Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na jakém trhu? Některé trhy jsou mimo obcho.hodiny naprosto mrtvé ... včera byl navíc svátek, takže ani ze včerejška tam toho moc není ... já mám tedy live účet, ale problém s daty jsem dnes ani včera nezaznamenal.

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Vcera i dneska mi nejelo vubec nic, Eurex, CME ani Forex data. Vsechno zamrzlo. Pozadal jsem si i o nove demo a nic. Zajimave je, ze live data jdou, ale nevidim bid/ask a cena se nehybe.

Odesláno

Dobrý den přátelé,
ti z Vás kteří mají live účty, jdou prosím zobrazit denní grafy? Na demu to jak známo nejde (tady alespoň mně) tak mě zajímá, jestli to jede live. (Myslím normální zobrazení, ne v mnoha minutách:-))

Odesláno

Pokud máte poskytovatele dat Zen-fire, denní grafy se vám zobrazovat nebudou, taková data Zen-fire neposkytuje. Musel byste denní data stahovat přes Opentick, nebo si zaplatit data např. od Barchart (placených poskytovatelů dat je víc). Další z možností je importovat CSV data do Ninjatraderu.

Odesláno

Lucinek a david.barta:
No, je pravda, že 1440 minut tvoří den, ale budete jistě potřebovat i týdenní (tedy 7200 minut, když nejsou svátky) a pak se vám z grafu stane fujtajblová skrumáž, navíc data poskytovaná Zen-fire nemusí vystačit ani na vykreslování indikátorů na týdenních grafech. To už je lepší počítač vypnout a číst si.

• 3 týdny později...
Odesláno

Pomoooc. :-)

Spadlo mi připojení k Mirusu. Prej mám zkontrolovat připojení k internetu (to je fpoho) nebo mě típnul broker kvůli druhému připojení ke stejnému účtu. Zkontroloval jsem připojení, to je OK, restartoval jsem Ninju a pořád nic.

Nevíte, co s tím?

Roman

Odesláno

Přidávám se, je asi problém s licenčním serverem. Píše mi, abych zkontroloval číslo. Pokud si v mirusu neřekli, že už stačilo na testování. Pokud přes to jedete někdo live, tak dejte vědět. Díky

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...