Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to jirib :
Tak to je dobrá zpráva. Doufám , že během srovnávání komisí k sobě přesuneš daleko víc než 340 dolcků.

To all :
jsou už informace , že je vše OK ? Obchodoval někdo včera odpoledne přes Mirus ?

díky za info.

L.P.

Odesláno

Zdravim vsechny - ja obchoduji u Mirusu Eurex a vcera rano mi nesel ATM v NT - nicmene prikazy se exekuovaly. Horsi bylo, ze nebyly videt a nesly zrusit - a me tam az do vecera visel jeden ve velmi neprijemne pozici. Nastesti to vydrzelo a po 19.00 mi sdelili z help desku, ze jiz vsechno vycistili a lze i obchodovat.
Dnes rano jsem byl na Eurexu a vse bylo v pohode.

Preji pevne nervy vsem :-)

Odesláno

obchody 17. a 18. 8. boli ok žiadne problémi, ale v pondelok som sa tiež riadne zapotil a nakoniec uzavrel pozíciu po piatom pripojení (dokonca v zisku). Som u mirusu od 9.2009 zatiaľ spokojný tak len dúfam, že sa to nebude opakovať. Jirib - veľka gratulácia a určite daj vedieť, či dodržali slovo.

Odesláno

Pratele, jeste takova poznamka...
Problemy s limit prikazem u MF + ZF + NT jsou tu uz nejakou dobou.
Vetsinou platforma ma tendenci zamrzat a blbnout pri nasledovne situaci:

Mate limitni prikaz v trhu, chcete ho pritahnout bliz k cene, kliknete a tahnete, pak ale usecka pri tehle akci "protne" prikaz tesne pred tim nez jste pustili tlacitko mysi. No a pak je to na restart platformy nebo radsi celeho pocitace...
protze ono muze se tvarit ze tam prikaz neni, ale pak po celem restartovani tam nakonec je...

Deje se to jenom s limit prikazy, tak na to dejte pozor.
Je to velky handicap MF, a pro obchodniky s limit strategiemi muze byt duvod pro zmenu.

Sam mam take MF, ale obchoduju market nebo cekacimi stop prikazy, a s temi nikdy problem neni.

Odesláno

to yax:

Opozdene diky! jdu na to kouknout..pujdu do tech indexu, ale jeste budu muset presne rozhodnout menu uctu, protoze dolarovy vyjde o hodne draz.

Mnoho uspesnych obchodu,

Prokic

Odesláno

Můžete mi někdo poradit? Stáhl jsem si NT 6.5 a nainstaloval a na stránkách Zen-fire vyplňuji ten malý dotazník pro demo abych dostal mailem od nich username a heslo pro napojení do Ninji,píšou tam že to dostanu hned automaticky mailem,ale mě to nechce pustit dál a ukazuje mi to tento text - DUPLICATE DEMO REQUEST RECEIVED: OUR RECORDS INDICATE EITHER THE EMAIL,IP ADDRESS OR MAC ADDRESS OF THE MACHINE REQUESTING THE DEMO HAS ALREADY BEEN ISSUED A 30-DAY DEMO. PLEASE CONTACT YOUR BROKER TO GET ADDITIONAL ACCESS TO THE ENGINE. Rozumím tomu dobře tak že na moje údaje už přidělili demo někomu jinému? Nebo mám zadat mail s jinou koncovkou (mám seznam.cz) kvůli spamovému koši? Nerozumím tomu,pomůže mi někdo? Díky

Odesláno

george147:
ahoj, pisou, ze uz maji v zaznamech bud tvou IP adresu (nemas sdilenou verejnou?) nebo MAC adresu sitovky anebo email. Takze pokud jsi jeste nikdy NT nepouzival a svuj mail nikde nevyplnil, tak je to ta IP adresa. Porad dokola se to tu resi, ja ti moc neporadim, mam Live ucet, ale zkus si precist toto vlakno trochu zpet. Urcite tam najdes odpoved.

Odesláno

Kdybych já potřeboval rozchodit NT demo, tak bych si asi založil emal někde na doméně .com (např. gmail, hotmail)., protože věřím, že domény .cz mohou být u Mirus "na indexu". Pak bych např. ve firefoxu nainstaloval doplněk foxyproxy našel si někde v googlu nějakou free proxy nebo se mrkl např. na proxyhttp.net a tam si vybral některou z proxy označenou anonymus nebo hight (vyhl bych se těm transparent) a přes ní bych se připojil na stránky mirusu a provedl registraci. Když budu mít štěstí tak to vyjde. Samozřejmě nic nejde samo a chce to trochu práce a možná i zkoušení. MAC bych zatím neřešil, nevěřím, že ji řeší i Mirus a i kdyby, na netu je dost softu, který dokáže měnit mac jako malinu, jen nesmím být za routrem. Dále bych myslel na to, že jednu IP a jeden email mohu použít jen jednou a pak dlouho nic, proto si všechny pokusy budu zapisovat i s datem, ať nezapomenu. Ušetřím si v budoucnu spoustu práce.. Jo, a abych nezapomněl, slušnost je pokud mi NT pomůže k tomu, abych vstoupil do trhů za něj jednou zaplatit. Chamtivost se zejména v tradingu rozhodně nevyplácí.

Odesláno

Já můžu přidat své poslední zkušenosti, které jsou bohužel negativní. Dělám to přesně tím způsobem jak tady popisuje IMik a bohužel bezvýsledně. CCa 3 hodiny jsem zkoušel různé anonymní proxy servery, měnil emailové adresy a měnil i mac adresu a bohužel bezvýsledně, což se mi stalo poprvé. Vždycky to nějak šlo, i když to zabralo chvíli zkoušení. Tentokrát ale nic. Ale i tak si myslím, že je to o štěstí. Bohužel tenhle postup zřejmě už zkouší tolik lidí, že i ty proxy adresy jsou už "vystřílené", protože podle mě mac adresou, kterou si můžu libovolně změnit a emailem to bý nemůže. Asi nezbude, než konečně přistoupit k fundování účtu :)

Odesláno

Me se osvedcilo registrovat demo vzdy pres internet v mobilnim telefonu - automaticky se meni MAC i IP adresa. Co se tyce emailu, tam jsou dve moznosti: pokazde si zaregistrovat novy email nebo pouzivat tzv. domenovy kos, kdy kazdy email, ktery konci @neco.cz se preposila na predem definovany email. Takhle muzete kazdy mesic vyplnit 1@neco.cz, 2@neco.cz, 3@neco.cz, atp..

Odesláno

Ahoj,
v pátek 27.8. večer jsem pustil grafy (NT+ MF+ RCG+ Zen-fire) a zjistil, že na TF mám výpadek dat od 16:02 do 16:06 našeho času. Na CL byl graf komletní, proto mohu vyloučit výpadek u O2, poskytovatele připojení. Než se optám u MF, máte nekdo stejnou zkušenost a popřípadě vysvětlení? Po výpadcích 15.7. a 16.8. jsem na tyto události trošku citlivější... Pro úplnost dodám, že NT je 6.5, placená verze.

Děkuji a přeji příjemný den
Karel

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...