Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

pozeram, ze v mirus tutures maju nejak často problémy s datami, môžete to potvrdiť, alebo vyvrátiť, paci sa mi, ze sa u nich da obchodovat cez ninju, ale tie vypadky dat ma odradzaju od otvorenia ziveho uctu u nich.... :S

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

adob79:

to zalezi na uhlu pohledu, dnes jsem vypadek nezjistil, vcera jen mezi 20:03 - 20:05, predevcirem to bylo horsi, mezi 17:53 a 19:00 to bylo nestabilni, mnoho vypadku. Ale to je neobvykle. Jinak za posledni 3 mesice 3 vetsi vypadky (tedy co vim), myslim, ze alespon ten ze 16.8. postihl i jine brokery a poskytovatele dat. V obdobi predtim - 1. polovina roku - pokud vypadky byly, tak jen zanedbatelne (co si pamatuju).

Mel bych dodat, ze pouzivam Zen-fire data.

Vzhledem k tomu, ze i pres vypadky platformy NT, jsou prikazy ulozeny na serveru a zobchodovany, jde tedy "pouze" o neprijemnost, jejiz reseni jsem z urcitych duvodu odlozil. Ale rozhodne situaci sleduji. Jako zakladni pomucku proti vetsimu prusvihu vyuzivam ATM Strategy, automaticke vlozeni SL a PT. Pro nekoho dulezity bod, ale moje grafy neobsahuji nic (Range bars, indikatory), kde by chybely ve vypoctu nejake ticky, pouze se mi nezobrazuje cena a to samozrejme neobchoduji.

Tusim, ze ruzne vypadky se objevuji u vsech firem...

Pokud Ti Adob79 tato informace pomohla, fajn. Pokud jsem mimo a nekdo ma vyrazne odlisny nazor, rad si jej prectu.

Karel

Odesláno

ahoj, myslim jen, ze stale plati pozor na OCO prikazy, toto info mirus u sebe nedrzi. to je aby se sam zrusil SL pri exekuci PT. me ty vypadky trochu stresuji, ale asi plati, ze pro zacatek staci i prumerny broker, ma tez svoje vyhody, pripadne clovek pak dozraje a umi si lepe vytipovat nejakeho dalsiho.

hodne zdaru vsem.

Odesláno

aktuální info k OCO příkazům:

Mirus, resp. Zen-Fire pracuje na tom, aby byly OCO příkazy drženy u nich na serverech..samozřejmě vám nikdo neřekne, kdy to přesně bude, takže je možné, že to bude trvat měsíce..ale ta informace tu je...

zároveň kvůli implementaci OCO příkazů asi stojí i spuštění ostré verze WebTraderu..

majkll

Odesláno

majkll : ad OCO prikazy na serveru - to je bezva, dik za info

to all: neni tu nahodou nekdo kdo nekdy resil otazku Linux/UNIX API pro obchodovani mechanickych strategii? Na strance Mirus Futures jsem nasla slibnou vetu

direct api: Writing directly to the order routing engine utilizing custom built computers running either the Linux or UNIX operating system.

ale zadne dalsi podrobnosti, tak jsem si rikala, mozna uz to nekdo zkoumal. Nebo u jineho slusneho brokera.

Ocenila bych pripadne tipy...

-- Mirka

Odesláno

To Marxtone:

Je to OK.

Jen to číslo účtu nemá náhodou vypadat takto 396-4467 ? Tj. bez té pomlčky na konci? Do zprávy pro příjemce jsem kdysi napsal ještě toto:

FURTHER CREDIT TO:
account name, account number

Ale myslím si, že to určitě dorazí i tak (snad je to č. účtu ověř.).

PS: U GE si lze k běžnému účtu zavézt i běžný účet v USD - stojí to pakatel a konverzi mezi USD a CZK si pak můžeš dělat, kdy ti to nejvíce vyhovuje, při troše trpělivosti a práce může člověk na té konverzi dost vydělat či ušetřit. Kupovat dolar "za 18 nebo za 17" a naopak je dost podstatný rozdíl.

Odesláno

To IMik:

Díky za reakci, tu pomlčku jsem těsně před odesláním vymazal, tzn. přesně podle vzoru z MF, co mi přišlo na mail.
Teď čekám na reakci, pevně věřím, že to klapne. Pokud to dopadne dobře, napíšu sem potvrzení i pro další, ať mají správný vzor.
Cena převodu byla 1.382,- s konfirmací na mail.

Nad modifikací účtu, nebo zřízením dalšího, vhodného pro konverze měny jsem také přemýšlel, díky za informaci, zeptám se na to..

Ať se všem daří.

Odesláno

Ahoj,
rád bych se zeptal těch co již obchodují s MF ... jaké máte komise? Nezaznamenali jste nějaké změny? Obchoduji od začátku měsíce TF a první obchody jsem měl komise 4$ RT. Při posledním obchodu v pátek byla komise 4,4$ RT. Odpovědí od MF bylo, že ICE zvýšila poplatky pro TF. Nevíte jak často se to děje? Docela mě zarazilo, že se nezatěžují poslat nějaké info. Je to normální? Máte stím někdo nějakou zkušenost prosím?

Odesláno

Kadstra:

komise mam stejne, od zalozeni meho uctu vloni v prosinci to bylo pro TF 4USD RT, od prvniho rijna byla cena na ICE zvysena ($1.14 per side), informaci o tom jsem dostal od MF 1.10. vecer, predmet mailu: News from Mirus: Mandatory NinjaTrader Update. Predmet mailu byl trochu zavadejici, celkem byly v tom informacnim mailu oznameny 3 zalezitosti. Zmena ceny za zobchodovani TF na ICE byla uvedena v poslednim odstavci.

Karel

Odesláno

Thony:

toto jsem také nedávno řešil. Odpověď od Seana:

Hi M,

You need to give your account number first and then account name.

Emergency Trade Desk (Live Trade Emergencies)
Kurt
Sam
Drew
Steve

Feel free to contact me with any additional questions.

Thanks,
Sean

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...