Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 279
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobry den , som novacik v oblasti tradingu zatial len v studijjnej faze a mam prvy problem , chcem nainstalovat ninja trader ale v clanku je stary odkaz ktory uz nefunguje tak som to skusal hladat na ich stranke , nainstaloval som ninjatrader 7 ale tam uz sa postupne nezhoduju kroky popisane v clanku teda hned v kroku ,, Napojení na InteractiveBrokers,, uz tam neni na spodu moznost ,,Historcal data,, ale tak isel som teda v nastaveni dalej , a tam odomna pyta,, User name,, a ,,Password,, . Pokial to nevyplnim nepusti ma to dalej ale ked tam davam meno aj heslo pise mi ze meno je invalid takze neviem ako dalej. V emaili ani inde mi neprislo ziadne logovacie meno ani heslo takze prosim poradte ak ma niekto odpoved , je mozne ze som nestiahol toho spravneho ninju co som mal :) . Dakujem a prajem vela uspechov .

Odesláno

Tak som spravil demo ucet , prisiel my aj novy prihlasovaci kluc aj meno aj heslo ,, odinstaloval som ninjatrader a potom ho nainstaloval naspat , ale uz hned to naskoci a nepyta odomna ten kluc takze mi to nefunguje , aj som hladal v menu ninjatrader nasiel som aj ten kluc kde je prehodil som tam ten spravny ale nic , meno ani heslo nechce zobtar , neviem preco mi to hned naskoci ten ninja bez toho aby pytalo ten kluc.. skusim sa s tym este pohrat .

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj Sejno,

Chtěl bych se tě prosím zeptat jak si teda mohu nastavit CCI indikátor, tak jak jsi potřeboval ty. Tedy aby se nad nulovou linkou vykresloval zeleně a pod nulovou linkou červeně. Na supportu NT jsem to nenašel, kdyby jsi mi mohl aspoň poslat odkaz na ten support. Předem děkuji za odpověď. :)

• 5 týdnů později...
Odesláno

hezký večer
tak jsem s úspěchem stáhl NT, ale v knize od Petra a Tomáše kluci píšou, že pro data používají Yahoo.
nevěděl by prosím někdo, jakým způsobem to propojit???

líná huba, hotové neštěstí.. ;)

Odesláno

Dobrý den Peter,
připojení na data se dělá přes horní lištu, nabídka File -> Connect
Zde si můžete vybrat připojení i přes Yahoo a objeví se zde i připojení k real datům až si nějaké zařídíte (Zenfire, CQG, IQFeed...)

Doporučuji pročíst si toto vlákno, seznámit se s programem a jeho funkcemi (přes HELP), případně využít videotutoriály přímo od NT suportu na Youtube. Na všechny následné dotazy zde dostanete odpovědi ;-)

Ještě k Yahoo - budou to s největší pravděpodobností End Of Day data (stejně jako defaultně nabízený Google, Kinetick nebo External Data Feed) a proto vhodná maximálně pro backtest, nikoliv pro papertrading.

Hezký den
DrakJRT

• 1 month later...
  • 2 months later...
Odesláno

Pokusil bych se sem napsat návod, snad někomu pomůže, mě to takhle fungovalo.

1) Registrace u Zen-Fire zen-fire.com/pages/demo/demo.html
vyberete platformu NinjaTrader, po otevření odkazu vyplníte registrační údaje. (Email důležitý REÁLNÝ protože na něj vám přijdou uživatelská data (Username, password) a také LICENČNÍ KLÍČ k NinjaTrader, ten je důležitý k propojení obou účtů.
2) V Emailu vám přijdou User Data a také odkaz na stažení NinjaTrader [bold]"Intall NinjaTrader and Start Your Zen-Fire Demo Now."[/bold] otevře se nové okno kde bude DOWNLOAD, který vás přesměruje na officiální stránky NinjaTrader.
3) Na těchto officiálních stránkách zadáte licenční klíč k NinjaTrader, který vám přišel v emailu v kroku 2. Vložíte a potvrdíte "Download NinjaTrader"
4) Instalace klasicky...
5) Po otevření programu po vás bude chtít vložit znovu licenční klíč, pokud ne, tak jsi jej zkontrolujte v (Help/Licence Key).
6) Nastavení připojení postupujte podle tohoto návodu. www.ninjatrader.com/ConnectionGuides/Zen-Fire-Connection-Guide.php

Jen jedna poznámka po vložení Username a Password NEZAŠKRTÁVEJTE Demo, nevím proč, ale když jsem to zaškrtl, nemohl jsem se připojit a pak když jsem to nechal nezaškrtlé už to šlo.

Snad vám to pomůže, nevím jak už podrobněji by to mělo být vysvětleno :)

• 4 months later...
Odesláno

Zdravím všechny,

mám problém s připojením dat od zen-fire. Stále mi to ukazuje connecting, ale nic se nenačítá. Ostatní data přímo od Ninjatraderu se normálně načtou. Nevíte, prosím, kde by mohl být problém?

• 3 months later...
Odesláno

Dobrý den,
demo data přestal Zen-fire.com poskytovat. Na zen-fire.com/pages/demo/demo.html už není možná registrace a v novém NT7 ani není možnost propojení na Zen fire, pokud se dobře dívám.
Kdosi tady psal o možnosti použít free datat od www.micro-trends.co.uk
Má s tím někdo prosím zkušenosti?
nebo máte nějakou alternativu, jak dostat živá data zdarma pro papertrading do Ninji? Díky

• 3 months later...

• Vytvořit...