyplnil jsem, je vsechno OK? A kdy muzu cekat odpoved?"
Pripadne po tydnu bych normalne dal registraci jeste jednou.
Kdyz jsem delal registraci ja, bylo to tusim do dvou dnu co mi prisli udaje na fundovani uctu, nevim ted presne, proste slo to rychle.

Tak at to vyjde

SUP

Odesláno

to sup:
Ano, je to mozne ze vplyvom tych sviatkov boli mimo. Po tom co som napisal v duchu: Je niekde problem? na vseobecny mail, nie na konkretneho cloveka tak sa ozvali. Momentalne komunikuju standardne. Ale zla pachut ostala.

Dakujem,
J.

Odesláno

Ahoj,
vím, že svým dotazem možná vyvolám bouři negativních reakcí u pár jedinců, protože můj dotaz zřejmě již bude zodpovězen v tomto nebo jiném vlákně zde na Finančníkovi, ale nemám potřebnou trpělivost pročíst všech 54 stránek. Bez mučení se příiznám, že jsem jich pročetl pouze 10, tu odpověď tam nenalezl a pak už se mi nechtělo. :D
Tak tedy...platíte u Mirus Futures poplatky za živá data, když už jedete live?
Já jsem v kontaktu s brokerem Zaner Group a napsali mi, že poplatky za data při živém obchodování svým klientům účtují. Teď čekám, až mi pošle tu částku.

Děkuji za odpověď
Víťa

Odesláno

Víťo:

u Mirusu se za data neplatí.

jediné co se u Mirusu platí jsou komise za obchody (např. 4 USD/RT na trhu TF)
Vedle toho se platí za pronájem platformy NinjaTrader (např. 180 USD/čtvrtletí).

Láďa

Odesláno

A ak neurobim live obchod povedzme dva mesiace - nebudu s tym mat problem? Samozrejme za predpokladu ze mam nafundovany ucet.

Vopred dakujem,
J.

yax Napsal:
-------------------------------------------------------
> Víťo:
>
> u Mirusu se za data neplatí.
>
> jediné co se u Mirusu platí jsou komise za obchody
> (např. 4 USD/RT na trhu TF)
> Vedle toho se platí za pronájem platformy
> NinjaTrader (např. 180 USD/čtvrtletí).
>
> Láďa

Odesláno

radim2:

je to priblizne rok - jako nejstarsi pujde otevrit kontrakt 06-08.
A ve vlaknu historicka data je odkaz na stranky, kde jsou ulozena data pro NJ i z roku 2007.

Lada

Odesláno

Tak vše dobře dopadlo, účet ok, brooker poslal číslo na free Ninju, takže jsem hned nastavil, večer zasedl a dopadl jsem celkem dobře, -70 USD, čekal jsem, že to bude horší hned napoprvé:-)) Ale jsem spokojený, vše jsem provedl podle plánu, že to nevyšlo je holt smůla, ale malá. Bylo to dost líný ta večerní seance.
Jen mě překvapila jedna věc, Niinjka mi psal -90 USD, když jsem se před chvílí díval na RCG, tak tam bylo jen těch -70. (v NJ i u RCG bez komisí).
Hlavně jsaem se nevyznal v těch jejich zápisech obchodů, chtěl jsem si to zapsat a když jsem překlik tam a zpět, hodnoty byli jiné (vždy je tam jedna sell a druhá buy).
Jsem si myslel, že tam bude částka za nákup, částka za prodej (nebo obráceně při shortu) a výsledná cena.
A taky se mi jednou stalo, že místo ceny to tam dalo ticky nebo já nevím, co to bylo za čísla. Prostě není to statická hodnota a při překliknutí tam a zpět se pořád mění, i když celkový výsledk je furt stejný -70 USD.
Máte někdo tucha, jak to tam chodí a co znamenjí jednotlivý pole v detailu obchodu? Jako programátor návod čtu až když je nejhůř...

SUP

Odesláno

Tak dnes jsem se podíval do výpisu, už to tam bylo všechno OK. Budu se muset podívat, kdy se to uzavírá. No a nakonec byla ztráta 90USD, tak jak bylo v NT.
Výpis v PDF je přehledný, jen elektronické dataily jednotlivých obchodů obsahují spousty pro mě tajemných údajů. Kdyby někdo věděl, co to všechno znamená, budu rád, ale zase bez toho budu klidně žít, není to podstatné.
Dík

SUP

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...