Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 428
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

hm, tak nevim jestli jsem blbej nebo co, ale porad mi to nejde. nasel jsem si tady nejaky navody na ninja trader, a jak ho napojit na data, ale ja tam vubec nemam tu volbu INTERACTIVEBROKER pri vyberu tech dat pro pripojeni, dalsi OPENTICK uz taky nejde jak tady v tom clanku pisou, ZENFIRE mi hlasi chybu "please check out your account connection parameters" .. pffffff... nevite co tomu je?

Odesláno

to : no_one

UDĚLEJ VŠE PŘESNĚ PODLE NÁVODU PODLE PETRA A MĚLO BY TI TO FUNGOVAT.

POUŽIJ DATA OD ZEN-FIRE.

MNĚ POPRVÉ ZENFIRE TAKÉ NEFUNGOVAL, PROTOŽE JSEM ZAPOMNĚL ZAŠKTNOUT U KONCE VOLBU DEMO...

Odesláno

diky diky, projdu to vsechno a zkusim to.

jeste poznamka. ten zenfire jak jsem pochopil nabizi nezpozdena data, jsou tam ale i data historicka na backtest tech indexovych minitrhu?

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

chci se zeptat. Mám swing systém na akcie, v Ninjatraderu a v Multicharts jsem napsal kód, který by měl systém otestovat.

Systém vybírá akcie ze S&P500 a vždy vybere tu, která se mu nejvíce hodí a na té provede obchod.

Problém je, že v jeden den může vstupu odpovídat více akcií. V současné době mi backtest v NT i v MC zobchoduje uplně všechny vstupy. Nevíte kde nastavit to, aby když jsem už v pozici, neotevíral další?

Odesláno

Asi by stačilo jen:
If marketposition = 0 then begin

buy....

end;

Nejsem programátor, ale jestli jsem to pochopil stačí splnit podmínku pouze jednoho obchodu bez ohledu na ticker akcie.

Odesláno

dela li se backtest RUCNE, co to vlastne znamena? vytisknete si grafy na papir a kreslite se do nich tuzkou? nebo to delate nejak v tom ninjovi? je to nekde popsane nebo nebo nejaky tutorial ohledne toho?

Odesláno

Zdravím všechny,

nevíte někdo, kde mohu sehnat excelovou tabulku pro backtestování?
Tu, kde bude MAE, MFE apod. Tomáš s Petrem na nich prezentují své backtesování. Používají ho i na "On-line kurz E-mini I: Daytrading od A do Z pro začátečníky".

Děkuji

Odesláno

moky:

Tento obchodní deník s výpočty pro MAE/MFE, pokud se nemýlím, tak je zpřístupněn právě pouze těm, kteří si zakoupili seminář "On-line kurz E-mini I: Daytrading od A do Z pro začátečníky".

Martin

Odesláno

Deník FIMS je určen jen absolventům E-mini I, pokud prohledáte diskuzi nějaké obchodní deníky zdarma tu najdete, ale musím říct, že nejsou tak propracované a intuitivní jako právě deník Fims.

• Vytvořit...