Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer,
snažím se teď založit účet a po vyplnění registračního formuláře v podstatě nikdo semnou nekomunikuje.
Přišel mi pouze email, že děkují za registraci, nebo tak něco.
Pro registraci jsem použil český email seznam.cz (mám vypnutou ochranu proti SPAMu)
Myslíte, že by tento český email mohl způsobovat problém a že by filtroval příchozí emaily od MIRUSu?
Díky za odpověď.

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

runer:

Kdyz uz dnes prohledavam stare maily... Nevim, v kolik hodin jsem 21.12.2009 odeslal vyplnenou registraci, vim, ze mi to trvalo nejakou hodinu. Ve 14:20 mi RCG dekuji za vyplneni zadosti, v 17:07 chce AJ doplnit informace, po mem doplneni v 19:36 mail od AJ o otevreni uctu, jeho cislo a kam poslat penize. 25.12. mail od RCG o fundovani noveho uctu. 28.12. podrobnejsi info s AJ o novem uctu. Nemyslim, ze je to dulezite, ale mail mam na gmail.com.

Karel

Odesláno

Tak popisu jak jsem postupoval ja sam pri registraci. Takze na strankach Mirus Futures sem si dal vyplneni on-line prihlasky, pres Dormana. Nic sloziteho, vystacite si ze zakladni znalosti anglictiny, stejne 70% je jen upozorneni na rizika ap TEsne nez poslete tiskopis, tak si musite stahnout jeden jediny soubor, ktery by mel byt na konci stranky. Ten vytisknete (pokud ne, tak vam pride emailem jako potvrzeni). Jak se jmenuje jiz nevim ale je v pdf. TAkze vytisknete, vyplnite podle udaju, ktere vam dosli v potvrzovacim mailu a poslete zpet na DORMANA, ne na MIRUS. PAk jiz jen cekate az se vam ozve broker z mirusu. Co se tyce dokumentu, ja sem mu poslal sken obcanky no a potom treba ucet od elektriny,plynu,inkasa, nebo neco podobneho, na potvrzeni adresy. ME psal AJ, byl jsem s nim jiz predtim v kontaktu, posle vam udaje kam poslat penize, na jaky ucet. Ucet si muzete v podstate zalozit kdykoliv a mate 90 dni na to, abyste jej mohli nafundovat. JA osobne jsem posilal penize v pondeli a ve ctvrtek mi jiz prisel mail s postupem jak aktivovat live ucet, naprosto bez problemu. Penize jsem posilal pres CSOB, poplatek byl kupodivu jen 400 CZK. DOle prikladam obrazek jak by to melo vypadat.

13929

Odesláno

ľudia idú Vám na demo verzii dáta od zen-fire napr. od januára 2010? mne sa načítajú len historické dáta od júna 2010.

neviete mi poradiť ako sa dostanem aj ďalej do histórie? dík za radu

Odesláno

zkusil jsem NQ 03-10 data od 11.1.2010 mi to nacte, ale jen do 18.2.2010, pak je tam skok a pokracuji az 16.3. (coz uz je po terminu kontraktu, zejo), tak nejaky error v tom bude... kontrakt NQ 06-09 funguje normalne

Odesláno

ahoj, prosím o radu:
nebyl jsem teď připojený na NT asi tak 14 dní, a když se tam teď přihlásím, tak se mi NT připojí k Zenfire, ale data mi do grafů nenajedou. Ukazuje mi to : Loading Data...
Nechal jsem to včera asi 2 hodiny, a nic.. A dneska taky ne... Mám otevřený Live účet u Mirus, registrovanýho NT, nevíte, kde může být problém?

díky za pomoc a hodně štěstí v tradu všem

FilipK

Odesláno

to Jirib

Zdravim Jiribe, zachytil som na tomto vlakne, ze si otvaral ucet na s.r.o. u Mirus/RCG. Kedze ma to takriez caka v najblizsich tyzdnoch tak by som ti bol vdacny, ak by si mi povedal s cim bol problem, resp. co bol ten certificate of good statement, na ktory si sa pytal a nikto ti neodpovedal. Este by ma potesila odpoved na otazku, ci by si si u Mirus otvoril ucet znova, teda ci si so sluzbami spokojny (okrem spominaneho vypadku...) kedze mozem este tuto volbu zmenit.

Diky

Odesláno

Hello všem,
pročítám vlákno a napadla mě taková věc, když jsem narazil na různě příspěvky ohledně zamrznutí platformy, visící příkazy, nemožno stornovat, vysoké ztráty atd.
Dejme tomu že složím minimum na open účtu 2500usd, no a abych předešel smazání účtu z jakéhokoliv technického důvodu viz.výše, přepošlu 1500usd zpět, takže tam nechám jen 1000usd a s tím budu obchodovat, pokud se něco pokazí, mám stále v záloze 1500usd . Jak k tomuto přistupuje Mirus, máte někdo zkušenosti?
Díky za reakci
;)

Odesláno

mike900:
Upřímně, řešení které zvažuješ Ti s největší pravděpodobností k ničemu nebude. V reálu ručíš pokud Vím za své ztráty celým svým majetkem a ne jen výši svého účtu. Dále ty převody financí tam a zpět taky něco stojí a ne málo. Pokud začínáš pak účet 2500USD je podle mne na hraně přežití. Osobně bych ještě min. 1000USD přidal. Účet ve výši 1000USD je podle mne bez šance. Maximálně se s ním budeš dlouho motat v kruhu a pak jednou ztratíš nervy a rozprášíš ho.

Z praxe: I kdyby Ti platforma vytuhla a nešlo by skutečně nic dělat, musel by jsi mít pekelnou smůlu, aby jsi přišel o účet nebo jeho významnou část. K vytuhnutí by muselo dojít v okamžiku, kdy by jsi vstoupil do pozice a neměl by jsi ještě zadaný SL. Tento problém jde ošetřit tak, že prodleva mezi vstupem do pozice a zadáním SL je kratší než jedna vteřina a to by jsi měl opět píšu neskutečně velkou smůlu, aby jsi to Ty nebo Tvoje platforma nestihl. A kdyby to mu tak nakonec bylo, musel by jsi mít opět skutečně velkou smůlu, aby trh během výpadku udělal proti Tobě takový pohyb, aby Ti to vymazalo účet. Navíc vstupuješ přeci, aby jsi byl WIN a ne LOSS, takže musíš si věřit a lézt do trhu jen když je to "tutovka". Byl bych na Tvém místě v klidu. Zažil jsem již několik výpadků a vytuhnutí platformy, ale největším nebezpečím pro svůj účet jsem byl vždy a jen a jen já sám. Navíc tuším, že onen výpadek, který se zde v diskuzi popisoval se uskutečnil na trzích, ke kterým nemá Zen "přímý přístup" a bere data přes další zprostředkovatele. Ono je vždy dobré vybírat svého brokera i podle toho jak "daleko má na burzu", Pokud budeš chtít s Mirus obchodovat ES, NQ, TF určitě bych se výpadků moc nebál.

Odesláno

Ahoj všichni,

jen malinko k poslednímu tématu. Jak píše IMik, nemá smysl otvírat účet na $2500, je to velmi malá částka na to, aby jsi psychologicky ustál první ztráty i na pouze 1 kontrakt. Pokud finance nedovolí, rozjeď si simulativní trading, obchoduj tak 5 měsíců každý den a šestý měsíc si vnukni myšlenku, že už máš opravdové peníze a obchoduj měsíc podle tvého plánu a dovedností jak s opravdovými penězi na 1 kontrakt. Pak se podívej na equity a odpověz si sám.

Já dnes večer zakládám na MIRUS FUTURES účet a budu se snažit nafundovat $7000, money management mám postavený na 2 kontrakty hned od začátku na E-mini NQ. MIRUS ve spojení s NT7 platformou je pro mně naprosto ideální řešení a doufám, že se zde budeme potkávat i nadále.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...