Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

hirens:

všechno samozřejmě dělám :), ale i tak to nejde. Zkoušel jsem i mobil, jak už tady taky zaznělo, ale také bez úspěchu.
Ještě to zkusím někdeu někoho na úplně cizím PC, ale mám obavy, že ani tohle nepomůže.

Odesláno

já měl taky problémy různě s proxy a tak ale nakonec se mi to povedlo vyřešit přes prohlížeč firefox dál jsem na centrumu napsal Jak si změnit IP adresu a hned 1. odkaz je návod a hlavně seznam hromady volnejch a různejch proxy a nestalo se mi ještě že bych se někam nedostal ;) :)

Odesláno

hooky:

tak se možná připrav na to, že příště problémy budou, protože já to taky dělám přes firefox a hromadu různých anonymních proxy serverů, vždy k tomu navíc změna Mac adresy a změna mailu a nejede to. Jdu pročíst vlákno Zen-Fire (už jsem ho sice četl, ale je to dávno) a budu fundovat účet. ;)

Odesláno

Mám 5 mailů, na přítelkyni a na sebe, soukromý, firemní, a registruji se přes GPRS mobilem a není problém. Maily točím dokola, myslím si, že je po cca 6 měsících vyřazují z databáze. Takhle už to dělám rukama nohama od března, pořád jedu SIM a vše je OK.

To JaroslavVrana: za 2 měsíce budu taky fundovat, tak se možná zeptám na pár informací. ;P

Odesláno

jojo, me uz nekdy vloni psal AJ, ze jakmile demo expires, je nutne nafundovat ucet... a ono to neni tak spatna varianta jak ziskat data (obzvlast pokud by slo fundovat prevodem v ramci EU), chteji $2500.

Odesláno

Ja pouzivam externy charting ktory sa pre live data napaja na Zen Fire ale obchodujem z NT DOMu takze potrebujem 2 feedy - zvolil som lowcost riesenie a charting feedujem ZF demo feedom, tick data backfill mam od DTN IQfeed za maly priplatok. Tak som sa naucil jednoduchy trik, ZF SIM neregistrovat na strankach ZF ale cez AMP Futures, kde staci zadat vymyslene meno a 10minutemail, a je to, za dlhe mesiace prevadzky som nemal problem.

Odesláno

to JaroslavVrana:
Dnes mi dojelo demo NT+zenfire, založil jsem nový mail (ne CZ, ani SR), připojil se přes jiný proxy server a zadal požadavek na demo u zenfire, vše proběhlo v pohodě do 1minuty jsem měl potvrzení dema na mailu. Dělám to tak každý měsíc a zatím bez zásadních potíží, jen minule mi to nahlásilo 5x duplicitní IP, ale nakonec po další zkoušení se to povedlo. (tu)

Odesláno

Ahoj všem,

chci se zeptat těch, co fundovali účet v Eurech, zda jsou takto spokojení a neměnili by to teď za nafundování v Dolarech? Jde mi o přehlednost na výpisech u RCG a o možné ztráty při konverzích kurzu. Nějak se nemůžu rozhodnout,co bude lepší, i když je tady k tomu také celá řada příspěvků.

Díky za případné reakce.
Jarda

Odesláno

JaroslavVrana:

vloni v prosinci jsem fundoval u RCG ucet v EUR, zejmena kvuli cene a rychlosti prevodu uvnitr EU. Po nekolika dnech me stale pohyby uctu kvuli kurzu EUR - USD prestaly bavit, pozadal jsem mailem AJ o konverzi, bez okolku prevedl ucet na USD, podle kurzu toho dne, bez poplatku.
Jedine, s cim jsem v teto souvislosti nebyl uplne spokojen, bylo moje nereseni kurzu za zmenu CZK na EUR, nekde tady jsem cetl, ze nekdo menil penize za "stred", oproti "prodeji", ktery jsem automaticky dostal u Ceske Sporitelny. Rozdil byl asi 4.000,- CZK.

Karel

Odesláno

kajaq:

díky za informace, každá rada se cení (tu)

Ale nevím jestli to s těmi každodenními pohyby na účtu kvůli konverzi není trochu jinak. Přikládám sem, co mi poslal AJ z Mirusu, tak to snad někomu taky pomůže v rozhodování v jaké měně účet nafundovat. Myslím, že podle toho co napsal, by na účtu měly být i USD ( to co vyděláš nebo proděláš) a to se nekonvertuje automaticky na Eura.

You can fund in either currency. The deposit will be held in the currency you send as long as you use the appropriate funding instructions for that currency. PnL is credited/debited from the account in the currency the contract trades in. If you fund in EUR and trade any US contracts the account can accrue both a USD and EUR balance. It is not automatically converted. If you want one currency converted to the other they will do so at a rate based on prevailing market rates.

Odesláno

JaroslavVrana:

Po otevreni uctu jsem jeste nejaky cas obchodoval v SIMu, zivy obchod jsem udelal az pote, co jsem mel ucet preveden na USD. Kazdodenni zmeny jsem myslel to, ze aplikace zobrazovala me EUR prepocitane na USD kazdy den v jine hodnote, dle kurzu toho dne. Vedle toho byl ucet veden i v EUR. Pokud bych udelal zivy obchod s US produkty, bude zauctovan v USD s aktualni hodnotou meho uctu v USD a nasledne by byla prepocitana hodnota uctu v EUR.

Problemem by bylo, pokud bych udelal zivy obchod, ze hodnota uctu u RCG by se casem rozchazela s mym Obchodnim denikem.

Na mou otazku, jak technicky bude provedeno zalozeni uctu v EUR a naslednemu obchodovani US indexu mi AJ 21.12.09 odpovedel:

If you wish to fund an account in Euros through London, you can use the wire instructions listed below. The deposit will be held in Euros. They will only convert it to USD if you request they do so. When you request a conversion they convert it at a rate based on prevailing market (spot) rates. If you deposit Euros and trade US products the account will accrue two balances. Your original EUR deposit and then a USD balance to reflect PnL and commissions paid. This information is not listed on the website at this time.

Doufam, ze toto doplneni vyrazne upresni muj predesly prispevek... :)
Karel

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...