Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

jkr: no a to pak znamená že SL máš 13 ticků abys ho mohl umístit nad předchozí svíčku a nebo ho máš prostě pevně na 10 ticků s tím že tě ale pak vyhodí i když cena zrovna nepřekoná předchozí(signální) svíčku ?

Odesláno

jkr >> odpočinek to chce :)) taky budu odpočívat...dneska jsem dokutil jeden z brusu nový systém ohledně DT, DB. otestované zatím jenom na Z8 u NQ .. u ER-ka to fičí taky, postupně budu dávat výsledky.

Odesláno

Zdravím :)

jkr: Mám na tebe dotaz na straně 22 v tomhle vlákně, jsi přiložil obrázek live obchodu. Proč jsi do čtvrtého obchodu nevstoupil už dříve vždyt RR proběhl více krát dříve. :) Lamu si hlavu jak si mohl tušit že právě tam kde jsi vstoupil se jedná o platný odraz. Dík za odpověd :)

Odesláno

P.i.e.t.r.o._l.je to skrze filtraci na RB 20,platne RR beru az po pohybu 2 a vice svicek na RB20 v pripade 1 a 2 vstupu jsem udelal vyjimku z duvodu ze se jednalo o 3U ktere me vyhodilo na korekci tak jsem se snazil znovu nastoupit na RR

Odesláno

Po dnesku se me opet potvrdilo ze pro muj system je posun na BE+1 po 10 tick malo alespon pro toto obdobi,zbytecne me to vyhazuje ,od zitrka davam po 12 tick,SL zustava 10 tick

6201

Odesláno

chcel som sa opytat jednu vec, tych ktory zacinaju trejdit indexy od 15:30. testujem NG a pri RB 4 som si vsimol ze kazda jednaotvaracka zacina prudkym pohybom, ktory bude zrejme dost rychli a zrejme aj slip bude extremny, tak som sa chcel len opytat ak niekto otvarate obchody povedzme kratko po 15:30 , ake mate plnenie na NQ SE alebo ER. upravi sa to povedzme v 15:31 -32 alebo je to spatne , dakujem

Odesláno

JKR
Nechápu jak můžete obchodovat s 10 kontrakty, když jste teprve ve stádiu, kdy hledáte a ladíte svou strategii. Viz předchozí článek. Já osobně bych nikdy neriskoval tolik. Než nakoukáte trh , což trvá několik let, tak bych doporučoval snížit kontrakty. Při 10 kontraktech a SL 10 bodů proděláte 100 bodů a to se velmi špatně nahraje zpět, protože vám to bude ničit psychiku.

Odesláno

MNovak

nie kazdy sme s rovnakeho cesta :) , to co moze jednemu trvat niekolko rokov moze druhy zvladnut skor, a ako tak sledujem JRK zvlada to dobre.

Btw: danek tiez zmenil strategiu za jazdy a myslim ze su jeho obchody prikladne

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...