Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Marxtone:

Zdravím, musíš jít do Tools/Option, záložka Data a tam je Reset Instruments, pak by to mělo fungovat, já to dělal asi před 14ti dny...

Ať se daří Tomáš

Odesláno

Zdravím všechny.
Chci se zeptat, jestli má někdo nějakou zkušenost s AMP Trading? Když jsem hledal brokera při zadání Mirus jsem na ně narazil. Jsem ve spojení s panem Szabem. Máte nějaké zkušenosti?

Odesláno

chcem sa spytat skusenejsich kolegov ohladom mirus futures (a ich clearingovych partnerov):

Su s fundovanim uctu v EUR spojene nejake dodatocne naklady? Pre obchody na americkych burzach su eura konvertovane do USD, uctuje si clearinghouse za konverziu nejake poplatky?

Ako je to s withdrawal? Na stranke mirusu som vycital ze sa to da sekom, alebo cez "wire" (neviem co konkretne to znamena) - pri wire je dost mastny poplatok. Nie su ine moznosti ako si stiahnut peniaze z obchodneho uctu?

Odesláno

yamato:
dodatecne poplatky spojene s fundovanim uctu v EUR nejsou, za konverzi jsem nic neplatil. Vice info v teto diskuzi 9.9.2010.

Penize jsem jeste nevybiral, ale v ceniku je za mezinarodni prevod 40$. Nevim jak je to jinde, ale protoze nevybiram penize z uctu kazdy tyden, neprijde mi 40$ jednou za cas prehnane. Stale jeste mas moznost si pro sek zaletet, nebo si jej nechat poslat postou... ;)

Prijemny vecer vsem!
Karel

Odesláno

to Marxtone:
Idu ti uz tie data od Zen-Fire pre YM. Ja som skusal aj to co radil Marvik, ale mne to stale nejde. Ked si zobrazim graf tak mi ho zobrazi do posledneho momentu ale dalej sa uz nevykresluju sviecky.

Odesláno

Ahoj, jj, pomohlo mi to ... nic ostatního jsem nedělal... teď vyšla nová verze NT 7, tak pokud to přeinstaluješ, možná se to taky napraví.. mám ji a dnes jsem na tom už obchodoval, vše je o.k.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...