Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkný den všem, máte někdo praktické zkušenosti s tímto brokerem?
Zatím obchoduji na jejich demu, kombinaci NinjaTrader + Zen-Fire a jsem s tím velmi spokojen, tak mne zajímá i možnost reálného obchodování u nich. Napsal jsem si o komise a další informace, ale máte s nimi někdo místní už nějakou zkušenost?
Rovněž mne zajímá, zda mají SL u sebe nebo u klienta, jestli umožňují vést účet v EUR apod. No zkusím to zjistit a dát sem pro případné další zájemce. Pokud byste někdo nějakou informaci měl, budu za ní vděčný.

• Odpovědí 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak jsem pochopil (nevím, jestli správně?), že je možné otevřít u nich účet přes Rosenthal Collins Group (v USD i EUR) nebo přes Dorman Trading (jen USD). Tak pořád trochu tápu, jak spolu vlastně souvisí:
- Zen-Fire
- Mirus Futures
- Rosenthal Collins Group
- Ninja Trader
???

Mohl by mi v tom někdo znalý udělat trochu pořádek? NT je platforma, kterou ZF podporuje. Jinak s nimi nemusí mít společného prakticky nic, to bych chápal. Ale jak spolu souvisí první tři pojmy a co to znamená pro mne jako tradera, pokud chci otevřít reálný účet na datech Zen-Fire tak, jako to teď používám s nějakým tím demo účtem od Mirus Futures?
Budu účet otevírat u ZF, u MF nebo u těch Rosenthalů? S kým se na to téma bavit? Je to pro mne nějaké neprůhledné ...
Díky ...

Odesláno

pres Rosenthal clearujes. tak jako ja mam clearing pres Goldman Sachs, ale broker je nekdo jiny. NJ je program. Mirus je broker stejne jako Dorman a Zen.Fire je technologie, data feed

Odesláno

OK, snad rozumím.
Mirus Futures je broker - sídlí na burze, realizuje moje pokyny, data přes něj z burzy tečou technologií, která se jmenuje Zen-Fire do mé platformy NinjaTrader.
Co přesně je ale ten clearing? Rozumím tomu dobře, že přes Rosenthal funduješ účet? A kdo pak ten účet spravuje - Rosenthal, nebo Mirus? Kde fyzicky jsou peníze a s kým komunikuji, když je na účet posílám nebo si je naopak vybírám?
Omlouvám se, že jsem tak natvrdlý, ale není mi to ještě úplně jasné ... O:-)

Odesláno

mam tu nejake informace co mi poslal clovek od nich...treba se to nekomu bude hodit:

Hi Jan,

Yes, you will be using NinjaTrader/Zen-Fire to trade live.

NinjaTrader (full version) starts at $60 a month but they have several payment options. You can check other options at www.ninjatrader.com

Minimum account opening balance is $2,500

Mirus commission rates for the ES,ER2, and NQ (1- 49 round turns) would be $4.75 round turn all fees included.

Mirus commission rates for the YM, ZB and ZN (1-49 round turns) would be $4.29 round turn all fees included.

All of Mirus's commission rates are on a sliding scale, based on trading volume.
Intraday margins are $500 per contract for all products on Globex except Crude ($1,000 per contract) and $1000 per contract for products listed on the Eurex exchange. Rates are all-inclusive providing access to the Order Desk, use of the NT Static SuperDOM, as well as full support and training for NinjaTrader software and the Zen-Fire data network.

Odesláno

biokys: Takže jestli jsem to dobře pochopil ze stránky ninjatrader.com, v případě pronájmu platformy NT na jeden rok dopředu zaplatím 600$, což dělá 50$ měsíčně. Popřípadě za 995$ koupím platformu a pak už neplatím žádné další poplatky. Je to tak?

Odesláno

hm zajimave... u me tak dvakrat behem dne vypadlo spojeni a ted se mi nenactou data ER2 driv jak 16:15 ani kdyz otevru nove okno... pritom ostatni trhy DAX, QM, YM vsechny v pohode

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...