Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

komin >> když se mrkneš na můj komentář k obchodům RMK (dal jsem i screen grafu) tak tam jsem vysvětloval, že jsem taky signál zvažoval, nakonec jsem ho nebral, protože trh byl ve snižujícím se swingu a navíc vstupní bar byl do podoby 2bR, z kterých mám docela vítr. Ale neber to prosím jako dogma, hraju dost na základě citu.

Odesláno

tak ja teda nevim, ale docela by mě zajímalo kde ste přišli na označení "trendové DT a trendové DB".......DT a DB jsou striktně protitrendové paterny.............to co vy tak označujete, sou akorát dvojitý RR (ala Bubble)

Odesláno

Eifi

pattern je protitrendovy, trendove a protitrendove sa oznacuje vtedy ked sa vytvory v smere lokalneho trendu.

pouziva to dost traderov to oznacenie. v predoslich clankoch o DT a DB si mozes o tom precitat. ani si nepamatam kedy som to pocul prvy krat , ale bolo to uz hodne davno

Btw: co je dneska s tym trhom, je to strasne mrtve. som myslel ze ani nebudem obchodovat, nakoniec som zobral 2 signaly a su s toho stopky

Odesláno

to Eifi:

Ak môžem, DT(DB) môžu byť trendové ak je trend, vytvorí sa korekcia a na korekcii je vytvorené DT(DB) v smere pokračovania trendu. Je to ukázané aj v článku od Petra.

Pavel

Odesláno

Zdravím, můj dnešní obchod. NQ, RB2, sim Dnes opět jen jeden obchod, ale zato plný PT,takže spokojenost. RR na S2, s prurazem, vstup jsem dal pod ten mini kanál 20:50-20:57. ať se daří, Míra

6544

Odesláno

Dnesny mini Russel 2k bol sialeny :D

Otvaraci gap ~50 tickov (500usd) a v priebehu dna pokles o 270 tickov (2700usd)

Moja dnesna bilancia: Po nepochopitelnom tlaceni sa do longov na korekciach 3 SL, potom uz len striktne shorty na S/R barierach a celkova bilancia +1300USD na kontrakt.

Ale takto spoteny som uz nebol davno.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...