Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

laco07: Poplatky mam napr. 4USD/RT pro TF, 4.40 USD za ES, 2.10USD + .72EUR za FESX ... zalezi na komodite. Rozhodne za nic z toho, co obchoduji, neplatim 7USD za RT. Nevim, jaky je rozdil mezi RCG Archive a RCG Daily, stahuji si statementy denne a tak jsem zatim nic v zadnem archivu nehledal.

Odesláno

Zdravim,
otazka na nekoho z real accountem. Jak vam jedou data posledni tyden ? Ja mam trable posledni tyden s demo accountem. Napr. dneska nejsem schopen vubec loadnout data za dnesek. Lognu se v pohode, ale zadna historie jen real. Napr> Lognul jsem se v 16.00 vidim data z 16.00 a dale, ale nic predtim :( Snad jsem to napsal srozumitelne.

DODATEK: Ted koukam, ze mi odpovedel Masaryk tady

www.financnik.cz/forum/read.php?3,101625,page=26

Dekuji Masaryku, ja to prave resim na NT foru, ale bud o nicem nevi nebo mlzi :( Tak jsem z toho byl fakt spatny, protoze jsem prosel podobnou anabazi jako ty, akorat teda ja nejedu real. Jakeho mas internet providera ? Ja mam UPC 10/1 Mbit/s. Jestli tam neni nejaka spojitost, ja uz fakt nevim.

Odesláno

to MASARYK:

Tak jsem trochu pokrocil. Ninja trader support guy vyzkousel me login udaje a jede mu vsechno paradne. Takze mi moc neporadil. Ja vidim jako hlavni problem, ze mame oba stejnou zpravu v logu

21.10.2008 21:12:51|3|4|Unable to connect to NinjaTrader data server (64.202.118.132/31654): Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neodpověděla, nebo vytvořené připojení selhalo, protože neodpověděl připojený hostitel

Moznosti jsou.
1. Mas UPC jako ja a z nejakeho zahadneho duvodu nam blokuji pristup na ten server
2. Nebo nemas UPC a ten server 64.202.118.132 treba blokuje IP adresy z Ceske republiky

Fakt nevim, ale kdyz uz jsi v kontaktu s lidma v Mirusu, zkus se zeptat jestli neblokuji treba nejake rozsahy, to ale moc nedava smysl, protoze ja vlastne taky vidim cenu jak se hybe v DOMu, ale proste nestahnu, zadne historicke data.
Ach jo :( A jeste ve stredu mi to jelo.
Jeste jsem treba zkousel zmenit tu IP 64.202.118.132 v NT Tools --> Data --> Data server
teda menil jsem jenom port, ale nic ani tuk.

Odesláno

Zdravím všechny,
ač jsem hledal sebevíc odpověď sebevíc, nenašel jsem ji.
Mám tuto otázku. Jak se připojit na mého brokera MirusFutures přes platformum NT? A co mám udělat, abych zárověň NT spojil se Zen-Fire? Účet mám u RCG, z Mirusu mi psali o aktivaci účtu a jsem ve fázi posílání peněz na účet. Koupil jsem si tříměsíční licenci NinjaTradera a tam jsem skončil. Nejsem schopen se napojit na živá data ze ZF a nejsem schopen se napoji na brokera MirusF. Článek, který je pro připojení, jsem si přečetl, ale je jen pro OpenTick a IB a u ZF chtějí i jiné údaje. Jsem v koncích.
Jsem vděčný za každou radu.
Děkuji a přeji mnoho úspěchů!

Odesláno

to Masaryk:

Tak jsem si rekl, ze pred spanim jeste naposledy zkusim NT a Zen-Fire a svet div se on mi nacetl historicka data :O
No, ale jakym stylem. Kdyz se divam kolik dat probehlo mezi 64.102.118.132 a mym PC tak to bylo pouhe 1,93 Mbyte a trvalo to asi 25minut. ????? Pritom zaroven jsem schopen tahat z jineho serveru v USA plnou rychlosti 10Mbit/s. Neomezuji oni ten svuj server s historickymi daty ? hm, co nadelame jestli jo

Odesláno

hanslama:

psal jsem to uz do toho vlakna o Ninjovi, problem bude asi fakt jen s UPC, nebude to mit zadnou spojitost s Nijnou ani Zen-fire, protoze v tu dobu, kdy se mi nenacitali data z burzy mi neslo ani stahovat pres P2P. Takze asi fakt neco na strane UPC. Nastesti je to uz ted u me vsechno ok. Jinak UPC s temi svymi nynejsimi dost castymi vypadky je docela krize, pokud to takle pujde dal, tak bud zmena, nebo minimalne zaloha pripojeni je asi nutnost:-(

Jakub

Odesláno

to Dvanacternik: hm to je potesujici s tim UPC a to mam od nich pripojeni teprve tyden. Doted jsem zil v UK, kde jsem mel konektivitu jenom 512kbit/s a grafy se mi nacitali do minuty. Ted abych se sel mezi loady naobedvat. Stejne mi to ale porad hlava nebere, v dobe kdy jsem nemohl loadnout data, tak mi internet jel naprosto bezvadne. p2p moc nepouzivam, ale zkusil jsem a jelo to taky, dc++ taky. Na Zen-Fire servery jsem taky napojeny v poho jenom ten jeden z historickymi daty nejede. To mi proste hlava nebere, ze by blokovali jenom jeden server.

K tem tickovym datum, sbal je v 7zip a velikost se stahne na 10 MB.

Odesláno

Omlouvám se asi jsem mimo,
při pročítání tohoto vlákna jsem narazil info kolem Volume a dalších alternativních grafech v NT. Fyzik napsal dopsat čislo do nabídky. O jaké číslo se jedná?

Předem Vám děkuji za jakoukoliv radu či informaci

Atlas

Odesláno

hanslama:
ano, mám UPC, zkoušel jsem snad vše, ale žádný kloudný výsledek :( Zítra půjdu vyzkoušet jiné připojení (do školy na VUT) a uvidím jestli to tam pojede. Jinak jsem viděl Tvou diskuzi na Ninja supportu, ten chlapík kromě testu Tvého loginu nic jiného nevymyslel?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...