Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak len ako info pre ostatnych, ze treba mysliet na to ze platforma nemusi byt vzdy pristupna.
Okolo 14:30 zacal by web trader MF opat pristupny.
To mi dava minimalne 4h (prvy krat som skusal stranku cca 10:30) nedostupnosti.
ALE tak je to BETA verzia a preto nic proti MF :)

PS1: mimochodom da sa prispevok spatne editovat? som tu novacek a nikde som nenasiel o tom info. Pritom sa mi zda, ze som videl prispevky ktore boli spatne editovane.

PS2: keby niekto chcel vediet ako poslat peniaze z FIO banky do RCG, tak mozem poslat screenshot platobneho prikazu

Odesláno

Neobchodujete tady někdo OVERNIGHT s Mirus Futures na NQ ? Zajímaly by mě rozdíly v komisích, marginy, celkově informace. Pokud nikdo, sesmolím nějakou msg brokerovi, i když s mojí lámavou angličtinou....

Odesláno

Ja som s nimi zacal len teraz nedavno a overnight som este neskusal ale podla ich webu by to malo byt urcene konkretnou burzou.
Myslim ze sem nemozem dat priamo odkaz na na ich web, ale najdes to tam pod Resources - Margins - Overnight.
Tak asi si budes musiet dat pracu a kuknut to priamo na stranke burzy.

Odesláno

Chtěl bych se zeptat zda-li někdo ví jak je to teď s 30 denní demo live daty od zen-firu ?
Jak se to dá zase zprovoznit ? když to zkouším na stránkách zen-firu a zadávám jiný email a zkouším to i z jiného počítače tak to hlásí pořád to stejné ( OUR RECORDS INDICATE EITHER THE EMAIL ADRESS , IP ADRESS OR MAC ADRESS OF THE MACHINE REQUESTING THE DEMO HAS ALREADY BEEN ISSUED A 30-DAY DEMO , PLEASE CONTACT YOUR BROKER TO GET ADDITIONAL ACCESS TO THE ENGINE . ) a nevím jak to udělat aby to šlo , jelikož Brokera nemám ....
ví si s tím někdo rady nebo má s tím někdo zkušenosti a poradil by mi co a jak ?

děkuji ..

Odesláno

jirinvest Napsal:
-------------------------------------------------------
> Chtěl bych se zeptat zda-li někdo ví jak je to teď
> s 30 denní demo live daty od zen-firu ?
> Jak se to dá zase zprovoznit ? když to zkouším na
> stránkách zen-firu a zadávám jiný email a zkouším
> to i z jiného počítače tak to hlásí pořád to
> stejné ( OUR RECORDS INDICATE EITHER THE EMAIL
> ADRESS , IP ADRESS OR MAC ADRESS OF THE MACHINE
> REQUESTING THE DEMO HAS ALREADY BEEN ISSUED A
> 30-DAY DEMO , PLEASE CONTACT YOUR BROKER TO GET
> ADDITIONAL ACCESS TO THE ENGINE . ) a nevím jak to
> udělat aby to šlo , jelikož Brokera nemám ....
> ví si s tím někdo rady nebo má s tím někdo
> zkušenosti a poradil by mi co a jak ?
>
> děkuji ..

Zkus demo u AMP.

Odesláno

Jirinvest,

pokud jsem to spravne pochopil, tak musis zmenit e-mail, pocitac a i internetove pripojeni a e-mail s koncovkou ".cz" tez byva problem (gmail, yahoo, etc. neni problem). Ja se hlasil 2x a podruhe jsem se jiz s nimi domluvil na prodlouzeni dema a vse funguje v pohode.

Roman

Odesláno

To Pribinacek

děkuji za navrhnutí dema AMP už ho mám plně v provozu a právě jsem dokončil i svůj dnešní první paper obchod ..

To roman001

děkuji , ale momentálně už to nebudu potřebovat...někam si to ale poznamenám protože se to může v budoucnu hodit...

děkuji Vám ..

Jirka

Odesláno

Zdravim.
Mam dotaz na někoho kdo má účet u RCG....v pondělí mi psal AJ z mirusu, že peníze dorazili a vše je připraveno. Nicméně z RCG se vůbec neozvali, tak jsem postupoval podle údajů zde a chtěl jsem se podívat do passport kde jsem zadal za user name moje account number bez pomlčky co mi poslal AJ a za password to co jsem si zadával při registraci u RCG....ale nejde to. Tak by mě zajímalo, jestli je potřeba nejprve provést první obchod nebo jsem někde udělal chybu?
Děkuji za radu

Odesláno

skwall:

V mem pripade jsem od RCG druhy den po vyplneni dotazniku dostal e-mail, kde bylo heslo (zrejme to co jsem vyplnil v dotazniku) a v priloze wordovske dokumenty ohledne uzivani Passport a Archive. Mail byl odeslan od Louis Bell. Toto heslo a cislo meho uctu potrebuji pro vstup - Sign in. Z uvedenych informacich nedokazu posoudit, kde je chyba. "Nejde to" znamena, ze Tebou zadana hesla nejsou akceptovana?

V mem pripade jsem posilal EUR do Londyna, penize tedy byly na uctu druhy den, dostal jsem od RCG mail, ze Account Statement is now available on-line. Dalsi pracovni den jsem dostal info od AJ s hesly pro zive obchodovani do Ninja Trader.

Pokud jsi tedy uz NT pripravil na zive obchodovani, vidis pri startu NT zaskrtnute i Live Trading, muzes v nabidce Account vybrat ucet se Tvym cislem (napriklad v Chart trader, nebo DOM) a tedy muzes obchodovat na zivo. Pokud zadas na zivem uctu obchodni prikaz, ktery nasledne stornujes bez vstupu do obchodu, NT si nacte Tvuj ucet z RCG a Ty uvidis kolik penez tam mas. Je to v Control Center, zalozka Accounts. Pri zadavani obchodu pozor na typ prikazu a vzdalenost od aktualni ceny, abys nevstoupil omylem. :-)

Doufam, ze tyto informace pomohly.

Karel

Odesláno

skwall:
Měl jsem problém podívat se do RCG archivu. Passport fungoval bez problému, tuším po uskutečněním prvního obchodu. Nakonec jsem zjistil, že jsem měl v heslu dvě velká písmena, což RCG archiv nebyl schopen "strávit" a bylo nutno celé heslo zadat malými písmeny a samozřejmě ideální je používat v případě vstupu do RCG archivu prohlížeč IE.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...