Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 167
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

no_one:

funkce "vyhledávání" zde ve fóru nebo google.cz a replay data ninja trader...

Sorry, je to tu zodpovězeno 1000x a je potřeba se naučit hledat informace sám.
A možná je tu i nějaký článek na to téma....

• 3 months later...
Odesláno

diky za reakci, a prosimvas jde nejak ta historicka data - stazena v jednom pc - pretahnout do jineho pc?

nevite prosim jak na to? resp. kde se ta data ukladaji - ve kterem adresari?

Odesláno

no_one, vzdyt jsem ti to psal vcera do vlakna Historicka data:

Re: Historická data
Vloženo uživatelem: detroit
Datum: January 3, 2014 06:14PM
Statut uživatele: Gold member

Zalezi co myslis tim "stazeny historicky data". Jestli mas na mysli market replay data, tak to je snadne. Jen prekopirujes C:\Users\tvojejmeno\MyDocuments\NinjaTrader7\db\data na ten druhej komp

Zadna jina data pretahovat nema smysl, vse se taha z Internetu samo.

Odesláno

ahoj, zkousim si zakreslovat do ninji SR urovne ale vzdycky kdyz vypnu graf, smazou se mi i ty linky. nevite jak to udelat aby to tam zustalo a abych mohl i treba otevrit vicero grafu (tedy stejny trh jen vyssi timeframe) a abych tam ty urovne zakreslene z vyssiho timeframe mel hned videt v tom nizsim. umi to nindza nebo musim hledat jiny software?

dekuji

Odesláno

Detroit, No_one Historická data má smysl přetahovat například, když na druhém počítači nemám spojení na online apod. NinjaTrader k tomu poskytuje nástroje v Tools - Hist. Data Manager. Tam je možné dělat Export a Import jednotlivě podle instrumentů. Všechna Historická a/nebo Replay data lze snadno zkopírovat pomocí Backup/Restore v menu File - Utilities. Tam je několik možností zaškrtnout, co se bude zálohovat (viz obr.).

26490

Odesláno

presne kvuli tomuhle to chci, na druhym pc se mi totiz zaboha nejde na zadna data pripojit, takze je tam chci nahrat z toho pc, kde se mi to kdysi davno zadarilo. diky hugos, zkusim to

• 3 months later...
Odesláno

opentick:
Máš přikonektovaná data? - z tvého obrázku nelze poznat, protože je to dole oříznuté.
Jestli máš, tak od koho? - jestli máš data třeba od CQG tak ten myslím data US akcií neposkytuje (máš tam nastaven ticker AAPL)
Nebyla zrovna burza US stocks (konkrétně Nasdaq) zavřená? - podle data příspěvku byla (pokud je čas SEČ a pokud zhruba odpovídá době vytvoření screenshotu), takže žádná data pro AAPL nejsou, nastuduj si kdy jsou obchodní hodiny US stock vč. premarketu a aftermarketu.
Píšeš "po stáhnutí dat" - stahování historických dat nemá nic společného s realtime daty, které se ti nezobrazují, takže je to irelevantní informace. Místo ní raději napiš relevantní informace, aby ti někdo mohl poradit. Problém může být na několika místech a nikdo ti nekouká přes rameno aby věděl co jsi dělal, kdy jsi to dělal, jak máš co nastavené, od koho máš realtime data apod.

Odesláno

opentick:
Jestli máš připojená data Yahoo, tak Yahoo neposkytuje žádná realtime data pro NT, pouze historická EOD data. Proto se ti nic nezobrazujev realtime.

• 1 month later...
Odesláno

Ahojky, začal jsem pracovat s NJ asi před týdnem, prošel vidotutorial a vlákna na finančníkovi. Již jsem tu několikrát našel popsaný následující situaci, ale nebylo vyřešeno nebo alespoň ne funkčně. 1/ Mám otevřeno několik oken s grafy (každý s jinou komoditou), stažená denní data, do každého grafu mám zakreslené supporty a rezistence a další věci. Cht1ěl bych, aby se mi po zapnutí NJ otevřeli všechny grafy s komoditama, které mám zvolené jako sledované (nejsou v záložce default v instrument managerovi, ale v mnou pojmenované složce),tak jak jsem je naposledy opustil (zavřel) a ideálně i s automatickým připojením na preferovaného poskytovatele dat. Při vypínání dávám při hlášce uložit workspace "save all", ale stejně se mi při zapnutí NJ otevře pouze hlavní kontrolní okno. 2/ jednou ze sledovaných komodit mám Eurodollar. Pokud si zadám v NJ GE06-15 (GEM15), tak se mi zobrazí spíše jako tikové než candle (viz přiložený obrázek, pokud se mi ho podaří vložit. Druhý graf je z Barchartu a skoro se stejnými parametry( jiný indikátor, ale graf se stejnými parametry). Proč nemám pěkné svíce v NJ jako na Barchartu? Všechny ostatní grafy jedou dobře. 3/ existuje do NJ indikátor COT (viz. předchozí obrázek a graf z Barchartu)? Děkuji za radu

28365

• 8 months later...
Odesláno

Zdravím,

prohledával jsem vlákna a ještě jsem na svůj problém nenarazil (nebo jsem přehlédl, tudíž se preventivně omlouvám). Mám stažený NinjaTrader, potřebuji backtestovat, jsem připojený k NinjaTrader Continuum (vidno napsané dole zeleně), ale žádná data mi to přesto nesosá a grafy nezobrazuje (pouze bílá okna, zkrátka bez dat). Ten samý proces jsem zkoušel také na Yahoo a dalších - stejný výsledek. Pomůžete mi prosím?

• Vytvořit...