Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

NQ SIM 1. RR jsem se bál ( žlutá oblast - noční seance ) 2. RR - SL jsem měl nad TL, potom jsem ho nesmyslně přitáhl - SL 3. 2x DT a RR dohromady - tady jsem si byl docela jistý - oba PT, 2. posunutý těsně nad TL

7172

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pavka:

RR neberu, takže nekomentuji, ale 3 obchod to DT si vzal výborně, kdybych obchodoval tak ho beru taky..je to signál, kterej u mě splňuje všechno, ale bral bych ho hned na tom druhym vrcholu, takže by moje začátečnické nevyrovnání možná konečnej výsledek zmrvilo, protože live jsou to pro mě fakt nervy.

Odesláno

nojgic:
no, kéž by takových obchodů bylo více, na live zatím nemám odvahu, přešel jsem z RB 11 na RB 6. Takže stále ladím.
S RB 11 na NQ bych letos na rozdíl od podzimu neudělal téměř žádný obchod.
Když mám čas tak jsem začal zkoušet dopol.seance FGBL s nastavením RB 4, dle článku od Tomáše . Vypadá to docela zajímavě. www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/FinWin-a-Evropske-trhy.html

Pavel

Odesláno

pavka:

já bych se na to také podíval na FGBL, ale dopoledne nemůžu..já zatím nemám žádny trade v novém roce..mám RB 7..dneska jsem měl signál, který byl perfektní, ale je to pattern, který nemám moc otestovaný, protože jsem ho vypozoroval v poslední době, takže jsem ho nevzal, hlava nedovolila..škoda no..jinak v novém roce volatilita dost klesla no, signálu je podstatně míň, ale ještě vydržím a uvidí se

Odesláno

Zdravim, moje dnešní obchody. NQ, RB2, 19:30-21:15, 3 obchody, 2xwin, 1xloss, SIM 1) odraz od TL, uspechany vstup, high posledni svicky se nedotykalo TL, taky to podle toho dopadlo, SL 2) druhy pokus na stejne urovni, ale uz z meho pohledu presne, podle planu, odrza od TL, sestupne MACD-H, PT umísten na low dne, výstup PT 3) odrza od TL, s podporou div na MACD-H, dokonce trojity, vystup na plnem PT pod 2 PT jsem to zabalil, dnes určitě spokojenost :) ať se daří, Míra

7176

Odesláno

Screenů tady mnoho není, tak přidám i svůj začátečnický ze včerejška.
NQ RB 7 sim 16:00 - 18:00

1. DT podpořené CCI a odrazem od SR. K další SR prostor. Zvažoval jsem výstup při dosažení SR, ale jen jsem přitáhl SL, kdyby SR prorazilo.

2. Stejný signál jako 1. ale pozdě vstup. Korekce mě vyhodila na BE +

Odesláno

radim2

no podla TA by mohol byt scenar aj taky ako si tam nakreslil, ale dobre je na to pozriet aj trosicku fundamentalne, s ohladom na indexy a ostatne trhy, ked nam nahodou este o par cisel spadnu indexy, tak sa zase vsetky peniaze zacnu prat do zlata a dlhopisov.

ale s prvych naznakou a naviazanosti zlata a eura, by sa dalo usudit ze nejakych par bodov este spadnu, 9 z 10 zubnych lekarov predpoveda euro niekde na 1,25. :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...